Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Yer Kirazı Kilosu 175 Tl.

BaşlatanaLy0328Tarih28/08/2009 17:54:13Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Yer Kirazı yetiştirmeyi düşünüyorum kime satışını yapabilirim kimle irtibat kurabilirim Bilginizi beKLiyorum arkadaşlar Şimdiden herkeze Teşekkür ediyorum..
TİCARETTE GÖZÜNÜ KARARTMAYAN BİGÜN NAMERDE YÜZÜNÜ KARARTIR

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Editör5590 yazı
Yer kirazı yüksek fiyatı ve henüz tanınmaması nedeniyle ülkemizde satışında zorlanma ihtimali yüksektir. uygun çeşit seçip düzgün bir üretim yapılırsa yutdışına satışında pek bir sorun yoktur ama önce alıcılara bir göz atmakta fayda var.

Toprakta çok yayılıcıdır bu yüzden sıraya tedbirsizce ekilmesi verimin düşük olmasına sebep olabilir. Çilekte olduğu gibi bazı düzenlemeler yapmak lazımdır. Serada üretimi yıl boyu sürebilir fakat bütün bu masrafları yapmadan önce dış pazara nasıl satılacağının belirlenmesi gerekli.

Adana halinde bir araştırın alıcısı var mı diye. Yoksa yurdışı taleplerine bakmak gerek. Yaş meyve sebze taleplerini inceleyin. Ne büyüklükte bir pazarı var bende bilmiyorum. Ama devlet baba bu ürünü çeşitli bölgelerde tanıtmaya çalışıyor. Yani ilerde hepimize tanıdık bir ürün haline gelecek . . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
yer kirazı ile ilgili pazar bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa çok seviniriz... arazi var fakar yetiştirdikten satış noktası biraz düşündürücü... teşekkürler
a&s

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Turizm