Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Medikal Sektörü Hakkında Yardım

BaşlatancancafeTarih03/07/2009 12:47:00Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Öncelikle selam siz değerli arkadaşlara ,

Ben kısmet olursa medikal dalına yönelmeye niyetlendim. Bu konuda sizden pazarlama konusunda destek ve yardımlarınızı beklerım. Baya açıklayıcı ve ilgi çekici yazılarınızı okudum sitede ve eminim ki çok ama çok faydası olacaktır.....

Ama yine de bu benım için yeterlı değil diye düşünüyorum, umarım bu konuda bana yardımcı olursunuz şimdiden tşk ederim...

EMEĞİNİZE, ELİNİZE, VE KALEMİNİZE SAĞLIK, güzel bi çalışma içerisindesınız yolunuz açık olsun ...
cengiz

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye324 yazı
Sn. Cancafe.

Size konuyla ilgili özel mesaj gönderdim. Okuduğunuz da bağlantı kurarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye2311 yazı
Sn.cankafe hakan beyin tecrübelerinden yararlanınız derim...Saygılar..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye324 yazı

Sn.Mettin Bey..
Arkadaşımıza benimle bağlantı kurabilmesi için ilgili konu hakkın da mesaj gönderdim.
İlgi ve alakanız için teşekkür eder, çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Üye1359 yazı
yüksek kazançlı bir iş kolu üstelik doktor satın al dediginde mecbur sağlık için borç harç alıyorsunuz
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye191 yazı
sn hakanuysalca bende bu konuda yapilan kucuk devlet ihaleleri ilgileniyorum yardimci olabilirsen sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
slm .bende medikal sektöründeyim cancafe maille ulaşırsan benim ürettiğim medikal ürünlerin bayiliğini yapabilirsiniz batman bölgesinde ve bu arada hakan bey bu sektördeyseniz tanışalım mutlaka birbirimize faydamız olur.
akeleş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye324 yazı
Arkadaşlar merhaba.
Şahsım adına yazılan yorumları yeni farkettim. Uzun süredir iş yoğunluğum sebebi ile bu siteye yorum yazma şansım olmadı. Bundan sonrada olmayacaktır.Konu başlığı benim değildir.
Fakat bana mesaj gönderen arkadaşlar için yazıyorum, Sağlık sektörü ile ilgilenen arkadaşlar iletişim bilgilerini verirler ise kendilerini arayıp tanışabilirim.Bağlantı kurmamız halinde tanışmamız sonrası bilgi alış verişi yapabiliriz.Özellikle tıbbi laboratuvar branşı ile çalışmamız olduğundan konu ile ilgisi olan arkadaşlar ilgelinirler ise memnun olurum. Yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar...

Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - patisera4407
slm .bende medikal sektöründeyim cancafe maille ulaşırsan benim ürettiğim medikal ürünlerin bayiliğini yapabilirsiniz batman bölgesinde ve bu arada hakan bey bu sektördeyseniz tanışalım mutlaka birbirimize faydamız olur.

ürettiğin ürünleri öğrenebilirmiyim bende medikalciyim ilgilenirsen sevinirim
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye187 yazı
www.medikaline.com medikal üzerine tedarikçi arkadaşlar. Şuan tedarik sıkıntısı yok ama urettiginiz urun varsa görüşebiliriz
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye58 yazı
yokmu hala bi sonuç?
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri