Onların bildiği lakin benim bilmediğim bir mevzu söz konusu, lütfen insaniyet namına bu bilgiyi benimle paylaşırmısınız?
Ben de öğrenmek, ben de çalışmak bende kazanmak istiyorum, işin sırrı ne?
Ne kadar çalısmak ve ne iş yapmak?
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ercanbey07 Çok merak ediyorum Audi, Bmw, Mercedes marka arabalara binen abi ve ablalarım ve bunlara gerekli yakıtı da alanbilen büyüklerim ve evi olan insanlar acaba ne iş yapıyorlar? Onların bildiği lakin benim bilmediğim bir mevzu söz konusu, lütfen insaniyet namına bu bilgiyi benimle paylaşırmısınız? Ben de öğrenmek, ben de çalışmak bende kazanmak istiyorum, işin sırrı ne? Ne kadar çalısmak ve ne iş yapmak? |
Yazıyı gönderen - ercanbey07 yorumlarını esırgemeyen arkadaşlarıma teşekkur ederım. sayın akin selcuk arkadasım mantık dogru ama ıcrası bı haylı zordur zıra ercan tek maaslı ve evlıdır ustelık cocuk beklemektedır ve degıl 2.el a6 almak 93 serce bugun pıyasada 4000 lıradır ve bunu bıle almak ercan ıcın için buyuk basarıdır saygılar... |
Yazıyı gönderen - ercanbey07 yorumlarını esırgemeyen arkadaşlarıma teşekkur ederım. sayın akin selcuk arkadasım mantık dogru ama ıcrası bı haylı zordur zıra ercan tek maaslı ve evlıdır ustelık cocuk beklemektedır ve degıl 2.el a6 almak 93 serce bugun pıyasada 4000 lıradır ve bunu bıle almak ercan ıcın için buyuk basarıdır saygılar... |