Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Niğde'de Ek İş Arıyorum

BaşlatanatillaumutTarih28/01/2010 13:06:22Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
ek iş yapmak istiyorum sermayem yok ..kredi borçlarımdan dolayı ek bi iş ne yapabilirim..bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..niğdede ikamet ediyorum..bişeyler alıp satmak lazım ama ne satılabilir..bana satabileceğim bir şeyler yollayabilecek arkadaşlar varsa yazsın lütfen..sattıkça parasını yatırabileeğim bi iş..kimse merak etmesin dürüst biriyim..sattıkça parasını tıkır tıkır yatırırım..bu konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var..
atilla

Yerleşim Türkiye / NiğdeMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye102 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atillaumut
ek iş yapmak istiyorum sermayem yok ..kredi borçlarımdan dolayı ek bi iş ne yapabilirim..bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..niğdede ikamet ediyorum..bişeyler alıp satmak lazım ama ne satılabilir..bana satabileceğim bir şeyler yollayabilecek arkadaşlar varsa yazsın lütfen..sattıkça parasını yatırabileeğim bi iş..kimse merak etmesin dürüst biriyim..sattıkça parasını tıkır tıkır yatırırım..bu konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var..

buyurun size ek iş 30 TL ye üye olun 156 üye kaydedin.
bizim sitemiz gibi sizinde siteniz olacaktır.
Birlikte iş ortağı olacağız inşallah.
bu ilanı sizde sizin gibi kişilere tanıtın
biz birbirimizi entegre iş ortaklığı kuracağız inşallah.
Hemde yeri bir güvenilir firma güvencesi ile.
Buyurun bakın inceleyin ürün ekleyin satın kazanın üye kaydedin kazanın.
Sizin düşündüğünüzü biz başlattık buyurunuz.
Sitemize üye olunuz istediğiniz ürünü tanıtınız.Satınız,bizim sitemize istediğiniz kadar ürün ekleyebilirsiniz.
istedğiniz kadar alıcı ve satıcıyı ekleyebilirsiniz.Bizim sitemizde tıklama başına reklam ödeme ücreti yoktur.Gerçek satıcı ve gerçek alıcının alıp satacağı şekilde yerli dürüst güvenilir firma tarafından organize edilmiştir.
Sizde isterseniz bizim sitemiz gibi site alarak aynı hizmeti verebilirsiniz.
Size şunu hatırlatmamda fayda vardır.Bu tür üyelikli site verilmesi belli bir sayıda sınırlandırılacaktır.
Geç kalmadan bu siteden sizinde bir an önce almanızı tavsiy ederim.
www.inansayticaret.com
sitemizde ürünlerinizi tanıtmak isterseniz
sizi sitemize, üyeliğe davet ederiz
Size iyi işler bol kazançlar dilerim.
Sitenizin daha çok kişi tarafından tanınması görülmesi için başka sitelere tıklamaya göre reklam ücreti vermektense, bir defa size vereceğimiz linkle sitemize üye olursanız aynı anda birbirine entegreli yüzlerce ve zamanla binlerce sitede sitenizi tanıtan ve ürünlerinizi satan,binlerce müşterileriniz olacaktır. Bu kadar birbirine entegreli iyi bir yerli firma organizasyonunda yerinizi almakta geç kalmamanız sizinde faydanıza olacaktır.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770
iyibiri iyibirinsan
iyibirisbilgisi
www.inansayticaret.com
iyibirisbilgisi@gmail.com
msn iyibirisbilgisi1@gmail.com
skype iyibirisbilgisi
KOLAY KAZANÇ LİNKİ TIKLA ÜYE OL KAZAN ÜYE BUL KAZAN KAZANDIR.
http://www.birelinnesivar.net/Network/uyeol.asp?pinno=3770

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşım ek iş olarak sana önerebileceğim bir çalışma ile iyi kazanç sağlayabileceğin bir iş önerebilirim. Bana e-mail atarsan detayları anlatabilirim. Türkiye genelinde her yaştan kişinin yapılabileceği ek bir iş ---- oristelekombolu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy