Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sebze Meyve Market Yada Onun Gibi Birşey

BaşlatansaygonartTarih08/07/2009 21:47:27Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
merhaba arkadaşlar şöyle manav gibi değilde daha büyükçe sebze meyve market yada adına ne derseniz deyin birşeyler açsam diyorum nedir görüşleriniz.
bilgilerinizden faydalanabilirmiyim?
saygılar!

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye22 yazı
valla bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bu sitede bu konuda yazı bulamadım.manavın içine tavuk reyonuda eklenebilir.yumurta filan bayağı iş olur gibime geliyo inan.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye57 yazı
sayın dostum aynı şeyi bende marmariste düşündüm , insanlar manav kelimesini çok bayağı buluyor, ama unutmamalıdırlarki, eski den dedelerimizin çoğu manavcılık gibi mesleklerden kazandıkları helal paralarla bugünlere gelmemize vesile oldu, ben iktisat mezunu 6 yıllık eski bankacıyım bir gün kafam attı istifa ettim şimdi başka bir yerde çalıoşıyorum ücretli olarak , ama inanın küçük bir manav dükkanı kimseyi öldürmez süründürmez de...sonuçta

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı

ben sana bişey söyleyeyim mi dostum işin niteliği ne olursa olsun gerçekten işin hakkını veriyosan,paranı kazanıp kimseye eyvallah etmiyosan üstüne üstelik bide borcun yoksa kralsın sen.bu dünya gerçekten çok nankör maalesef.işin adı manav olmuş tavukçu olmuş.....hiç farketmez yeterki paranı kazan yoluna devam et.ben k.maraşta yaşıyorum ve bazı yanlışlıklardan dolayı iflas ettim.ama yine kalkıcam ayağa.aklımda dediğim gibi manav gibi hızlı tüketim malzemelerinin olduğu bi işletme var.ama marmaris bölgesinde sebze meyve ucuz değil mi.yani kar marjın düşük olur gibime geliyo.

Yeni Üye57 yazı
aslına bakarsan yazın buranın nufusu 100.000 kışın 30.000 yani nerdeyse 4 katı , 6 ay yaz var burda gerisini sen düşün....ufaktan başla sonra alışveriş zincirin olsun:):)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
İşlek bir yerde pazarlarla rekabet edecek fiyatlarla olursa sabit müşteri de elde edip ekmeğini kazanırsın.
Kuruyemiş / lokum vs gibi şeyleri de sattıklarını gördüm bu tip işletmelerde.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
manav işinde kar marjının kaç olduğunu bilen var mı arkadaşlar?arkadaşın dediği tarzda bi dükkan işlerini oturtursa darphane gibi para basar inanın.

Yeni Üye22 yazı
larossıan bu arada kaç para hesapladın gider olarak.mal hariç.

Üye1359 yazı
konunun adı değişti sanırım
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı
arkadaşlar tabiki manavlık güzeldir ve insannlık var oldukça meyve sebze tüketilecektir ama gel görelim bu büyük avm ler bu işide kimseye bırakmıyor çevrenizde büyük avm ler yoksa düşünebilirsiniz pek o kada r sermayeyede ihtiyaç yoktur esen kalın...
Rızkın onda dokuzu ticarettedir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye18 yazı
Bu konuda gerçekten ciddi düşünenler varsa,nufusu 1 milyonun üzerinde olacak şehirlerde çok başarılı olacağınız bilgiler verebilirim..
Kesinlikle yalan söyleme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye18 yazı
Merak ettim gerçekten.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yeşilerik
Bu konuda gerçekten ciddi düşünenler varsa,nufusu 1 milyonun üzerinde olacak şehirlerde çok başarılı olacağınız bilgiler verebilirim..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye277 yazı
Sayın yeşilerik,

Bilgilendirseniz de insanlar da yararlansa.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im