Bir ihracat firmasında satış departmanında çalışıyorum. ancak bir türlü hakettiğimin karşılığını alamadığım için ayrılmak istiyorum. yaşımın genç ve yeni evli olduğum için işin kariyer kısmının bir önemi olmadığını düşünüp çevremdekilere de kulak vererek en iyi olanın kendi işini yapmak olduğunu düşünerek yola çıktım.
Aranızda konuya hakim ve tecrubeli arkadaşlardan Mobil büfeler ile ilgili öğrenmem gereken bazı bilgiler var. Mobil büfelerin trafiğe çıkmasında ne gibi problemler olabilir, ne tür izinler alınmalı ya da seyyar satıcı statüsüne mi girer?
Çay, poğaça (sabahları), tost, içli köfte, vb. yemekler ile çeşitli tatlılar (antepli olduğum için lezzet konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum) ilave olarakta istanbulda aynı kalitede bulunmakta zorluk çekildiği için salça, turşu, kaçak çay gibi şeyleride satmayı planlıyorum. Her şeyin eğer imkanı var ise yasal olarak izinli yapmak istiyorum.
Bu konuda bilgi ve tecrubelerinize fazlasıyla ihtiyacım olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca bu işe kalkışmadan önce kendime işsizlik sigortası yaptırdım, iş yerinden anlaşmalı olarak çıkabileceğim için devlettende alacağım işsizlik parası ile kendimi rahat 6 ay idare ettirebilirim. Yaklaşık 8 milyar birikimim var ve bana iş konusunda ilave ya da farklı tecrube ve fikirlerinize de söylersiniz sevinirim.
Teşekkürler