Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hepimizi İlgilendiren Bir Konu

Başlatantali84Tarih30/05/2014 00:46:38Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Kafamızda bir girişim fikri oluşmasına katkı sağlayacağı inancındayım.Yeni yeni popülerleşmeye başlayan marka ve ürünler hepimizin ilgisini çeker diye düşünüyorum. Sektör sektör araştırıyoruz her şeyi, hangi işi yapsak, nasıl yapsak gibi sorular hep kafamızda. Bu anlamda çevremizde gördüğümüz satın aldığımız kullandığımız popülerleşmeye başlayan (yani büyüyen) ürünleri, hizmetleri bir araya getirelim fikirlerimizi paylaşalım derim.

Sizce popülerleşmeye başlayan hangi ürün, restoran, hizmet veya marka var?

Benim aklıma ilk gelenler;

- Tex temizlik ürünleri
- Teno
- Ab'bas Waffle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye711 yazı
yazdıklarınızın popüler olduğuna emin misiniz henüz ben duymadım bunları

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye52 yazı
aynen
Az olsun ama helalinden olsun! Haram kursaktan geçer amma sızısı kalıcı olur emer emer kanser olur!

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı

Değil zaten. Eğlencesine, keyfine açtığım bir konu değil aslında, girişimcilik ile doğrudan alakalı. Popüler ürünler, hizmetler zaten pazarlanmakta Amaç yükseldiğini düşündüğümüz ürünleri vb paylaşmak. Bu sayede birilerimizin aklına bir şey düşürüp o ürün, hizmet vb. yi araştırmayı kendince büyütmesini sağlamak. Buraya kimse Eti Browni veya Burger King yazmamalı zaten, banane bunlardan :). Ben Browniyi marketlere pazarlayamacağım, malum toptancı bayilikleri verilmiş zaten veya Burger King bayliğini almayacağım, bu kadar popüler olduğundan dolayı franchise için 1.5 milyon istiyorlar ya. Örneğin:

Servis Peçeteyi herkes bilir. Benim alışveriş yaptığım markette Teno ve Servis Peçete yanyana duruyor hep, Teno Peçeteyi ilk gördüğümde fiyatı Servis peçetenin yarısıydı. Giderek arttı ve şu anda aynı fiyata satıyor. Markanın büyüdüğünü düşünüyorum. Bu paylaşımı büyüme sürecinde iken yaptığımızı varsayalım, Teno markasından hiç haberi olmayan bir toptancı arkadaşımız burada görüp araştıracak, aklına yatarsa bu ürünün pazarlamasını yapacak. Büyümekte olan bir markanın karına ortak olacak. Şu denilebilir, verdiğin örnek spesifik her market, bakkalda geçerli değil denilebilir. Amacımız birbirimize ilk araştırma adımını attırmak, kararı kişi zaten kendisi verecektir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye711 yazı
anlaşılmıştır..:) herkez bulunduğu piyasadan markalar yazacak öyle değil mi yükseliş gösteren markalar :)

Üye151 yazı
TENO TVLT KAĞI VE HAVLU KAĞIT VS HEM UYGUN HEM GÜZEL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alynk
Hepimizi ilgilendiren bir konu başlığına yazmak isterim ki KONIKS yöneticileri artık siteleriyle ilgilenmiyor! !! Bir yazi paylasiyorum 4-5 gün onay bekliyor!!! Burdan baska arkadaslarin da ayni sikayetleri varmış. Şikayet maili atiyorum cevap dahi vermiyorlar! !!! TEBRIKLER KONIKS..

aynen kardeşim katılıyorum sana
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye62 yazı
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar.İki tane konum 3 gündür bekliyor maillere cevapta alamıyorum.

Yerleşim TürkiyeMeslek Turizm
Üye711 yazı
ne çabuk örgütlendiniz öyle ya :)

Üye711 yazı
bekleyelim bakalım koniks yetkilileri cevap yazarlar belki