selamlar değerli ''mystone ''hanımefendi...öncelikle size tebrik ederim ve başarilar dilerim,bu cesaretli adım attiğiniz içşin...sizin firkinizi katilyorum ve çok iyi olur eğer girişimcilerimiz çoğalacak....projeniz gerçekten ciddi anlamla hem ihtyaç dır. hem de türk bayanlarinin çalilşkan ve zeki ruhunu ,öne çikartacak
çok yetenekli ve azimlı bayanlar var türkiyede...sizin araciğile inşallah bir birlik kurarsiniz,ve tüm dunyaya örnek olursunuz...bazi konularda size hem fikir vermeye hem de manevi desteyğe,mutluluk duyarim eğer kabul görursunuz.....ticaretde başarili iş kadinklar örnek var dır...az ama vardır...umarim sizin gibi düşünen arkadaşlar biraz evel çiksin da, bu işi başlasın...size tekrar tebrik edyorum ve takdır edyorum...hayrli fikir alişverişler ve başarilar dilerim......
bu proje daha 10 sene evel gerçekleştirmey denedim türk ve eski sovyet birliği'in 14 devletler arasi dakı tüm iş kadinlar ''world women''adi altindakı isimle ,yürt dişinda kı iş kadinlarla dyolog kurdum ve fikrine manevi, maddi desteklemeye karar verildi,ama bu proje askya aldim çünkü, özel işlerden dolaysiğile gürcistana gitmek gerekliğidi ve oylece rafta kaldi ....benim eşim türk...siz adaylarini bulmaya başladiği zaman eşimi de size taniştiririm ve birlşikte ciddi işler yapin...faydali ve ülkey en iyi temsil edecek işlerle başarilarini elde edin...ben sizlere bilgilerimle, tecrubelerimle vr çevremle her zaman yardim ve destek ederim....
Türk Bayanlarin'in,çalişma enerjini,azmını ve zekasini içten güvenyorum ve saygiğile,onlarin önüne ,en güzel çiçeklerini atyorum ,başarili adimlarini ve pozitif enerjiğiğile başlangiç için....allaha nemanet olun ve sizi hep korusun....saygilarimla GRANİT SANAT doğal taş tasarım,dekorasyon.
Emzar Nebieridze
Mimar ...Sanat Yönetmeni.
NOT:ticaretin ana temeli,CESARET,AZİM,SERMAYE,GUVEN ve SABIR....dayma kazanacaksiniz...