Üye Toplam 320 yazı |
| ||||||||
| m.soker Üye Toplam 133 yazı | 12/03/2005 : 18:47:15 saygılar; **SökeR** Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| m.soker Üye Toplam 133 yazı | 18/03/2005 : 20:18:31 **SökeR** Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| sayman Yeni Üye Toplam 2 yazı | 19/03/2005 : 12:18:56 Merhaba Arkadaşlar, Mutluluk Gökte hiçbir tarafa tutunmadan uçan kuş,havada seyreden bulut,gerektiğinde sana ısı veren güneş, gece karanlığında ışık veren ay,bunların ölçüsü alınabilirse mutluluğunda ölçüsü alınabilir, mutluluğun tarifi varmı? anlatım şekli var ama tarifi yoktur. Mutluluk yaşanmadan anlatılamaz,anlanamaz.Bir insan çok mutluyum der fakat, nasıl olduğunu bilbilirmi, çok mutludur ama tarifini yapamaz, mutluluk sudan ucuz,altından pahalı bir servettir. Selam arkadaşlar Yerleşim : Türkiye / Kars | Meslek : Memur | ||||
| İNCİ Üye Toplam 239 yazı | 21/03/2005 : 10:41:07 Hemen her gün aynı işkence... Kahvaltı, çocukların giydirilmesi, okula gönderilmesi...İşe gidiş. Ayrı yoğun trafik... Bunaltıcı saatler ve günler... Kısaca hemen her gün aynı şeyler yapmaktan artık "gına geldi" nasıl mutlu olunabilir BİR GÜN GELİR, BİR GÜN KALIR, BİR GÜN GELİR ODA BİTER İYİ GÜNLER İNCİ Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kamu sektörü | ||||
| İNCİ Üye Toplam 239 yazı | 21/03/2005 : 10:43:06 MUTLULUK NE? AŞIK OLMAK, İŞ SAHİBİ OLMAK, İYİ BİR KARİYERE SAHİP OLMAK, EVLİ OLMAK, ÇOCUK SAHİBİ OLMAK, GÜZEL VE ÇEKİCİ OLMAK, ZENGİN OLMAK, HANGİSİ MUTLULUK............!!!!! BİR GÜN GELİR, BİR GÜN KALIR, BİR GÜN GELİR ODA BİTER İYİ GÜNLER İNCİ Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Kamu sektörü | ||||
| melih15 Üye Toplam 370 yazı | 21/03/2005 : 11:21:16 MUTLULUK NEREDE SAKLI? İnsanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş... Hep şikayetçi hep bıkkınmış... Bir gün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler. " Saklayalım, zor bulsunlar. Zor buldukları için belki kıymetini bilirler " diyerek başlamışlar tartışmaya. Sorun büyükmüş. Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü. Kimisi " Everest'in tepesine saklayalım " demiş, kimisi " Atlas Okyanusu'nun dibine" demiş. "Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası, bir hastanenin yeni doğan odası,dondurma külahı, şarap şişesi,sigara paketi, lale bahçesi... " Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş... Derken meleklerden biri " İÇLERİNE SAKLAYALIM " demiş. " Kimsenin aklına gelmez içine bakmak" İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış... Hiçbir mutluluk kolay gelmiyor. Kolay kolay gülmüyor insanın yüzü... Emekte ve insanın içinde saklı mutluluk. Ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...... Sağlıklar diliyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık | ||||
| m.soker Üye Toplam 133 yazı | 21/03/2005 : 11:36:04 Mutlu olmak için bir sebeb ararsak mutlu olmak çok zor çevremizde cereyan eden okadar olumsuz şey varken mutlu olmak imkansız gibi. Her şeye rağmen yaşamak güzel mutsuz olmak içinde bir sebep yok hele de bu bahar aylarında **SökeR** Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| whatco Yeni Üye Toplam 24 yazı | 21/03/2005 : 18:34:20 hocam, hep kendinizi düşünüyorsunuz, bazıları kendi adına karar verilemelerden hoşlanır. akıllı insanlar mutluğu kendilerinde bulur. ahmakların mutluğu araması için çok nedenleri vardır. whatco dan selam Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Yöneticilik | ||||
| Anita Yeni Üye Toplam 6 yazı | 21/03/2005 : 18:59:08 Insanlar toplumun, kendisinin önüne engeller olarak koydugu tabulari asamadiklari sürece mutlu olmalari imkansizdir. insanlar tabulari asmayi ögrenebilmeli ve becerebilmelidirler ki, hayatin tadini alabilsinler ve mutlulugu yakalayabilsinler.Mutluluk halbuki biz insanlarin olmazsa olmazlarindandir... Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : İletişimci | ||||
| artun Yeni Üye Toplam 3 yazı | 23/03/2005 : 10:23:04 MUTLULUK İSTEMEKTİR. MUTLU OLMAYI BİLMEKTİR. DENİZİ, YEŞİLİ,GÖKYÜZÜNÜ SEVMEKTİR. POZİTİF DÜŞÜNMEKTİR. SEVGİLİNE BAKARKEN GÖZLERİNİN BİRBİRİNE DOKUNDUĞUNU HİSSETMEKTİR. VE ONUN ELLERİNİ ÖZLEMEKTİR.(RUHUN BEDENİMDE HİÇ DURMAZ SEN BENİMLE YÜZYÜZE KONUŞURKEN BEN SENİNLE SEVİŞİRİM HABERİN BİLE OLMAZ.) YAŞAMAK ZORUNDA OLDUĞUN HAYATI EN İYİ HALE GETİRMEK İÇİN ÇABA SARFETMEKTİR. MUTLU OLMAYI BİLMEK LAZIM.. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : sosyal hizmet uzmanı | ||||
| nahide Yeni Üye Toplam 8 yazı | 23/03/2005 : 12:12:11 ya bu sözler bence hayatın ta kendisi..Bazen ne kadar bencil olabiliyoruz...Güzellikleri hiçe sa**** sadece istediklerimizin olmasını bekliyoruz.bence insan elindekileriyle de mutlu olmasını ve yetinmesini bilmeli... Nahide Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe | ||||
| yelda Yeni Üye Toplam 61 yazı | 24/03/2005 : 09:42:12 Mutluluk olgunluk olabilir mi acaba? Olgun kişiler olaylara sağduyulu yaklaşarak, kendilerine yeni koşullara uygun yaşam şartları belirledikleri müddetçe mutsuzluk sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum. Diğer sayılanlar ise anlık duygulardır. Kalıcı mutluluk ya da mutsuzluk olabilir mi? Yeni bir bluzu alınca mutlu oluruz, aynı gün içinde bluzumuz bir çiviye takılıp sökülürse mutsuz.. Nankör olduğumuz düşüncesine bu nedenle katılabilirim. Ama ben yine o sınırsız hoşgörümle:) düşünmek istiyorum. Olanın daha fazlasını istemek belki de yaşam standartı çıtasını daha yukarılara çekme hırsıdır. Doğru yönde kullanıldığı takdirde bu hırsın, kararında olmak kaydıyla, kişiye herhangi bir zarar vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar derin bir konu incelendiği zanman:) İnsan duygulardan örülmüş bir ağın içinde ve tüm duygular birbiriyle ne kadar ilişkili.. Ufacık bir örnek: Dün bu sitede yaşadığım bir konu nedeniyle çekip gitmek istedim "bana ne allahaşkına tüm bunlardan?" diyerek.. Oysa bu yalnızca bir konuda ısrarla yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bir öfkeydi. Ancak olayı serinkanlı düşündüğümde bunun ne kadar yanlış bir karar olduğu kanısına vardım. Ve gülümsedim:) konikse.. en çok ta kendime..ve bana bu duygu fırtınasını yaşatan üyemize. Gülümse.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| jasmin Yeni Üye Toplam 5 yazı | Merhaba; İlk defa böyle bir siteye yazı yazıyorum.O yüzden de çok heyecanlıyım.Benim mutlu olmak konusunda pek bir yorumum yok.Çünkü oldukça duygusal ve şuanda da gerek kendi hayatım ve gerekse çevremdeki insanlar için objektif bir şekilde yaklaşmadığım bir dönemdeyim. Ben özellikle mim kullanıcı adlı hanım ya da beyin yazılarından oldukça etkilendiğimi söylemeliyim.Yorumlarınız oldukça güzel.Bende sakın neden beğendiğimi sormayın sakın.Çünkü çok genel bir açıklama yapabilirim ancak. Koniks'te en fazla ilgimi çeken bölüm mutluluk ve motivasyon konuları oldu.Ama mutluluk konusu daha fazla,hatta konu sadece mutluluk kelimesi bile olsa ilgimi çekecekti zannımca.Neyse ben burda sadece bir izleyiciyim.Duygularımı bilmenizi istedim:) İyi günler dileğiyle Yerleşim : Türkiye / Tükiye | Meslek : Mühendis | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 13/04/2005 : 15:57:24 Yazılarının devam etmesi ve mutluluğunun daim olması dileğiyle diyorum Jasmin. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| EKASARCI Yeni Üye Toplam 2 yazı | BEN 20 YAŞINDA BAYANIM HAYATTA MUTLU OLMAK İÇİN OKADAR SEBEBİM VARKİ İNSANLAR, AİLEM, ALLAĞIN YARATTIĞI DOĞAL GÜZELLİK, HERŞEY MUTLULUK VERİYO SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ MUTLU OLMAYI KENDİMİZ YARATIRIZ SİZLERİDE SEVİYORUM İNSANLAR HEP MUTLU DÜNYAMIZ HEP GÜZEL OLSUN GERÇEKTEN ÖLÜMDEN ÖTE YOL YOK İNANIN ..... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| EKASARCI Yeni Üye Toplam 2 yazı | 04/07/2005 : 15:21:22 BİRBİRİNİZİ YANLIŞ ANLAMAYI BIRAKIN İNANIN ÖLÜMDEN ÖTE YOL YOK VE HAYAT,DOĞA AİLE MUTLU OLUNCAK OKADAR GÜZEL SEBEPLERKİ SADECE ŞUNA KATILIYORUM SİZLERİNDE DEDİĞİ GİBİ MUTLU OLMAKTA OLMAMAKTA BİZLERİN ELİNDE HAYATTA HERZAMAN MUTLU TABİYKİ OLUNMAZ AMA HERŞEY BİZLER İÇİN YETERKİ HİÇBİR ZAMAN UMUDUMUZU VE İÇİMİZDEKİ O GÜZEL SEVGİLERİ KAYBETMİYELİM SİZLERİ SEVİYORUM SİZE DİYORUM BÜTÜN YAZAN MANTIKLI VE HAYATTA BAZI ŞEYLERİN DÜZELMESİ İÇİN UĞRAŞAN SİZLERE OKUYUN BAKIN NASIL BİRDEN MUTLU OLUCAKSINIZ BEN 20 YAŞINDAYIM VE İSMİM ELİF Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | 05/07/2005 : 15:07:52 MUTLU OLMAKTANSA UMUTLU OLMANIN DAHA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DİLE GETİREN ELİF KARDEŞİM; YAŞIM 20 OLSAYDI İNAN ÖYLE UMUTLU OLURDUM Kİ.... ÖLÜMDEN BAHSETMİŞSİN.... ÖLÜM SÖZKONUSU OLDUĞU ZAMAN MUTLU YA DA UMUTLU OLMAK NE KADAR ANLAMSIZLAŞIYOR GÖZÜMDE BİR BİLEBİLSEN... ÖLÜM DÜNYAYA AİT BİR ÇOK KAVRAMI ANLAMSIZLAŞTIRIYOR. DÜŞÜNÜYORUM ÇOK DEĞİL 100 SENE ÖNCE ŞU ANDA VAROLAN İNSANLARIN HİÇ BİRİ YOKTU ÇEVREMDE. VE EN FAZLA YÜZ SENE SONRA DA BİZLERDEN HİÇ BİR ESER KALMAYACAK BU DÜNYADA... BÜYÜK ADAMLARDAN ÖRENK VERMESİN KİMSE.. ZÜĞÜRT TESELLİSİ DERLER YA BENCE AYNEN ÖYLE... YAPTIKLARIMIZ ETTİKLERİMİZ BİZİ TEKRAR GERİ GETİREMEYECEK HER NE KADAR BÜYÜK İŞ BAŞARMIŞ OLSAK BİLE. DEĞİL Mİ? KENAN Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık | ||||
| hascence Üye Toplam 1122 yazı | 05/07/2005 : 16:10:31 Ben 23 yaşındayım umudu yitirdim. Öenemli olan yaş değil baştır. Beyinde iş bitiyor, beyninde mutlu ve özgür olabiliyorssan başarmışsındır. Ölüm bana 70 yaşındakinden daha yakınmış gibi geliyor. Umut nedir ki? Bir kuru söz bir saçmalık. Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans | ||||
| Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | 05/07/2005 : 16:57:21 dediğin gibi yaşla ilgisi yok aslında. haklısın... ölümün yaşla ilgisi yok galiba değil mi? henüz geçen ay pırıl pırıl bir genç kız, bir umut, bir fidan, komşumun 17 yaşındaki kızı durup dururken düştü bayıldı. sonra 2 gün hastanede yattı kendinden habersiz.. şimdi hayatta değil... herkesin söylediği ortak bir söz vardı ağızlarda: "...hayat doluydu." Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık | ||||
| Anahtar Yeni Üye Toplam 76 yazı | 18/08/2005 : 14:01:39 18 Aylik bir Zipirin 55 kiloluk bir Kopekle yanyana yatmasini ve beraber oynamalarini seyretmek gercekten insani gulumseten bir goruntu. Bu kisacik gulumseme bir omre bedel mutluluk veriyor insana...Gerci bu goruntuler bizim evde cok yasaniyor... Kocaman bir akvaryum + Surekli oten 2 kanarya + kocaman bir kopek + 18 Aylik bir Zipir = Surekli bir hareket var evde... Aksamlari ev sessizlige burundugu zaman yorgun ama mutlu bir adam koltuga yayiliyor yavasca ve kahvesini yudumluyor. Onlarsiz bir hayati dusunmek bile istemiyorum. Mutlulugun resmi belki boyle birseydir. En azindan benim icin :) Basit seyler yapin, kucuk seyler yapin. Ama surekli yapin ve gelistirin. Goreceksiniz insanlar size ozenecek, goreceksiniz kucuk seyler yapanlar cogalacak. Onlar, bizler, sizler cogaldiginda ise bir lider beklemeyecegiz cunku biz damlaya damlaya gol oldugumuzu farkedecegiz... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satıs Müdürü | ||||
| Kenan Kablan Üye Toplam 1236 yazı | 18/08/2005 : 14:57:16 Rahmetli Barış Mançonun bir şarkısı vardı: "Taş üstüne taş koya koya Yaratırsın dünyanı Çöktüğünü görmek bir yana Bir de altında kalmak var ya!" Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık | ||||
| besiktas88 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 27/09/2005 : 18:42:20 merhaba arkadaslar, Felsefeniz ne olursa olsun, her olaydaki olumlu yönleri görmeyi seçerseniz, “kutsanırsınız”. Eğer olumsuzlukları bulmayı seçerseniz “dışlanırsınız”. Mutluluk gibi, bu da size bağlı... Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer | ||||
| besiktas88 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 27/09/2005 : 18:47:52 merhaba, Hayat kısa ve birdaha yaşanmayacak..Hayatın tadını cıkarın,mutlu olarak..mutluluk için odemiz gereken bedelde yok.. hepinize mutluluklar :) Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer | ||||
| kayserilisultan gulderen Yeni Üye Toplam 3 yazı | 20/02/2006 : 14:28:51 Akın abinin verdiği mesaj çok hoşuma gitti.İyi ki bu yazıyı okudum diyorum.İnsanlar hiç bir zaman elindekilerle yetinmeyip mutluluğu farklı yerlerde arıyorlar.Bu benim için de geçerli.Üniversitede güzel bir bölüm okuduğum halde,sağlık ve sıhhatli olmama rağmen hayatta mutlu olmayı beceremiyorum. s gülderen Yerleşim : Türkiye / kayseri | Meslek : Öğrenci | ||||
| hasibeozgur Yeni Üye Toplam 2 yazı |
bu yazıyı okuyunca hayatta sahip olduğumuz şeylerin farkında olmadığımızı anladım. neden insanlar hep olmayacak yada imkansız şeyleri elde edeceklerinde mutlu olacaklarına inanırlar diye düşünüyorum şimdi? Hasibe Özgür Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Muhasebe | ||||
| mavideniz Yeni Üye Toplam 2 yazı | mutlu olmak veya olmamak.ikisini dusunup yasamak yoruyor her ikisi azda olsa elimde.az ama yine de var.her yeni gun ikisini hediye ediyor bana daha.hayati kendi yazdigim birkac cumleyle varolduguna inaniyorum gulbeyazgul karanlik zifiri gece pembe dus misali mavi kokulu bir deniz ve........... yesil bir havadir soludugum hayat. butun renklerin karisimi ayni gokkusagi gibi.hayat karisik renkleriyle mutluluk veriyor siyahta beyazda olsa. Yerleşim : Fransa / Paris | Meslek : Öğrenci | ||||
| mavideniz Yeni Üye Toplam 2 yazı | mutlu olmak veya olmamak.ikisini dusunup yasamak yoruyor her ikisi azda olsa elimde.az ama yine de var.her yeni gun ikisini hediye ediyor bana daha.hayati kendi yazdigim birkac cumleyle varolduguna inaniyorum gulbeyazgul karanlik zifiri gece pembe dus misali mavi kokulu bir deniz ve........... yesil bir havadir soludugum hayat. butun renklerin karisimi ayni gokkusagi gibi.hayat karisik renkleriyle mutluluk veriyor siyahta beyazda olsa. Yerleşim : Fransa / Paris | Meslek : Öğrenci | ||||
| mehmetali Yeni Üye Toplam 5 yazı | 03/08/2006 : 12:01:32 Sevgili arkadaşım hayatı toz pembe görmeyi bırakın gerçekçi bakın biraz, kaç insan her akşam evine rahat,huzurlu ve mutlu gidiyor. belki de 1000 kişiden 1 kişi gidiyordur. Hayat o kadar acımasız ki ne zaman nerede karşımıza çıkacagı belli olmuyor Mutluluk bu kadar kolay degildir yanlız mutlu olacagın yer Hakka tam olarak kovuşunca olmaktadır Hayır Mutlu degiliz. mert_merdo2 Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Muhasebe | ||||
| universty_li Yeni Üye Toplam 5 yazı | Mutluluk insanların hayata bakış açısyla ilgili bir durumdur.Evet son günlerde sıkça duyuyoruz pozitif düşünceler insanların hayatlarını daha iyi yaşamalarına olanak sağlar.Son günlerde EN ÇOK SATAN KİTAPLAR,hep bu konuların üzerine kuruludur.Tüm bu düşüncelerden yola çıkarak diyebiliriz ki insanlar artık mutluluğu kendileri yaratmaya çalışıyorlar ve bu konuda bilgilenmeye çalışıyorlar.Bence doğru adımları atmaya başlıyorlar,doğru şekilde yaşamayı öğrenmek için,daha mutlu bir yaşam sürmek için bilinçleniyorlar.Sanırım burada doğru kelimeyi kullandım BİLİNÇLENME,anahtar kelime bu bence..mutluluğumuz ne kadar bilinçli olduğumuzla doğru orantılı olarak artıyor.Gelişen ve hayatımıza yön veren olayları kavrayabiliyorsak.bunların nedenlerini görebiliyorsak mutlu olmamak gibi bir bahanemiz olamaz.Bilmem okudunuz mu,okumayan yoktur herhalde Paulo Coelho'nun Simyacı isimli kitabında geçen bir söz vardı " mutluluğu ara**** vakit kaybetmeyelim,mutluluk uzaklarda değildir,mutluluk bulunduğumuz yer ve zamandadır..Bilinçlenme için kişisel gelişim kitaplarını okumakla işe başlayabiliriz.pozitif düşünce gücü,ferrarisini satan bilge,simyacı,yaşam enerjisi..Doğan Cüceloğlu ve Üstün Dökmen bu konuda çok başarılı iki yazar onlarlada başlayabiliriz.. E________NgİN-) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
| batin_2004 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 23/09/2006 : 17:41:30 bazen yaşanılan hersey sahte gelsede mutlulugu kendimize dost bilirsek eger yaşanılan hersey peri ülkelerinden çıkmış bir masala döner ve bu masal emin olun mutlu sonla biter... BaTIN Yerleşim : Türkiye / Afyon | Meslek : Diğer | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||