Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ofis Ortamında Yapılacak Ek İş İmkanları Neler?

BaşlatanAYSETOPCUTarih09/06/2009 12:04:04Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Matbaa işleri yapmak gayesiyle açtığım ofiste işlerin çok yavaş ilerlediği düşüncesiyle ek işler yapmak düşüncesindeyim.

Yeni fikirlere ihtiyacım var. Bu konuda benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

10 yıla yakın muhasebe deneyimim var. Sektöre belki de çok yabancı olduğumdan hızı isteğimden yavaş oldu işlerimin.

Nasıl hızlandırabilirim, bu konudaki tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Teşekkürler...
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye2 yazı
Şu İşi biraz daha açmaya ne dersin?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Grafiker
Yeni Üye5 yazı
Evet fatih biraz açarmısın şu konuyu bende ön muhasebe işi yapıyorum ve benimde ek bir gelire ihtiyacım var..Nasıl bi iş bu mantıklımı acaba...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye2311 yazı

Yeriniz, kiranız,m2 si konumu,ayrı bölümü varmı,ARTI İŞYERİNİZ SADECE OFİSMİ AYRINTILI BİLGİ VERİRSENİZ SİZE YARDIMCI OLMAYA ÇALİŞİM KOLAY GELSİN TÜM ARKADAŞLARA..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye152 yazı
Merhaba Sn : AYSETOPCU

Matbaa sektöründe çalıştığınızı belirttiniz. Benim size tavsiyem konu hakkında ne tür işler yaptıgınızı sitede paylaşırsanız belki iş yaptıracak kişilere ulaşabilirsiz.Örnek ; Geçenler arkadaşın birisin kartvizit için burdan reklam vermişti.Gayette yogun bir talep almıştı.Sizde yaptıgınız ürünlerin reklamını sitede ya**** işlerinizi hızlandırabilirsiniz.

İş hayatınızda başarılar.

Tşk.

iyi çalışmalar.
ÇALIŞAN DEMİR PASLANMAZ...!!!
Gazeteci
birolcolak1985@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye352 yazı
Eğer ek iş ile hayat değişiyorsa eski işi yapmaya gerek yok...kesin kilo, zayıflama gibi wellness sektörüdür. Kullanılan kelimelerden bunu anlıyorum..hadi hayırlısı bakalım, inşallah daha farklı bir iş çıkar da bizde faydalanırız.
Sağlıcakla kalın...
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye2981 yazı
Ben , ortalık yerde konuşulamayan işlere hep kuşku ile bakmışımdır. Açıkça yazarsa birileri açığını yakalar diye mi? , ortada konuşulmuyor.
Ek işhayatı değiştirebiliyorsa, ek falan değil, esas iş olmuştur.

ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
Ayşe hanım , promasyon malzemeleri , üretimi ve pazarlaması, matbaa işlerine yakın bir iştir. Öneririm , tabii esas olan pazarlayabilmektir.

benim yaptığım bazı şeyler var onlarda promasyon malzemesi olarak kullanılabilir.

ilginizi çekerse , mail adresinizi yazarsanız size resimlerini gönderebilirim. veya sitede benim yazılarıma bakarsanız oralarda da görebilirsiniz.
ismail karagülle

Yeni Üye29 yazı
METİNN BEY yerim Üsküdarda ortalama 30-35 m2 civarı tek oda seklinde ofis olarak sadece tarafımdan kullanılmaktadır. Kirası makul olup yük arzetmemektedir.

Anlayamadığım teklif buyuracağınız ek işle bu bilgilerin alakasıdır.Anlamak isteyeceğim ise yardımcı olacağınız işin beni tatmin edici olmasıdır.

Şimdiden teşekkür ederim.

AYŞE..
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye148 yazı
merhabalar ayşe hanım
bende nacizhane fikrimi söylemek istiyorum.bakın girişimci bir bayan olarak ne güzel bir şey yapmış ve kendi işinizi başlatmışsınız.şu an ki çektiğiniz iş kısırlığı hem yeni başlamanızdan hemde malum kriz etkisinden diye düşünüyorum.siz zaten zamanında araştırma yapıp doğru işin şu anki yaptığınız iş olduğuna karar verip başlamışsınız ne kadar güzel.ama neden başka ek iş arıyorsunuz doğrusu anlamadım çünki ek iş demek tüm dikkatinizi ikiye hatta üçe bölmek demek.siz şu anda tek bu işde başarı sağlayamıyorsanız ikinci üçüncü iş sadece sizi yorar diye düşünüyorum.şu anki sıkıntınız varolma sıkıntısı bu zamanla yoğunluk ve telaşa dönüşecektir.siz sadece işinize yoğunlaşın ve bu işde neler yapmıyorsunuzda iş zayıf oluyor onu bulun.düşük maliyetli reklamlar tanıtım e-mail leri atın şimdiki işle ilgili kesin bişey çıkar o zamanda başka ek iş gerekmez.bir örnek verim müsadenizle (kuruluş ve var oluş aşamasına)
*ford ilk imal ettiği arabaya geri vites koymayı unutmuş.(bi kitaptan okudum)
*gillete ilk yaptığı kullan at permatikten ilk yıl 50 adet satmış(yine aynı kitaptan)
*ve dünya devi cocacola kuruluş yılı sadece 57 şişe satmış(aynı kitap)
*boingk yaptığı ilk uçağı uçuramamış(buda o kitaptan)
not:yani sözün kısası bir şeye karar verip başladıysanız hemen vaz geçmeyin ve başka işle zaman kaybetmeyin.
birde size başarının 5 sırrını yazayım.
1-HEDEF SEÇMEK
2-HEDEFE ODAKLANMAK
3-HEDEFİNE GİDEN YOLUN HARİTASINI ÇİZMEK
4-BU YOLDA AZİMLE-KARARLILIKLA ve SEBATLA YÜRÜMEK
5-VE KENDİNE HİÇ BİR MAZERET TANIMAMAK

İNŞALLAH YARDIMIM DOKUNUR HOŞÇAKALIN SAYGILAR BOL KAZANÇLAR...

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye29 yazı
MESA TİCARET ,

Bana yardımcı olma çabanızdan dolayı teşekkürler.Vermiş olduğunuz bilgiler ihtiyacım olan bilgiler bundan emin olabilirsiniz. :)

İyi günler dilerim..

AYŞE..
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye148 yazı
SN:AYŞE TOPCU

SEVİNDİM AZ DA OLSA BİR YARDIMIM OLDUYSA.BEN UZUN CÜMLELER KURAN BİR İNSANIM YAZILARIMLA SİZİ SIKMAK İSTEMEM SİZE BİRDE ESNAF TAVSİYESİ VERMEK İSTERİM.HER ŞEY HEMEN OLMAZ TABİKİDE HER KES BUNU BİLİYORDUR AMA UYGULAYAMIYORDUR SİZİN UYGULAMANIZA DESTEK OLMAK AMAÇLI YAZDIM BUNU ZATEN.MÜMİN SEKMAN ın HERŞEY SENİNLE BAŞLAR isimli bir kitabı var her işyerinde bulunması gerek aslında.VAKTİNİZ VARSA BU KİTABI ALIN (3-5 LİRA) VE OKUYUN KESİNLİKLE FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ.KİTABI OKUDUKTAN SONRA TEKRAR KONUŞALIM.ŞİMDİLİK BU KADAR...

BAŞARILAR.
MELİH KUŞ

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Üye2981 yazı
Ayşe hanım , matbaa işleri, çok geniş yelpazesi olan bir iş kolu. İlaç firmaları ile irtibat sağlayabilen ,bir kuruluş işin önemli bir kısmını halletmiş oluyor. Bu yelpazenin üst noktası idi, kartvizit basan bir çok kişi var. Ki bu da yelpazenin alt ucu. Belediye ye (evlendirme dairesine) yakın bir yerlerde iseniz , size nikah şekeri ve davetiye işine girmenizi öneririm. İşin davetiye bölümü zaten sizin işiniz. İlave olarak nikah şekeri yapan bir kaç yer ile irtibat sağlayıp numune , teşhir ünitesi yaparsınız , Sonra ki aşamada gelinlik ,dikim ve kiralama işi
organize edilebilir.
Biraz daha ilerisi , organizatörlük firması, yani düğün ve önemli ve özel günlerin organizasyonu işi .

Şimdilik siz davetiye ve nikah şekerini organize edein , ilerisin de allah kerim .
ismail karagülle

Üye2311 yazı
AYŞE HANIM BU SORULARI SORDUM İŞİNİZE KATMA DEĞER YARATIRKEN İŞ YERİNİN MÜSAİT Mİ GİDERLERİ ÇOKMU MAHİYETİNDEYDİ,BİR DE BİLİYORSUNUZ OFİS,TEK BÖLÜMDE OLABİLİYOR 3-4 BAĞIMSIZ BÖLÜMDE.AYRICA YURT DIŞINDA ÖRNEKLERİ VAR AMA ŞU AN İSTANBULDA UYGULANAN BENZERİNİ ANTALYADA BİZ UYGULUYORUZ BİRİ DE KISMEN YAPMIŞ,NE DİR BU MALUM ŞİRKETLER,İŞ YERLERİ KRİZ NEDENİ İLE İŞÇİ ÇIKARIYOR.30 MASALI BİR OFİSTE 10 MASA ATIL DİYELİM İŞTE BU YERLER KİRAYA VERİLİYOR,ORTAK KULLANIM ALANLARIDA İŞİN İÇİNE KATILARAK....ANTALYADA BÜYÜK BİR EMLAKÇI MESELA 5 AYRI EMLAKÇI İLE PAYLAŞIYOR MEKANINI ,ARTI GİDERLERİNİ.BU HEM YÜKSEK GİDERLER İÇİN ÇOK İYİ HEMDE AZ SERMAYE İLE İŞ KURMAK İÇİN UĞRAŞANLAR İÇİNDE..EĞER ALANINIZDA GENİŞ OLSAYDI BENDE BU TARZ BİR OLUŞUMA GİDİN DİYECEKTİM..SAYGILARIMLA..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşalar ben de kırşehir de bir reklam ajansı sahibiyim aynı zamanda internetten şehir rehberi yapıyoruz girdigimiz illerde ve şehir rehberine ekledigimiz her kobiye bir internet sitesi hediye ediyoruz ajans işlerini çok iyi bilmiyorum 4 aylık bir süreçteyim şuan fakat nerelerden neler yapabilirim daha başarılı nasıl olabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / Kyr?ehi?rMeslek Medya
Yeni Üye2 yazı
Ayşe Hanım eğerki ofisiniz cadde üstü ve sağlam bir bilgisayırınız varsa size yardımcı olabilirm.Otobüs ve uçak bileti keserek bi ek gelir oluşturabilirsiniz.Bu işte en güzel nokta mal alma derdi yok.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye3 yazı
Eğer matbaa işleriyle uğraşıyorsanız kitaplarını yayınlatmak isteyip yayınevi bulamayan kişilerin kitaplarını basabilirsiniz. Örnek olarak şu linki inceleyebilirsiniz http://www.avrupayakasiyayinlari.com/TR/
bu konuda size yapmanız gerekecekler konusunda isterseniz bu sitede isterseniz email veya telefonla istediğiniz bilgiyi verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye422 yazı
Şirketimiz satışa hazır sanal mağazalar satan bir e-ticaret şirketidir.Girişimcilere sunduğu eşsiz alt yapı ile kendi şirketleri ve hatta kendi ürünleri olmasa bile e-ticaret yapma fırsatı verir.Her sanal mağaza tarafımızdan desteklenen bir bayidir.

Avantajları;

1 - Ürününüz olmasına gerek yok
2 - şirketiniz olmasına gerek yok
3 - Muhasebesel yüklerle ilgilenmenize gerek yok
4 - Müşteri hizmetleri ve memnuniyeti ile ilgilenmenize gerek yok
5 - Ürünün tedariği, depolanması, gönderilmesi, iadesi ile ilgilenmenize gerek yok
6 - Teknik destekle ilgilenmenize gerek yok
7 - Sanal mağazalarımız tüm kredi kartlarına 12 taksit imkanı sunar
8 - Sanal mağaza eğitimleriniz de tarafımızca ücretsiz olarak verilir.

Sizin tek yapmanız gereken aşağıdaki paketlerden birini seçmek ve sanal mağazanızın reklamını yapmak. Silver ve gold paketlerde sanal mağaza ismini kendiniz belirlersiniz. www.adinizsoyadiniz.com gibi..

Bronz Paket 250+KDV 1 yıllık
Temel Özellikler
60 GB Yıllık Trafik / Sunucu Kullanımı
Hazır Tema Seçenekleri
Ticket Destek Sistemi
E-Ticaret Eğitimleri
%20 Kar

Silver Paket 650+KDV 2 yıllık
Temel Özellikler
120 GB Yıllık Trafik / Sunucu Kullanımı
10 Adet E-Posta
128 Bit SSL (Opsiyonel)
Hazır Tema Seçenekleri
%40 Kar

Gold Paket 1250+KDV 3 yıllık
Temel Özellikler
240 GB Yıllık Trafik / Sunucu Kullanımı
20 Adet E-Posta
128 Bit SSL (Opsiyonel)
CSS / HTML Düzenleme
%65 Kar

Düşünenlerin pm ya da mail yoluyla ulaşmaları ve telefonla irtibat kurmak isteyenlerin telefon numaralarını ulaştırmaları yeterlidir.En kısa sürede dönüş yapılacaktır.
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
SEÇİMLER GELİYOR, EK İŞİNİZ DE HAZIR , PRİMİNİZ DE HAZIR

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi Türkiye genelinde hazırlıklar hızlanmaya başladı. Aday adayları ve Adaylar kendi tanıtımlarını yapmak ve halka kendini tanıtmak için değişik yöntemler geliştiriyor.

Bu yöntemlerden en güçlüsünü size tavsiye ediyoruz.

Promosyon işinde gerek Aday adaylarının gerekse Adayların tanıtımının yapılması için çok kuvvetli bir Promosyon kampanyamız var. Eğer sizlerde Tüm Türkiye genelinde bu Promosyon kampanyamızın tanıtımında Temsilci olarak iyi bir gelir elde etmek isterseniz, ipekyoluajans14@gmail.com adresine Kendinizi kısaca tanıtan bir E-mail ve iletişim bilgilerinizi bırakmanız yeterlidir.
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy