Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşte Neyapam Dıyenler İçin Fırsa

BaşlatanmrfTarih27/10/2013 10:36:36Yorum7

İlk mesaj
Üye206 yazı
BURDA HERKES BIRBIRLERINE AKIL VERIYOR OYLE YAP BOYLE YAP SUKADAR VAR BUKADAR VAR GECEN GUN KADIKOY ALTIYOLDA BIR CAY OCAGI GELDI SAHIBISAGLIK NEDENI ILE ISLETEMIYOR DEVRETMEK ISTESE EN AZ 10 -15 EDER BENCE CUNKU YER GUZEL VE ICERSINDE TUM MALZEMELER VAR TEK SERMAYE 1 KG CAY AL YAP SAT BU SEEKILDE BURANIN CAZIP YANI TAPUSU VAR VE TAPUDA CAY OCAGIDIR DIYE BELIRTILMIS AYRICA KREDYE UYGUNDA ISI YAPMAK ICIN CAY YAPMAYI BILMEK GEREK HEPSI BU YER ORTAM HERSEY YERLI YERINDE İŞTE NE IS YAPICAM DIYENLERE FIRSAT VE VAAT DEGIL HAYAL DEGIL GERCEKTEN IS ISTIYORSAN VE CALISKANSAN ALSANA YER KREDI ILE AL CALIS ODE !!!!!!!!!!!!!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye159 yazı
çok ticari deneymim yok ama iş yapan biryeri sağlık nedeniyle devreden adam 10 000-15 000 e devredermi o kadar eminsen iş yapacağına sen neden almıyorsun dostum

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye206 yazı
ben iş yapmak ısteyıpte ıs yok dıyenler ıcın verdım
burası faal bır cay ocagı eger gercekten ben bunu yaparım dıyıpte yapan bana gore kesınlıkle kazanır arkadas bır dusun cay bu kılosu nekadar kı en ucuzunu bır bardak cayı 75 krs veya 1 tlden satacan malıyetı ne bunun ama sen oturupta cay ıstemelerını beklersen hıc gırme bu ıse
bu bahsedılen yerın yanınında onunde ve cıvarında tam tamına 4-5 sokak varve hepsınde de esnafvar bunların hepsı dukkanında sallama cay ıcmıyor oyle tıryakıler varkı ıyı cay olunca devamlı ıcıyor elıne askıyı alıp sokaga cıktımı askıda cay kalmaz ve bunu defalarca yaptıgında aksama kadar 300 cay dagıttıgında 1 tlden kazancını sen yap
ama bosver ın ya sız burdan atıp tutun oylede boylede yorum yapın geyık yapın sız zaten buısı yapamazsınız cunku bıuıs mesakatlı ıs kosturmalı yanı nekadar cay tasırsan okadar kazanc oturup netten geyık yaparsan aksama kadar 20 cay verırısın bununda 10 nu sen ıcersın sonrada yakınırsın !!!!!!!!!!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı

iyide ne istiyor sordunuzmu nasıl görüşeceğiz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye206 yazı
halen çay ocagı durmak tadır almak ısteyen arkadsın kredı basvurusu gelır gosteremedıgınden onay gormeı fırsat devam edıyor detaylı bılgı ısteyenler mesaj atsı donus yapıcam veya 05343412073 ten bana ulasın !!!!!!

Üye206 yazı
hala fırsatı kacırmıs sayılmazsınız !!!!!!

Üye145 yazı
sayın mrf çay ocağının adresini verebilirmisin buradan yada özelden. gidip yerinde görmek istiyorum.teşekkürler.
200620062006

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye206 yazı
elbette yer hala duruyor sanırın ıkıgun evvel ordaydım kadıkoy eletrık kurumunun karsısında ıs hanında ıslek bır sokakta
hırslı bır gırısımcı ıcın mukemmel bır baslangıc bence 3-4 sokaga hakım bır pozısyında bılırsınız çaycılaraın kulagı delık olur derler yanı bır yandan cayınızı satıp dıger yandak yapılan kucuk sohbetler netıcesınde kımın neye ıhtıyacı varsa veya neyı nakıte cevırecekse gıbı durumlarda aracılık etsenız her sekılde kazanclı cıkarsınız
yanı benımkı bır fıkır ama busekılde kazanan kısılere sahıt oldum adam caycıydı sındı galerıcı yarın kımbılır ne .))

neyse daha fazla detay gerekırse tel..: 05343412073