Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Girişimciler Var Mı?

BaşlatanmystoneTarih19/06/2009 17:14:45Yorum42

İlk mesaj
Üye152 yazı
Merhabalar,
Girişimci bayanların çok olduğuna inanıyorum ama malesef çevre ve aile faktörlerinden çoğunun önü kapalı.

Kendi mesleğim olmasına ragmen hep ticari işler yapmaya çaba gösteriyorum.Bayanlara önerim özellikle İstanbul da olan bayanlara diyorumki: Birbirimizle fikir alışverişinde olup bu forum sayesinde faaliyete geçebiliriz.

Ben mantıklı ve güven ortamında olabilecek her işfikrine açığım ayrıyeten tanıştıktan ve ortam olustuktan sonra tekliflerimde olabilr.

Herkesin gönlünce olsun.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Üye920 yazı
selamlar değerli bayan girişimciler...başlangiç çok iyi oldu ve ilk sevilen kişi ben oldum...sonra ne oldu bilemyorum
her ciddi olan girişimci bayan için türkiye şartlarina göre en iyi ve karli iş teklifim olacak..
doğal taş granit üzerine el oyma sanatiğile,asirlar boyu kalici,sanat eserleri niteliğinde ürürnlerimizi üreretyorum.
öncelikle cesareti olan , kaznmak için çalişma ve dayianişma içerisinde olan ekibimizi kurmaya davet edyorum. ben tek üretici firma olmana ramen size gerekli destek olurum...sizden istenilen sadece ciddiyet,sermaye ve disiplin.web adresimii tekrar inceleyn ve iyice araştirin.. www.granitsanat.com
çok özel ve değişik alanlara hizmet vermekdeiz.gittikçe talebi ve ilgi artan ,tek yüksek karli işdır.ilgilenen her kişye tüm ayrintilari ve detaili bilgi vermekten önur duyacam.
parasi olup da cesareti olmayan kişilerden kimseye hayr gelmez...( bu savaşlarda da boiledır..silahi ve şarşoru dolu olup, ama cesareti olmayp geri kaçanlar,cesurlerin arkasinda saklanirlar da var...her savaşlar cesurler,az kurşun olan ve akilli askerler tarafindan kazanilmiştır.zafere herkez poz gösterir..ticaret bir savaştir) .ama cesareti olup ve maddi durumu kisitli olanlardan her zaman kendine de fayda olur ,ekibine de faydali olur...imkanlar yaritalacaktır.el birliğile ve güç birliğile bir çok işini başarabiliriz...bu işiğile ilgili anlamadiniz konu olursa sizlere tüm ayrintilarla bildirebilirim..
şunu da başta beriltmek istyorum... bu işinin bilmesini veya tecrubesini olmak gerek yoktur..çünkü üretici firma olarak sizlerle beraber satiş noktalari kuracaz ve müşteri potensiyel olarak ve bizim pyasaya giden ürün modellere göre ürün satilacaktır...konuile ilgili eytim da verilecek ve en kisa zamanda geri dönüş garanti edyorum.kar marji % 300 olan işimi telif edyorum..bir ekip olalim büyük ayle ve kendi imparatorluğu kuralim...
sizleri hazir kurulu ve var olan işe davet edyorum...satiş yonetim merkezleri bayanlarin güçlü ekiple daha iyi ,daha titiz,daha disiplinli ve özenle yönetileceğini eminim.herkeze kendi işinin sahibliğini ve hayrli işler dilerim...kazanin ve güçlü olun...her sektore başarili olun.
saygilarimla emzar nebieridze...
not. benimle msn den de detaili bilgi aliş veriş yapabilirsiniz...msn: granitsanat@hotmail.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar uzun zamandır ses seda çıkmıyor bizlerden ? fikirlerimiz, sermayemiz, zamanımız bittimi ?
yan yana gelelim bu üç eksiği beraber tamamlayalım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye73 yazı

merhabalr sureklı zıyaret ettıgım bır sıte bende bayanım ve bende burda bayanların olmadıgını dusunuyordum benım eski işim arastırma suan ıth ıhr fırmasında yonetıcıyım fakat kendı işimi yapmak istiyyorum şuan pazarını otutturmak için ugrastıgım bir ürünüm var bayanların ilgisini cekeceğine eminim msn adresim vanevane2009@windowslive.com paylaşımlarda bulunmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir ayrıca hatayda oldugum için özellikle arap ülkeleriyle ticareti saglaya bilirim herkese hayırlı gunler ve bol kazanclar
VANE"ihracat ithalat tic.ltd.sti.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye15 yazı
Sadece birşeyi paylaşmak istiyorum. Parfüm işi sanıldığı gibi değildir. Hem tedarikçiniz güvenilir olmalı hemde ürünler kaliteli. Hemde ürünlere belirli bir talep olmalı. Şuan piyasada herkes parfüm satıyor, herkes orijinal diyor. Ama neredeyse hiç biri orijinal değil. Hatrı sayılır para kazanmak istiyorsanız daha önce yapılmamış bir şey yapmanız gerekecek. Ayrıca bir arkadaş 5000 TL maksimum koyabileceğini, söylemiş ayda 600 tl gibi bir rakam gelirse diyeki böyle birşey olmaz. Yani böyle bir yolu bulan zaten paylaşmaz kimseyle, kendi kazanır bulmuş olsada. Öyle yada böyle risk alıp bir yerden başlamanız gerek, her şekilde kazanacaksınız, belki para belki de deneyim.
Izdıraba kul oldum

Yerleşim ALMANYA / KarlsruheMeslek Mühendis
Üye107 yazı
deyerli girisimci bayanlar nerdesiniz sesiniz cikmiyo,,,,lutfen biraz gayret sizlere guzel bir haberim var herkese saygilarimla
basari sensin...,sen basarinin icindesin., basari senin icindedir...,icindeki gucun farkina varmanin zamani geldi..beynini programla ve istediklerine sahip olabilecegini bir an bile olsun aklindan cikarma ...bunlari yaparken ilahi gucu unutma ve kendi yerini bil...dusun ve basar.dusuncenin gizemli ve esrarli tilsimi ve kesin etkisi basaridir...insanin ikinci ismi basaridir.,basarinin diyer adi ise insandir...yeterki hedefin olsun,,,hedefin varsa basari senin icindedir......hedefin yoksa hemen bir hedef bul ve bilincli bir sekilde mercek altina al ve yap, dene ,cekinme,uygula ve basar,korkma iste ve basar, tekrarla ve basar,,,bilincli israrin önunde hic bir engel duramaz ,basarilarina basari katabilirsin.......

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Ticaret
Editör5590 yazı
Bizde zaten sizin deyerli güzel haberlerinizi bekliyoruz merakla bütün kızlar doluştuk buraya . . .

deyerli, dokunmatik demek olabilir mi ?
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
merhaba bende bir bayanım henüz üniversitede öğrenciyim mühendislikteyim ama ileride kendi mesleğimi yapmayacağım çünkü sevemedim öğrencilik yıllarım maddi yönden zor geçtiğinden kendimce ek gelir buldum boş zamanlarımda ya da okulda derslerimi ayarladığım zamanlarda palyaço oluyorum çocuklarla oyun oynuyorum doğum günleri benimle çok daha eğlenceli geçiyor bu hizmetim şuan için sadece istanbul ve kocaeli ile sınırlı,bunun yanında bebek şekerleri ve sünnet şekerleri yapıyorum misafirlere ikram edilmek üzere işte bunu tüm türkiyeye kargo ile gönderiyorum banada hobi oluyor.Ne yapayım elimden bu kadarı geliyor:))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Editör5590 yazı
Maşallah. Elinizden gelen bir öğrenci için pek de az değil. Zaten tevazuydu vaziyet . . . : )
tamnland.com

Editör5590 yazı
KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ DESTEKLEME PROJESİ

Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi hizmetleri, faaliyetleri ve projenin yapısı gibi konularda detaylı bilgiye ulaşmanızı sağlayacak olan Kadın Girişimciliğini Destekleme Web Portalı’na hoş geldiniz.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi bir yandan kadınlarımızın iş hayatına girişimci olarak katılmalarını sağlamayı, bir yandan da girişimci kadınlarımızın işlerini geliştirmelerine destek olmayı amaçlamaktadır.

Bu amaçla, proje kapsamında Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlikleri (ESOB’lar) aracılığı ile 25 ilde Kadın Girişimciliğini Destekleme Merkezleri kurulmuştur. Bu merkezlerde, 2008 yılı boyunca 4.500’den fazla kadın iş kurma ve iş geliştirme eğitimleri ile danışmanlık ve rehberlik hizmetleri alacaktır.

Kendi işinizi kurmak veya mevcut işinizi geliştirmek mi istiyorsunuz?

Kadın Girişimciliğini Destekleme Merkezlerimiz bünyesinde uzmanlarımız tarafından verilecek eğitim ve diğer hizmetler, hem girişimci olup olmama konusuda karar vermenize yardımcı olacak hem de sizi kendi işinizi nasıl kurup geliştireceğiniz konusunda bilgilendirecektir. Merkezlerimiz sundukları bireysel danışmanlık ve koçluk hizmetleri ile mevcut işinizi büyütmenize, sağlıklı bir şekilde yürütmenize ve işletmenizin yerel işbirliği ve iletişim ağlarının bir parçası olmasına destek verecektir.

Esnaf ve Sanatkarlar Konferderasyonu.

Buradan başvurunuzu yapabilirsiniz. http://www.kadindestek.org/basvuru/application_tr.php
tamnland.com

Üye164 yazı
Merhaba Bayanlar;

Nedir sizin bu kendinize olan güvensizliğiniz? Kendinize çok güveniyormuş gibi konuşuyorsunuz, aslında bu konuşmalarınızın ardında kendinize olan güvensiz duruşunuz saklı. Yanlış anlamayın siz hiçbişey yapamazsınız demiyorum. Tam tersi sizlerde herkesin yaptığını yaparsınız ve yapıyorsunuz da zaten. Türkiye de çok büyük holdinglerin, Sivil toplum kuruluşlarının ve birçok kurumun başında erkekler gibi kadınlar da yokmu?

Anlamadığım nokta neden siz kadınlar sürekli bunu yapıyorsunuz. Neden erkeklere karşı sürekli cephe alarak, biz de yaparız, bizde başarırız şeklinde hareket ederek süreli kadınlar birşey yapamıyormuş gibi insanları düşünmeye teşvik ediyorsunuz.

Önce kendinize güvenin, sonra da cinsiyet ayrımını önce kendiniz bir kenara bırakın ve ondan sonra bu ayırımı yapan erkeklerden bunu bekleyin.
Lütfen sizlerde kadın kimliğinizi bir kenara bırakarak sadece girişimci kimliğiniz ile ortama katılın derim. Katıldığınız ortamlarda size karşı cinsiyetinizi ön plana çıkartarak davranışta bulunacak yada kadın olduğunuz için girişiminizi, davranışınızı onaylamayacak her kim olursa sadece onu kendi kişiliği ile yargılayalım hep birlikte ve o kişinin adının önüne gerekli takmaları yapalım. Ama o kişi yüzden erkeklere karşı cephe almanız anlamsız.

Girişimci olan herkesi destekliyoruz cinsiyet farkı olmadan. Herkes her işi yapabilir ve herkes her işte yeteneği kadar, aklı kadar, çabası kadar, olmak istediği kadar ve inancı kadar başarılı olabilir. Burada cinsiyetin hiçbir önemi yoktur.

Saygılarımla;

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye22 yazı
İTHAL kozmetik ürünlerimizden oluşturduğumuz 100 tl toptan paket fiyatlı çeşitli kozmetik ürünlerin bulunduğu paketten %100-%500 varan kazançlar elde edebileceksiniz

PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR 5322158448

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
İTHAL kozmetik ürünlerimizden oluşturduğumuz 100 tl toptan paket fiyatlı çeşitli kozmetik ürünlerin bulunduğu paketten %100-%500 varan kazançlar elde edebileceksiniz

PAKET İÇERİĞİNİ PAKET İÇERİĞİNDEKİ ÜRÜNLERİN
TOPTAN FİYATLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRACAKSINIZ
İLK TANITIM PAKETİNDEN SONRA ÇOK SATAN ÜRÜNLERE
GÖRE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ALIMLAR YAPABLİECEKSİNİZ
ŞİMDİDEN KEYİFLİ VE BOL KAZANÇLI SATIŞLAR
5322158448

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda