Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Girişimciler Var Mı?

BaşlatanmystoneTarih19/06/2009 17:14:45Yorum42

İlk mesaj
Üye152 yazı
Merhabalar,
Girişimci bayanların çok olduğuna inanıyorum ama malesef çevre ve aile faktörlerinden çoğunun önü kapalı.

Kendi mesleğim olmasına ragmen hep ticari işler yapmaya çaba gösteriyorum.Bayanlara önerim özellikle İstanbul da olan bayanlara diyorumki: Birbirimizle fikir alışverişinde olup bu forum sayesinde faaliyete geçebiliriz.

Ben mantıklı ve güven ortamında olabilecek her işfikrine açığım ayrıyeten tanıştıktan ve ortam olustuktan sonra tekliflerimde olabilr.

Herkesin gönlünce olsun.
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Üye920 yazı
selamlar değerli ''mystone ''hanımefendi...öncelikle size tebrik ederim ve başarilar dilerim,bu cesaretli adım attiğiniz içşin...sizin firkinizi katilyorum ve çok iyi olur eğer girişimcilerimiz çoğalacak....projeniz gerçekten ciddi anlamla hem ihtyaç dır. hem de türk bayanlarinin çalilşkan ve zeki ruhunu ,öne çikartacak
çok yetenekli ve azimlı bayanlar var türkiyede...sizin araciğile inşallah bir birlik kurarsiniz,ve tüm dunyaya örnek olursunuz...bazi konularda size hem fikir vermeye hem de manevi desteyğe,mutluluk duyarim eğer kabul görursunuz.....ticaretde başarili iş kadinklar örnek var dır...az ama vardır...umarim sizin gibi düşünen arkadaşlar biraz evel çiksin da, bu işi başlasın...size tekrar tebrik edyorum ve takdır edyorum...hayrli fikir alişverişler ve başarilar dilerim......
bu proje daha 10 sene evel gerçekleştirmey denedim türk ve eski sovyet birliği'in 14 devletler arasi dakı tüm iş kadinlar ''world women''adi altindakı isimle ,yürt dişinda kı iş kadinlarla dyolog kurdum ve fikrine manevi, maddi desteklemeye karar verildi,ama bu proje askya aldim çünkü, özel işlerden dolaysiğile gürcistana gitmek gerekliğidi ve oylece rafta kaldi ....benim eşim türk...siz adaylarini bulmaya başladiği zaman eşimi de size taniştiririm ve birlşikte ciddi işler yapin...faydali ve ülkey en iyi temsil edecek işlerle başarilarini elde edin...ben sizlere bilgilerimle, tecrubelerimle vr çevremle her zaman yardim ve destek ederim....
Türk Bayanlarin'in,çalişma enerjini,azmını ve zekasini içten güvenyorum ve saygiğile,onlarin önüne ,en güzel çiçeklerini atyorum ,başarili adimlarini ve pozitif enerjiğiğile başlangiç için....allaha nemanet olun ve sizi hep korusun....saygilarimla GRANİT SANAT doğal taş tasarım,dekorasyon.
Emzar Nebieridze
Mimar ...Sanat Yönetmeni.
NOT:ticaretin ana temeli,CESARET,AZİM,SERMAYE,GUVEN ve SABIR....dayma kazanacaksiniz...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye152 yazı
Tesekkur ederim Emzar Bey. Girişimci bayanı bırakalım buralarda bayan falan göremiyorum.Heralde tüm bayanlar örgü,dantel...vs sayfalarındalar.Keske mümkün olsada bişiler yapabilsek.Kadın dernekleri,girişimcilik faaliyetleri var aslında ama ben istedimki bu ortamdaki arkadaslarla birebir bişiler yapabilelim.Benim arkadas cevrem çok fakat iş konusu veya ticari şeyler konuşma diye bişi yok yani bayan,bay olsada herkes girişimciliği benimseyemiyor veya yapısı gereği talep etmiyor.Onun için girişimcilik , ticari faaliyet yapmak apayrı bişi bence.Tutku gibi bişi olsa gerek.
Allah ne istiyorsan onu veriyor aslında gercekten isteyip ve çaba göstermek gerekiyor.
İnşallah doğru çizgiden şaşmadığımız müddetce herseyi başaracağız Allah ın izniyle.
Herkesin gönlünce olsun..
1-Helalden kazanmama.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye920 yazı

size tekrar cesaretiniz için takdır edyorum ve gerçekten gürür duyorum....siz azmini devam edin...başladğin iş çok ciddi ve gereklidır...ben eminim başaracaksınız...doğru tespit...ticaret bir tutkudur...bilgi ve sağlam temelden oluşur...sabır çok önemlidir...bu günü hatirlarsiniz...bu işi başariğile hedefinizi ulaşir ve önür duyacam...şu an ABD yle yazişyorum...daha sonra sizlere bazi projelerini gönderecem siz onu dosya halinde getirin ve koniks sitesinde sizin yazy nin altina yazin...sizin gibi degerli ve çalişkan azimli bayanlar eminim sizi fark ederler ve yağliz birakmıacaklardır.her işte bir öncü gerek ve başari mutlaka elde edilnir...bu millattdan önceden boyle gelyor...hiç kimse tek başinda büyük başarilarini elde edemez...her şey ekib çalişmalarla oluyor...tüm büyük başarşilari...şimdi yazişmaya dönmeliyiğm ....dediğiniz gibi ben inanyorum bu işi başardiniz bile...bir az beklemek gerekir o kadar...tohum bile bir kaç gönde fidan olarak toprakdan çikar. siz ise sağlam tohumu,sağlam toprağa attiniz...fidanlar da yolunda...ve en kısa zamanda gün işiğa çikacaklar....
emin olun....saygilarimla.....
NOT: ben türk değilim ama tğrkiye vatandaş oldum eşim Türk ve bundan önür ve gürür doyorum.şunu derim...herkesin hatirlatmasi için...çanakkale de ,dünya güce karşi,hep birlikte sade tufeklerle ve tek tuk kurşunlarla,ve o değerli cesaretli,azimli imani ve birlik içide olan bayanlarla beraber kazanildi ve bügün türkiye cumhuryeti dünyada en modern,en güçlü ulke halinde gelkdi...burada türk bayanlarinin çok büyük katki,sabir çalişkanliği,desteği ve başari vardır...bunu da kimse inkar edemez...
siz yola devam edin başarirsiniz....................

05427672476

Yeni Üye81 yazı
mystone hanım merhabalar ben mersinde ikamet eden bir bayanım benimde size destek verdiğimi ve yeni iş kapısı aradığımı söylemek isterim fikirlerinizi heyecanla bekliyorum saygılar

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Üye152 yazı
Merhabalar Sibel Hnm (fulyam82) ,ismim Zehra cevabınız için tesekkür ederim.Az kalsın bende buralarda bayan yok zannediyodum.Sibel Hnm ne iş yaparsınız? Uğraşlarınız nelerdir? İnşallah hepimiz birbirimize destek verelim, temennim budur.Ayrıca özelinize veya mail ortamında size yazmak istemedim bunları paylaşalımki diğerlerine önayak olsun.Tabi sizde paylaşmak isterseniz.
1-Helalden kazanmama.

Üye920 yazı
tebrikler....sizin adiniza çök mutlu oldum ve sibel hanıma da cesaretinden tebrik ederim ve inanyorum ,ilk adımlariniz atarsiniz...sizin gibi bayanlara ,öncelikle sizin gibi.: kendine güvenen ve destekçi,pailaşimci ,atilgan kişiler gerek yaninda .....iyi akşamlar ve allaha emanet olun...başarilar dilerim....ve mütlü olun hepiniz...

05427672476

Yeni Üye35 yazı
merhaba zehra.. mesajını yeni gördüm ve yalnız olmadığımızı göstermek için yazıyorum..ben de şu an bir fikrimi hayata geçirmek için çabalıyorum..yeni fikirlere ve birlikteliklerede açığım..saygılar..yucin_99@hotmail.com..bu adreseden ve ya mail yoluyla ..her ne şekilde arzu ederseniz .BEN VARIM... saygılar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
Zehra hn. merhaba,
Yazınızı ben de yeni gördüm... Mimarım ve şu an mesleğimle ilgili çalışıyorum. Ancak benimde aklımda bir fikir var, şu an piyasa araştırması içerisindeyim. Kendi mesleğimin yanı sıra bu işide devam ettirmeyi düşünüyorum. aysunergin@hotmail.com adresinden bana da ulaşabilirsiniz. Cesaretinizin hiç kırılmaması dileğiyle, Allah hepimizin yolunu açık etsin...

Görüşmek üzere,
Aysun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye152 yazı
Selam yucin99 ve Aysun Hnm cevaplarınız için tesekkür ederim İstanbul da olmanızda ayrıca bir avantaj.İlerki zamanlarda buluşup fikir alışverişlerinde bulunuruzda.. Böyle durumlarda organize olmak zordur bi okadarda güzelliktir.
Bu konularda herkesin enufak fikri benim için çok önemli.Ayrıca size mailde atacağım.
Herkesin Gönlünce Olsun.
Zehra
1-Helalden kazanmama.

Üye261 yazı
merhaba ben de bir bayan olarak bu sitenin sıkı takipçisiyim. Çok iyi bir firmada çalışıyorum ama zaman buldukçada araştırmalarıma devam ediyorum. En azından bir bilgi birikimi oluyor. Eşim özel çalıştığı için ilk olarak ona yardım amaçlı fikirler geliştirmeye başladım. Şu anda turizm konusunda faaliyet gösterdiğimiz için genelde o konuda birşeyler yapmak istiyorum.Ama çok güzel alanlarda bulunmakta. Yapılan işlere ek olarak yapılabilecek ve işletmeyi destekleyici kazançlar sağlanabilir. Sonuçta özel firmaların tek bir iş yapmamasını düşünüyorum. İş bozulunca ortada kalınabiliyor. Esas işin yanında yan işlerine de girmek gerekiyor. Sevgiler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye36 yazı
Merhabalar, bu sitede bayanlar olmazmı :) tabiki var.. İstanbul gibi bir şehirde alnının teriyle çalışıp ailesini geçindirmeye çalışan kimseye muhtaç omadan ayakta durmaya çabalayan kadınlardan sadece biriyim.. Tatil gezme sinema gibi lüksüm yok, çalışmam gerek 12 yaşında bir oğlum var onu okutmak ve hem kendine hem de topluma yararlı bir insan olarak büyütmeye çabalıyorum. 7 yıldır özel bir şirkette satış ve cari sorumlusu olarak görev alıyorum, ancak bu kriz işyerimide etkiledi, maaşımı alıyorum ancak 3 yıldır aynı maaş zam fln yok, sesimizi çıkaramıyoruz çünki gerçekten iş yok, tabi zam almıyoruz diye giderlerimiz de zamsız olarak bize yansımıyor, kiralar giderler kaç defa zamlandı hatırlamıyorum artık.. bu durmda ek iş aramam kaçınılmaz. Hafta sonları çalışmamam avantaj, en büyük sermayem çalışma delisiyim , kendime çalışma konusunda güveniyorum, uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum yazıları saatlerce okuduğum oluyor... işe atılmaktan hiç korkmuyorum, sermayem yok diye de hiç bir endişem yok.. arkadaşlar para her şekilde bulunur... Önemli olan iş fikri, ne kadar para kazanırım ? değil, ne kadar para ile ben batmam ?
5 yıl önce yiyecek ekmeğim yokken ortak bir işyeri açmıştım , kredi çekip işe girdim, işimden çıkmadım , ben para koydum ortağım da emeğini koyucaktı, ben hesapları ödemeleri takip edicektim. İşler gerçekten iyidi, 2 yıl devam edebilseydik borçalr kapanıp elimzide sermayemiz olurdu, Ancak ortağımın erkek olması ve bana asılması sonucu işyerini batırdık... Bu yüzden ne yazıkki artık ortak bir işi düşünemez oldum (erkek ortakla) , 5 yılda anca kapattım bu işeyrinin bataklarını...

Şu an yapabilecklerim , : Hafta sonları giderlerime yardımcı olucak işler , büyük düşünemem şu an için.

Para bulurum yani 5 bine kadar bir sermaye sağlayabilirm , ayda 600 ytl getirebilirse ben her fikre açığım , ve sermaye koyarım.

saygılarımla, Azize

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye152 yazı
Selam
scetin ve Azize Hanım çalışmalarınızı hep daim ve kaim olsun.Azize Hnm ortaklık konusunda biraz açıklama yapmışınız üzücü şeyler yaşamışınız geçmiş olsun.Yinede bu size tecrübe olmuştur Allah beterinden korumuş diyelim.İş yapma fikirleriniz var eminim böyle fikirler görüşülürse tanışılırsa bişiler cıkacağına inanıyorum.Ben birebir görüştüğüm arkadaşlarla ilerde toplanma teklifi yapacağım iştirak ederseniz herkesin lehine olacak diye düşünüyorum.İyi çalışmalar.
1-Helalden kazanmama.

Yeni Üye25 yazı
merrhaba bend ebir bayan olarak devamlı bu siteye bakıyorum eğer güvenli dostça çalışacak ek veya devamlı işler yaparsak herlde bayanlar olarak ilerliyebiliriz.bazı arkadaşlarımızn yazdığı gibi erkekler başka şeylere döndürünce işi iş yürümüyor bende kazanç yolları iyi olan dürüstçe iş arıyorum işden kaçmıyorum 2 çocuğum var onları okutuyorum elimden geldiğince az bir maaşla bu yüzden başka birşeyler yapmak zorundayız biz bayanlar erkeklerden zaten fayda yok gelin el birliğiyle birşeyler yapalım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
Merhaba değerli arkadaşlar; Türkiye'nin 78 ilinde temsilciliği olan bi firma sahibi idim öncesinde kamu kurumunda hizmet verdim.2006 yılı aralık ayında bi milad yapmam gerekiyordu,bir süreliğine tamamen arınıp ücretli olarak çalışmaya başladım.ticari birikimim deneyimim enerjim azmim ve cesaretim gerçekten beni rahatsız ediyor.Erzurum ve çevre illerinde iş kurmak isteyen tüm değerli arkadaşlara sesleniyorum var olan fikirlerinizi paylaşmak desteklerinizi sırtlamak tek yumruk olmak istiyorum.ilgilenenlere...
nyilmaz_25@hotmail.com iletişim kuralım
nyılmaz

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı
Arkadaşlar merhaba,
Sayfa açıldı, ilk günler yazışmalar vardı ama şimdi iyice durgunlaştı... Sitedeki bayan arkadaşlar sadece bu kadar olamaz değil mi? Sadece tanışmaktan ziyade, karşılıklı fikri gelişimlerde de buluşmak dileği ile...

Aysun

Üye107 yazı
selam deyerli bayan arkadaslara saygilar,tebrikler...musadenizle siz bayanlarin ortak ve son fikirlerinizi bekliyorum ...saygilar hurmetler ve basarilar
basari sensin...,sen basarinin icindesin., basari senin icindedir...,icindeki gucun farkina varmanin zamani geldi..beynini programla ve istediklerine sahip olabilecegini bir an bile olsun aklindan cikarma ...bunlari yaparken ilahi gucu unutma ve kendi yerini bil...dusun ve basar.dusuncenin gizemli ve esrarli tilsimi ve kesin etkisi basaridir...insanin ikinci ismi basaridir.,basarinin diyer adi ise insandir...yeterki hedefin olsun,,,hedefin varsa basari senin icindedir......hedefin yoksa hemen bir hedef bul ve bilincli bir sekilde mercek altina al ve yap, dene ,cekinme,uygula ve basar,korkma iste ve basar, tekrarla ve basar,,,bilincli israrin önunde hic bir engel duramaz ,basarilarina basari katabilirsin.......

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
Evet arkadaşlar her gün giriyorum ama yeni katılımlar göremiyorum ? Bayanlar dizilerde bitti :) nerdesiniz ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye25 yazı
slmlr...burda herkese sesleniyorum artk bayanların çoğu dizi izleyip örgü dantel yapmıyor ...ayrıca dantel örgü yapıpta satanlarda var buda bi girişimcilik yanılmıyorsam oturduğu yerden evin çok katkı yapan bayanlarımız var ..lütfen kadınlarımızı küçümsemeyelim....hele öyle kadınlar tanıyorumki ..herşey yapmak istiyor fakat hiç bir şekilde ortamı yok..çoğu çaresiz insanların ...
bakın şu an aslında benim imkanım yok çalışmak için ama fırsat hatta fırsatlar yarattım..ben evliyim ..evlenen kadar hertürlü işi yaptım ..toptancılık cafe işletmesi hocalık yakın korumalık ...evlenince eşim memur tayinden dolayı dağın başına gittik bende işimi bırakmak zorunda kaldım..ama ne yaptım dantel ördüm sattım ihtiyaçmı vardı hayır..tüketmeyi sevmiyorum ..üretmeyi seviyorum..sonra izmire geldik ..emlak kursuna gittim emlakla ilgilendim bi zaman sonra demirini satmak isteyen bile bana söyler oldu şu an ..çok insandan teklifler geldi maaşı iyi ama yine kabul edemedim niye biliyormusunuz benim çocuklarım 8 ve 3,5 yaşında o güzel tekliflerin hiç birini değerlendiremedim...yani ortamın olsa dahi bazı engeller çıkabiliyor ..kadın çalışmak ister eşi kıskançtır ..bana günde belki 20 telefon geliyor saolsun eşim köstek değil destek olanlardan ..ama çoğu bayanın elinde bu fırsat yok yani bazıları da istemeye istemeye dizi izlemeye mahkum oluyor

şimdi siz buraya çok güzel bi konu açmışsınız sizi tebrik ediyorum ..sizde fırsat yaratan insanlardansınız..ama bu iş fikirlerinizi burda bence detaylı ca anlatın insanlar muallakta kalmasın acaba ne işi ...şimdi ortalıkta saçma sapan işlerde var onlardan sanmasınlar ...belki öyle düşünüp sorma gereği bile duymuyorlar ...

ve sizlede görüşmek isterim

hoşçakalın tekrar tebrikler azminiz çabanız için

nesliasel@hotmail.com özlem

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emlakçy
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar
Ben daha yeni üye oldum, On yıl çalıştıktan sonra artık çocuklarıma bakmak istiyorum dedim ve işten ayrıldım iki yıldır evde ocuklarımla ilgileniyorum, birşeyler yapmak istiyorum fakat sermaye sıfır...
Yaklaşık iki aydır vakit buldukça bu siteyi takip ediyorum çok güzel bir site kurucularını tebrik ediyorum...
Bu konuyu da görünce dayanamadım ve sonun da üye oldum...
Ve (( nesliasel )) arkadaşımıza yürekten katılıyorum. Çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler. Ama iş fikirlerinizi bence de detaylıca anlatırsanız çok sevinirim...Ortalıkta saçma sapan bir sürü iş var ben birşeyler yapmak istiyorum ve fikirlerinizi çok merak ediyorum, paylaşırsaniz çok sevinirim.

Sayın mystone hanım sizinle görüşmek istiyorum. Umarım çabalarınız güzel sonuçlara vesile olur....

A. UNAL

Yeni Üye60 yazı
saglam bir kadın dayanışması var suanda gözlerim doldu :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
buradayız ;)
SAYGILARIMLA
Bol kazançlar, kârlı alış-verişler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
HKN.tm arkadaşım bir msaj attım, cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler...
SAYGILARIMLA
Bol kazançlar, kârlı alış-verişler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
Nesliasel,ne guzel dıle getırmıssın,tebrik edrim,
bende 15 yılımı çalısarak gecırmıs egıtımı ve de yabacı dılı olan ev kadınıyım,bende son gunlerde kafa yorumum ne ıs yapsamda cevreme kendıme daha yararlı olsam dıye,

en az dıye arakdaslar kadar bende öneri ve firlerinize acıgım.

saglıcakla kalın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye3 yazı
ayrıca kendim manisa akhisarlıyım,ailem cıftcı,zeytıncılık ıle ugrasıyorlar,

bunu istanbulda pazarlama gıbı bır sansım olur mu sızce?

teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye17 yazı
herkese merhaba,
sıteye bugun uye oldum ve ogleden berı sıteyı ıncelıyorum.ısı gucu bıraktım okuyorum sureklı.
muthıs bır paylasım platformu buldum.herkesın bırseyler yapması ıcın bu kadar atılımcının bır yerde olması super.
ben arac tasarımı yapan bır sırkette arge bolumunde calısıyorum.bunun yanında ek olarakta parfum satısı yapıyorum.
satıscılar bıle olusturdum.3 senede bu kadar gelısecegını hıc dusunmemıstım.
ınanılmaz bır sektor oldugunu dusunuyorum.gusel karlarla super satıslar cıkıyor.bu ıs ıcınde bıraz cevre olması yeterlı.
urunlerın kalıtelı olması ve daıma arkasında oldugumuz ıcınde guven en onemlı unsur.
arkadaslarla beraber kendı butcemıze katkı saglıyoruz.
goruselım.bılgı paylasımında bulunalım.
en guselıde artık bayanların her yerde bızde varız demesı.
sevgıler
ARZU DURSUN

Yeni Üye25 yazı
merhaba çevre olmadan olmaz diyorum ben arz arkadaş parfüm satışını nasıl yaptınız daha fazla bilgi verirseniz memnun olurum

Yeni Üye25 yazı
merhaba çevre olmadan olmaz diyorum ben arz arkadaş parfüm satışını nasıl yaptınız daha fazla bilgi verirseniz memnun olurum

Üye2981 yazı
Kim tutar türk kadınını , birlikte iş yapmaya karar veriliyor da ,,,
hadi hanımlar bir de şu işin adını koyun , ne iş yapacağınız bir karar verin. Bakalım neler çıkacak ortaya.
Öyle fikirler üretin ki biz erkekler , küçük dilimizi yutalım. Güveniyorum size siz yaparsınız.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye17 yazı
cevre baslangıcta cok olmasına gerek yok zaten.
tanıdıklarla baslayıp onların cevresındekılerde urunlerın kalıtesını gordukten sonra cıg gıbı buyuyorsunuz.
benı bu ıse zorla soktulr dıyebılırım.ıyıkıde zorlamıslar.musterı sayısı ınanılmaz cogaldı.ve bellı sırketlerde satıscılar olustu.kar payı mantıgı ıle bana ıstedıklerı parfumlerı soyluyorlar.uzerınden gıttıgımız bır lıstemız var.temın edınce gonderıyorum ve urunler sahıplerıne ulasıyor.sıse bası 10ytl kar soz konusu.kullanan kısılerde memnun kaldıkları ıcın bıtınce tekrar gerı donus yapıyorlar.
baslamak onemlı ınanın.sonrası kendılıgınden gelıyor.
bodrumda bu sekılde satıs yapan bır arkadas var.sımdı kolı ıle mal gonderıyorum:)
ıstemek onemlı.
ARZU DURSUN

Yeni Üye17 yazı
ayrıca huyhuyhuy bey:))
artık turkıyede kadının onemlı bır durusu var.hemen hemen her sektorde karsılasabılıyoruz.cok sevındırıcı.bılıyorum kı arka planda evlerınde ıs yapmaya calısan daha nıce kadınlar var.erkek ısı denılen bırcok sektordeyız.
mesela ben:)
yenı cıkacak olan bır kamyonun tasarımını yapıyorum ekıp arkadaslarımla beraber.yaptıgım ısımıde cok sevıyorum.hakkını vererek keyıfle calısıyorum.
bakalım daha nerelerden cıkarız karsınıza:)

destegınız ıcın tesekkurler.
ARZU DURSUN