İlk mesaj
Diğer Konular
Bu Ülkenin Başbakanı Olsaydınız Evet Siz. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
191 yorumA
Üye192 yazı
10/06/2009 : 00:44:56#1
benden başbakan olmaz olursada bana herkes muhalif olur,yapacaklarıma gelince.... hele bu krizde yapacağım ilk iş.....
1.Türkiye nin bütün şehirlerine 3 lü otoban yaparım,işsiz olanları geçici statüyle işe alırım,sanırım birkaç yüz bin kişi iş sahibi olur..
2.gene Türkiyenin birçok sehrine tren getiririm 4 serit olarak biri naklie için biride hızlı ulaşım için Türkiye yi
kamyon ve otobüs işletmeliğini bitiririm,başka ülkelerde Türkiye deki gibi otobüsle sayehat yok gibi.
3.kim olursa olsun,devleti zarara sokanın 7 bayram birinci derece yakınları dahil anasını ağlatır bütün mal varlıklarına el koyarım ve gene Almanya da olduğu gibi SSK veya bağkur olaylarını sıfırlarım,yani emekli olmaları hayal olur...
devleti demekle,kamu sektörüde işin içinde.
4.insanlığa zararı olan kişileri yani cezaevine girmeyi alışkanlık yapanları imha ederim....kusura bakmayın,böbreklerini ve göz korneyalarını artı işe yarar uzuvlarını başka hastalara almak kadıyla..
5.yenilik ve icat apmayı düşünenleri belli çatı altında toplar o kişilere imkanları seferber ederim.....
6.Atatürk ü saymayan hiç bir yabancı devlet büyüğünü Türkiye ye davet etmem,gelipte hakaret etmeye teşebbüste bulunanıda sınır dışı ederim,ayriyetten peceli ve pesinde kumalarıyla geleni Türkiye sınırlarından içeri sokmam...
7.T.C cumhuriyeti vatandaşlarına pasaport verirken,yurddışında hiç bir şekilde Türkiye aleyhine açıklamalarda ve faliyette bulunmayacağına dair yeminli belge imzalatırım,USA kendi vatandaşalarına uyguluyor,sonrasını siz düşünün....
8.nasıl ruhsatsız silah taşımak yasaksa,alkollü kaza yapanı ve ehliyetsiz kaza yapanı cinayetle yargilarım,herhangi bir trafik kazasında kazada yaralananların mağduriyetleri karşılanana kadar sürücü ve araç sahibinin mal varlıklarına el koyarım,mal varlığı yoksa ,kaza sonrası mağdurun gerekirse hayat boyu mağduriyeti suçlu tarafından karşılanmasını sağlarım...
9.ermeni meselesimi,bakarız kimlermiş ermeni ???
ermeni Türk öldürecek diplamat öldürecek,başımız sagolsun diyemiyecegim,kusura bakmayın,her ölen TC vatandaşına karşı 50 ermeni vatandaşı.. AZMI ???öylese 150
10.en önemlisi burası..
evet PKK sorunu,bir sene içinde bitiririm, orasıda bana kalsın,yanlız elime düşen PKK lıda intihar etse daha iyi.
şimdilik geçici olarak yeterli, olmadımı yoksa, isterseniz !! beni zorla başbakan aptınız bekleyin 5 sene daha başkası seçilene kadar... :-)
L
Üye979 yazı
10/06/2009 : 21:36:38#2
Web sitesi
1-yerlı hıc bır markamız ne yazıkkı arac olarak yok bence bunun yerıne tamamen yerlı bır oto fabrıkasının kurulması dıyebılırız.
2-vıze konusuna gelınce bıze vıze uyguluyorlar cunku turkler her yere rahatlıkla adepte olup gıttıgı ulkede ıs yapabılıyor ama avrupanın hıc bır yerınde adam cıkıpta turkıyeye gelıp bıreysel yatırım yapmaz gelse gelse turızm ıcın gelır oda bıze yarar
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)
A
Yeni Üye41 yazı
10/06/2009 : 22:36:02#3
hani bir soz varya bekara kari bosamak kolay atin bakalim icraatlar.denizde getirirsiniz malatyaya siz.orduya ragmen, dis gucle ve dengelere ragmen kusura bkmasin kimse bu hukumetten daha iyi bir sey yapmaz.
H
Üye2981 yazı
11/06/2009 : 00:44:05#4
Web sitesi
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - articel hani bir soz varya bekara kari bosamak kolay atin bakalim icraatlar.denizde getirirsiniz malatyaya siz.orduya ragmen, dis gucle ve dengelere ragmen kusura bkmasin kimse bu hukumetten daha iyi bir sey yapmaz. |
Bu hükümet' aldığı oyları alabilmek için ,demek ki ''orduyu ortadan kaldırmak'' lazım,
Sonra, rica ederiz, Amerika bizim sınırlarımızı korur.Parasıyla tabii,
Pahalı gelirse , biraz sınırlarımızdan vaz geçiveririz.
Medine sözleşmesi gibi , isteyene istediği hukuka göre , muhakeme edilme hakkı veriveririz.
ismail karagülle
M
Üye2311 yazı
11/06/2009 : 02:18:16#5
Değerli arkadaşlarım sizler farzedin a-b-c-partilerinin liderisiniz bir açık oturumda seçimden evvel size atıyorum 30 dk süre verildi ve oy almak içinde önemli konularda çözümlerinizi parti programı gibi bizlere sunun,birbirimize yorum yapmayalım,eleştri yapmayalım,tabi şu anki partilere ve kişilerede değinmeyelim,sorunlardan ve sadece çözümlerden yada niçin önem verdiğiniz hakkında açıklama yapabilirsiniz.Bırakalım insanlar her görüşünü açıklasın,şu yıllardır duyduğumuz ama bir türlü tatmadığımız demokrasinin en azından ucundan geçebilsek o bile başlangıçtır.
R
Üye162 yazı
11/06/2009 : 02:21:05#6
ilk icraatim; istifa etmek olur.
F
Üye599 yazı
12/06/2009 : 00:46:41#7
önce yapacaklarımın listesini Washington'a sunarım..(yukarıda yazılanları ve bugünden sonra yazılacakları)
onayını aldıklarımı uygularım..
onayını aldıklarımı uygularım..
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 00:50:03#8
Web sitesi
furki
çok ayıp , bundan önce yapanlardan kopya çekiyorsun (:
çok ayıp , bundan önce yapanlardan kopya çekiyorsun (:
ismail karagülle
A
Editör5590 yazı
12/06/2009 : 12:30:50#9
Web sitesi
Eğer ben şu anki başbakan olsa idim ilk iş bir tatile çıkardım. Sonrasını dönünce düşünürdüm.
Hayatımda ilk kez yorulmaya başladığımı hissediyorum . . . .
Hayatımda ilk kez yorulmaya başladığımı hissediyorum . . . .
tamnland.com
A
Üye127 yazı
12/06/2009 : 12:49:02#10
Web sitesi
A
Editör5590 yazı
12/06/2009 : 13:10:34#11
Web sitesi
Maliye bakanın da dondurulmuş geyik eti fabrikası kurardı o zaman... paketlere de ''sağlığınız için vanminut'' yazardı ...
tamnland.com
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 13:21:54#12
Web sitesi
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ortaya mantıklı bir çözüm bulamıyorsanız o zaman yönetende suç aramayın.Hani bir laf vardır'' Layık olduğuyla yönetilir ''diye..
Tırnak içindeki söze, şöyle bir ekleme yapsak da .Hak yemesek.
KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANIYOR.
Tırnak içindeki söze, şöyle bir ekleme yapsak da .Hak yemesek.
KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANIYOR.
ismail karagülle
A
Editör5590 yazı
12/06/2009 : 13:22:11#13
Web sitesi
Yöneticiler bu halkın içinden çıkar. Ama tüm halkın tek tek yönetici olmak istemesi yada bu konuda fikri olması gerekmez.
Bu durumda sen buna layıksın demek bence abes kaçar. Herkes en iyisine layık. Başa geçen çoğunluğu mennun edememiş kalpleri kazanamamışsa aşağı iner. Şu anki sistem bunu yeterince sağlıyor.
Demek ki memnunlar , mennun olmayanlardan çok . . .
Mantıklı bir fikir bulmak zorunda olmaksızın iyi yönetilmeyi istemek herkesin hakkı.
İyi yönetilmeyi istemekle, kişisel arzuların tatmini epey karışıyor bizim ülkede.
Asıl problem, oy verdiğiniz , yöneticim olsun istediğiniz güruh gerçekten sizin kalbinizle bir mi , değil mi ?
Aynı çizgide olmadığınızı hissediyorsanız salın gitsin . . .
Bu durumda sen buna layıksın demek bence abes kaçar. Herkes en iyisine layık. Başa geçen çoğunluğu mennun edememiş kalpleri kazanamamışsa aşağı iner. Şu anki sistem bunu yeterince sağlıyor.
Demek ki memnunlar , mennun olmayanlardan çok . . .
Mantıklı bir fikir bulmak zorunda olmaksızın iyi yönetilmeyi istemek herkesin hakkı.
İyi yönetilmeyi istemekle, kişisel arzuların tatmini epey karışıyor bizim ülkede.
Asıl problem, oy verdiğiniz , yöneticim olsun istediğiniz güruh gerçekten sizin kalbinizle bir mi , değil mi ?
Aynı çizgide olmadığınızı hissediyorsanız salın gitsin . . .
tamnland.com
F
Üye599 yazı
12/06/2009 : 14:16:57#14
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bir 10 yıl daha yaşasaydı ahhhhh...
"kader seni kime şikayet edeyim"
"kader seni kime şikayet edeyim"
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
A
Editör5590 yazı
12/06/2009 : 14:39:25#15
Web sitesi
Bence bunun için üzülmeyin. Bir şey değişmezdi.
Bir savaşın sebebi olmayalım diye hayıflanmak bence daha doğru olur.
Çünkü ne kadar engellensek de büyüyoruz.
Bir savaşın sebebi olmayalım diye hayıflanmak bence daha doğru olur.
Çünkü ne kadar engellensek de büyüyoruz.
tamnland.com
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 16:57:44#16
Web sitesi
Dünya bir otobüs, Türkiye m, içindeki yolculardan biri, dünya ilerliyor.Türkiye'm de ilerliyor.
Soru şu olmalı, otobüsün neresindeyiz. Arkadan gelenler bizim önümüze geçiyor mu? yoksa biz , birilerini sollayıp, otobüsün önüne doğru ilerliyormuyuz.
Soru şu olmalı, otobüsün neresindeyiz. Arkadan gelenler bizim önümüze geçiyor mu? yoksa biz , birilerini sollayıp, otobüsün önüne doğru ilerliyormuyuz.
ismail karagülle
K
Üye204 yazı
12/06/2009 : 18:06:59#17
Böyle fedakar vatandaşları olan bir ülkede hala Başbakan olsam diye düşünebiliyorsanız buyrun olun
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................!
Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......!
Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk!
Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk .....!
Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............ !!!
Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................!
Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....!
Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......!
Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk!
Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk .....!
Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............ !!!
*"Allah, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; *
*yeryüzündeki kötü insanlar ise, kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanirlar."*
Hayat'ın kendisi risktir.
Krizler bazıları için fırsattır.
gıda,tekstil,emlak
*yeryüzündeki kötü insanlar ise, kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanirlar."*
Hayat'ın kendisi risktir.
Krizler bazıları için fırsattır.
gıda,tekstil,emlak
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 18:33:05#18
Web sitesi
Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............
AMİN
AMİN
ismail karagülle
A
Editör5590 yazı
12/06/2009 : 18:44:51#19
Web sitesi
O iş Zeki Müren öldüğünde bittiydi zaten !! Ruhu şad olsun.
tamnland.com
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 18:58:27#20
Web sitesi
Yukarıdaki soru Türkiye ye başbakan olsaydın. Ne yapardın idi. ,
Türkiyenin bu gün kullandığı medeni kanun İsviçre den devşirme
Ceza kanunu İtalya dan devşirme.
Ekonomi krize girdiğinde, emal Derviş şu kanunlar çıkacak dedi tak çıkarıldı.
Avrupa birliği şunları yap diyor . Yapılıyor. İstediği kanunları çıkarttırıyor. Ve uygulamasını doğru yapıp yapmadığımız kontrol ediliyor. Uygulamayı doğru yapamadığımızda kulak çekiliyor.
Gördüğünüz gibi çok zor değil. Yalnız iyi ingilizce öğrenip ne istendiğini , kendim anlamaya çalışırdım.
Anlıyamadığım , yerde'' van minüt, van minut, bir daha,,,'' tekrarlarmısınız. lütfen derim.
Banamı söyledin diye sordururlarsa yok canım olurmu öyle şey, medaratöre kızdım, elini omzuma koydu da derim.
Ve geçinip gideriz. Ve her şeye rağmen Türkiye ilerliyor. Diye ben de şükrederim. Bir de şu muhaliflere çare bulsalar. Deniz ve Baykal isimleri türk dil kurumu tarafından lugattan çıkartılmalı. Bu isimdekilerin rütük tarafından konuşmaları kapatılmalı. Alfebedeki C ve H ve P harfleri bu sıra ile kullanılması yasaklanmalı .
İşte o zaman tam demokrasi ile idare edilen bir ülke konumuna geliveririz.
Ve hamdolsun, teğet tarifini değiştiriverdik. geometri hocaları bundan böyle bizim tarifimize uygun öğretsinler öğrencilerine.
Ve kimse bize konuşma adabını öğretmeye kalkmasın. Bizden saygılı konuşan varmı? Varsa anasını da alıp gitsin.
Bizim başbakanlığımız işte böyle olur. Ve böyle olursa halk teveccüh eder.
Türkiyenin bu gün kullandığı medeni kanun İsviçre den devşirme
Ceza kanunu İtalya dan devşirme.
Ekonomi krize girdiğinde, emal Derviş şu kanunlar çıkacak dedi tak çıkarıldı.
Avrupa birliği şunları yap diyor . Yapılıyor. İstediği kanunları çıkarttırıyor. Ve uygulamasını doğru yapıp yapmadığımız kontrol ediliyor. Uygulamayı doğru yapamadığımızda kulak çekiliyor.
Gördüğünüz gibi çok zor değil. Yalnız iyi ingilizce öğrenip ne istendiğini , kendim anlamaya çalışırdım.
Anlıyamadığım , yerde'' van minüt, van minut, bir daha,,,'' tekrarlarmısınız. lütfen derim.
Banamı söyledin diye sordururlarsa yok canım olurmu öyle şey, medaratöre kızdım, elini omzuma koydu da derim.
Ve geçinip gideriz. Ve her şeye rağmen Türkiye ilerliyor. Diye ben de şükrederim. Bir de şu muhaliflere çare bulsalar. Deniz ve Baykal isimleri türk dil kurumu tarafından lugattan çıkartılmalı. Bu isimdekilerin rütük tarafından konuşmaları kapatılmalı. Alfebedeki C ve H ve P harfleri bu sıra ile kullanılması yasaklanmalı .
İşte o zaman tam demokrasi ile idare edilen bir ülke konumuna geliveririz.
