Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hangi Evraklar Gerek ?(fotoğrafçı,manav,bakkal)

Başlatanbayezid007Tarih14/07/2013 12:41:54Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım . Eleği artık bir kenarı asmak istiyorum . Sorumla ilgilide bir çok araştırma yapıyorum . Fotoğrafçı manav yada bakkal açmak istiyorum . Prof. seviyedeyim fotoğraf enstitusunde bilgim var ancak ben bana yeticek olan 3 alternatif'den birine girmek niyetindeyim . Marketlerde sebze ve şarkuteri işi yaptım bakım ve muhafazasından anlarım . Ancak halden geliş vs bilgim yok . Şuan ki nakit 2.5 civarı . Belki birde destek kıredi alırız o olur . Haricinde bütcem yok . Ancak kafama koydum . ALLAHIN izni ile olucak !
Şimdi sorum tam olarak hangi evraklar,nerelere başvurmak neler gerek bu 3 dükkan için ?
Manavlık için halden ürünleri stok ürün zamanıyla ayarlayıp almaktan başkaa alternatif çözümler var mı ?
Bir bakkal için gerekli olan toptancılara nasıl başvururuz ?
Aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen her salt bilgiyi paylaşırsanız fikirlerinizi aktarırsanız çok sevinirim . En son analizlerimi yapıp tekrar bir araştırma yapıp niyetimi gerçekleştirmek istiyorum .
Şimdiden ALLAH razı olsun bilgiler için .

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye109 yazı
23 yaşındaki kardeşim.
açmak istediğin işyeri için herhangi bir muhasebeciye gir. onlar sana açılış evrakları için yol gösterir. 10 dk.sürer.
bakkal -devri kapandı.
fotoğrafçı değilsen açma. ( sermaye işi)
manav - bu olabilir.
ayrıca bu yazına fazla yorum yazan olmaz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye53 yazı
manav olmaz. bimde bile sebze meyve var pazar var
Her seyin hayirlisi...

Yerleşim Türkiye / EskisehirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı

Banada öyle geldi pek bir yorum gelmemiş levent bey . Her neyse teşekkür ederim levent bey evrak işlerini uzun yollardan hallettim .
Keşke daha önce baksaydım . Fotoğrafçıyım tecrübem çok var . Evet sermaye işi ...
Tekrardan iyi yorum için teşekkürler .

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im