Ve hamdolsun, teğet tarifini değiştiriverdik. geometri hocaları bundan böyle bizim tarifimize uygun öğretsinler öğrencilerine.
Ve kimse bize konuşma adabını öğretmeye kalkmasın. Bizden saygılı konuşan varmı? Varsa anasını da alıp gitsin.
Bizim başbakanlığımız işte böyle olur. Ve böyle olursa halk teveccüh eder.
ismail karagülle
H
Üye2981 yazı
12/06/2009 : 19:02:42#21
Web sitesi
Yazıyı gönderen - akinselcuk O iş Zeki Müren öldüğünde bittiydi zaten !! Ruhu şad olsun. |
Sahi o öldüğünde bir şey olmuşmuyduk.
Olduysak yazık olmuş. Bize .
ismail karagülle
A
Editör5590 yazı
13/06/2009 : 00:34:49#22
Web sitesi
Üzülmeyin hocam. O zamanlar bu düzeysizlikler, kraldan çok kralcılıklar daha moda değildi neyseki. Hepimiz Müreniz diye sokağa dökülen olmamıştı. ''Allah rahmet eylesin, güzel söylerdi'' deyip gömmüştük faniyi efendi gibi . . . .
Ama Bülent ablam hakkın rahmetine kavuştuğunda bizim adımıza ve kendince tüm ülkeyi temsilen sokağa dökülenler çıkabilir adet olduğu üzere . . .
Olmazsa bir tedbir almak lazım. Gazetelere şimdiden ''ben hariç'' diye bir ilan vermek kurtarırmı durumu acep ??
Ama Bülent ablam hakkın rahmetine kavuştuğunda bizim adımıza ve kendince tüm ülkeyi temsilen sokağa dökülenler çıkabilir adet olduğu üzere . . .
Olmazsa bir tedbir almak lazım. Gazetelere şimdiden ''ben hariç'' diye bir ilan vermek kurtarırmı durumu acep ??
tamnland.com
H
Üye2981 yazı
13/06/2009 : 01:56:50#23
Web sitesi
Kurunun , yanında yanmamak için bir tedbir düşünelim. Sayın hocam. İlanmı veririz , başka bir şekilde sokaklara dökülüp valla billa biz bülent falan değiliz. mi ? Desek ??
Bu arada ne denir, ders yılı bitince geçmiş olsun mu? Denir , iyi tatiller mi ?
Hayırlısı ile nice ders yıllarını sağlık ve başarı içerisin de sonlandırırsınız. İnşallah.
Bu arada ne denir, ders yılı bitince geçmiş olsun mu? Denir , iyi tatiller mi ?
Hayırlısı ile nice ders yıllarını sağlık ve başarı içerisin de sonlandırırsınız. İnşallah.
ismail karagülle
M
Üye2311 yazı
13/06/2009 : 03:41:24#24
ZEKİ MÜREN BİR RESTORANTA AKŞAM YEMEĞİNDEYMİŞ,HAYRANI BİR HANFENDİ VE EŞİDE ORAYA GELMİŞLER..YAN MASADAN BİRİNE OTURMUŞLAR,TAM O SIRADA GARSON GELMİŞ NE ALIRDINIZ DEMİŞ,BU ESNADA HANFENDİ ZEKİ MÜRENİ GÖRMEMİŞ Mİ,Bİ MUTLU OLMUŞ Bİ MUTLU OLMUŞ,HAYRANLIĞINIDA BELİRTMEK İSTERCESİNE ZEKİ BEY NE YİYOSA BENDE ONDAN YİYECEM DEMİŞ,BUNU DUYAN ZEKİ BEY DÖNMÜŞ GÜLEREK HAYRANINA ,MERAK ETMEYİN HANFENDİ BENDE HER AKŞAM SİZİN YEDİĞİNİZDEN YİYORUM DEMİŞ....YA ARKADAŞLAR SULANDIRMAYIN DEDİK MECLİSE ÇEVİRDİNİZ VALLA BURAYI,Bİ KAMER GENÇ EKSİK......
H
Üye2981 yazı
13/06/2009 : 12:21:24#25
Web sitesi
Güzel oldu ama , METTİN, hep dert , hep keder, azıcık da gülelim . Sende ne cevherler varmış mirim .Tebrikler.
ismail karagülle
A
Editör5590 yazı
13/06/2009 : 15:13:41#26
Web sitesi
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy Hayırlısı ile nice ders yıllarını sağlık ve başarı içerisin de sonlandırırsınız. İnşallah. |
Amin, inşallah. Teşekkür ederim Sayın Huy....
Öğretmenlik gibi meslek dostlar başına, ben esnaflığın yanında öğretmenliği bulunca daha iyi anladım. Gerçi öğretmenler böyle söyleyince ateş püskürüyor ama doğruya doğru.
2 ay yaz tatili, 15 gün kış tatili, maaş gününde dakikasında bankada, sigorta tam, günün neredeyse yarısı boş, cumartesi tatil, amir derdi yok, piyasada kimse elektronikci bey demezdi ama hocam gelmiş diyorlar . . .
Ne diyeyim elindeki imkanların kıymetini her öğretmen kavrar inşallah.
tamnland.com
H
Üye2981 yazı
13/06/2009 : 18:59:39#27
Web sitesi
Sayım hocam , ben herhangi bir şey üreten insanlara saygı ile bakmışımdır. Üretim, aynı zamanda, maddeye değer katma ameliyesidir.
Öğretmenlerimiz, öyle bir şey üretiyorlar ki, allahın yarattığı insanı, topluma yararlı, bilgili, aydın ve toplumu ileri medeniyetler seviyesine çıkaracak hale getiriyorlar. yani yaratılan insana artı bir değer kazandırıyorlar. Hiç bir üretimle ölçülemiyecek bir uğraşı. Kolay gelsin ve elinize sağlık.
Öğretmenlerimiz, öyle bir şey üretiyorlar ki, allahın yarattığı insanı, topluma yararlı, bilgili, aydın ve toplumu ileri medeniyetler seviyesine çıkaracak hale getiriyorlar. yani yaratılan insana artı bir değer kazandırıyorlar. Hiç bir üretimle ölçülemiyecek bir uğraşı. Kolay gelsin ve elinize sağlık.
ismail karagülle
M
Üye2311 yazı
13/06/2009 : 21:43:41#28
SAYIN huyhuyhuy,BENDE keskin965 ve akinselçuk BEYLE, SİZİN YAZINIZI GÖRÜNCE KAHKAHAYI KOYVERDİM,EVET HAKLISINIZ HAYAT GİBİ TÜM AROMALAR KULLANILMALI YAZDIKLARIMIZDA,TABİİ GÜLERKEN DÜŞÜNDÜRMEK KADARDA GÜZEL BİR ŞEY YOK...BAKINIZ RAHATLIKLA BİR MİZAH DERGİSİ ÇIKAR BİZDEN...ESAS GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...HA YALNIZ ALİMLİK AYRI MUALLİMLİK AYRI LAFINIDA ETMEDEN DURAMAYACAĞIM...SAYGILAR HER KEZE..
H
Üye2981 yazı
13/06/2009 : 22:01:00#29
Web sitesi
.YALNIZ ALİMLİK AYRI MUALLİMLİK AYRI
Çok doğru bir laf.
Alim bilginin deposudur. Muallim distribitörü.
Çok doğru bir laf.
ismail karagülle
H
Üye2981 yazı
13/06/2009 : 22:04:05#30
Web sitesi
ALİMLİK AYRI MUALLİMLİK AYRI
Çok doğru bir laf.
Çok doğru bir laf.
ismail karagülle
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz