Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şu Anda En Çok Hangi Sektor Para Kazanıyor?

BaşlatanzeynelabidinTarih06/06/2009 15:09:33Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye67 yazı
Bu sektorleri siz bulun biz yatırım yapalım, hadi bakalım.
Yorumlarınız ve onerileriniz için cok teşekkurler şimdiden...
zeynal

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye93 yazı
Gida veya Tekstil, vazgecilmez seyler insanlar icin :)
Eger Bir Ek is ariyorsaniz Mutlaka www.ekisfirsati.net ziyaret edin :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye67 yazı
zaten gıda sektorunde faliyet gosterıyoruz tadı tuzu kalmadı gıdanın malsef dostum
zeynal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye192 yazı

türkiyede ilk olacak farklı bir üretim için 100 milyar sermaye sahibi ,başarı peşinden koşacak,ilerdeki günlerde yine bunda oldugu gibi,patentli projelerime birlikte yatırım yapabilecegim.sermaye sahibi adam gibi adam arıyorum.05356846484

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye20 yazı
İnşaat ve Textil Türkiyenin vazgeçilmezidir.Yapsat şuanda fırsatlar dünyasıdır.Textilde modası geçmeyen ürünleri keşfederek yol alıcaksın.
Bayan Bady,Turlu Viskon Bady

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye86 yazı
Kesinlikle enerji.Devletin vatandaş tarafından üretilen enerjiye para ödeyeceği de düşünülürse evladiyelik bir sektör.

Birde yaşlı bakım sektörü var.2050 nüfus öngörülerine göre ülkemizde 18 milyon kişi 65 yaş ve üzeri olacak.Şuanda bu rakam 5 milyona yakın.2025 yılında ise toplam nüfusun %21,9'u 65 yaş ve üzeri olacak.Şuan bu sektörde iki büyük oyuncu var ama pazar çok geniş.Geçen yıl 50 milyon dolarlık bir hacim vardı.Bu sene sonunda krize rağmen ikiye katlanacağı tahmin ediliyor.

Bunu paralel olarak ortopedik ürünler sektörü.Hasta bezleri, yürüme yardımcıları, destek iskelet sistemleri geleceği ve ihracat oranları parlak sektörler.Avrupa nüfusu daha hızlı bir yaşlanma sürecinde.Belli bir iç üretim kapasitesine ulaştıktan sonra perakendecilerle anlaşılarak Avrupa'ya ihracat yapılabilir ve benim fikrime göre ilerde patlama yapacak bir sektör.
"Bir işi başaracağıma da inansam, başaramayacağıma da inansam hep haklı çıkarım" Henry Ford
"Hayat gelecek için planlar yaptığımız sırada yaşadıklarımızdan ibarettir."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
Her türlü mimari proje işleri için kar ortaklığı yapmak isteyen bana ulaşabilir,,inşaatın her alanında profesyonel mimari kadromuzla iş çıkartıyorus,güzel projeleri olan arkadaşlar bana yazsın,
3d proje hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye19 yazı
şu bulunduğumuz ortamda en durgun sektör textil bu benim naçizane görüşüm katılmayanlar tabiki olabilir bu sektörde olduğum için sölüyom.

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Esnaf
Üye2311 yazı
ARTIK KAZANAN SEKTÖRLER YOK ,SEKTÖRDEKİ BAZI ÜRÜNLERDE CİDDİ SATIŞLAR VAR,BUNU ŞÖYLE İZAH EDELİM TÜM DÜNYADA MAL FAZLASI VAR VE STOK MALİYETLERİ KORKUNÇ MALI ERİTMEK LAZIM AMA OLMUYO,BAZI SEKTÖRLERDE MOBİLYA HALI,VS YÜZDE 60 A VARAN İNDİRİMLER OLDU SONUÇ HÜSRAN.DEMEKKİ ESKİ GEÇER AKÇELERLE ARKADAŞLARIMIZI YANLIŞ YÖNLEMDİRMEYELİM.TÜRKİYE DE BİR TEK HIZLI NUFUS ARTIŞINDAN DOLAYI GIDA DA YÜZDE 6 AÇIK ÇIKARDI,ARTI HER KRİZDE EN AZ ETKİLENEN SEKTÖRDÜ,ETKİLENEN DE ÇOCUK ÜRÜNLERİ DENEN ÜRÜNLERE YÖNELİR DENGELERDİ,AMA ŞİMDİ ATIYORUM ADAMCAĞIZ 250 KG VANIN OTLU PEYNİRİNİ 1 AY İÇİNDE SATARKEN ŞİMDİ 50 KG SATIYO,VARMI BÖYLE BİR GIDA DA DÜŞÜŞ ŞİMDİYE KADAR,ARTIK BÜYÜKLER BİLE ÇOCUKLARINA BİR ŞEY ALMIYOR,PEKİ PİYASALARA NE OLDU.BENCE ORTA DİREK YOK EDİLDİ,YA ZENGİNSİN YA FAKİR,İŞVEREN PATRONLUK İŞBİLMEK ADI UCUZ İŞÇİ ÇALIŞTIRMADAN GEÇMEYE BAŞLADI,KÖLELİK RESMEN GERİ GELDİ.ÜNİVERSİTE MEZUNU 2 DİL BİLEN,TEKNOLOJİYİ ÇOK İYİ KULLANAN GENÇLERİMİZ ESKİ MEZUNLAR GİBİ DEĞİL ASKARİ ÜCRETLERLE İŞE ALINDI VE ARTIK ELİT MÜŞTERİ SAYIMIZ AZ..SEN İYİ ÜCRET VERME HÜKÜMET VERMESİN KİM ALIŞ VERİŞ YAPACAK,PARA TEDAVÜLDEN KALKAR BU GİDİŞLE TAKASA DÖNERİZ,BANA ŞU KADAR MAL GÖNDER BENDE İYİ BİR TAKIM VAR 15 KİŞİLİK BİR EKİP BENDE SANA ONLARI VERİM GİBİ.PİYASADA ASLINDA HER ŞEY VAR AMA PARA YOK İŞTE SEBEBLERİ BUNLAR.BİRDE ŞU TELEVİZYONA ÇIKAN UZMANLAR VAR YA NE UZMANI İSE BUNLAR,BİRDE BANKALARIMIZ.ADAM EKONOMİSTİM DİYO AMAN HARCAMALARINIZA DİKKAT ŞİMDİ YATIRIM PARA HARCAMA ZAMANI DEĞİL DİYO 75 MİLYONA.SONRA FRENE BASMASI GEREKEN DAR GELİRLİLER OLACAĞINA SANKİ SAVAŞ ÇIKACAKMIŞ GİBİ PARASI OLANDA EVDE ÇARŞIYA ÇIKMIYO..PARA YOKSA BU ARABALARI KİM ALDI,HİÇ DE UCUZ OLMAYAN LCD TV LERİ KİM ALIYOR,HADİ KİTAP DVD,KURUYEMİŞ SATIŞLARI EVE KAPANMAK ZORUNDA OLAN DAR GELİRLİLER YÜZÜNDEN ARTIYO DA DİĞERLERİ??? ANLIYACAĞINIZ ÇOĞU PSİKOLOJİK..BEN EMLAK SEKTÖRÜ İLE İLGİLENİYORUM ABİ NE EVİ FALAN DENİYO İŞLER KÖTÜ DENİYO,AMA BAKIN RAKAMLARA YÜZDE 18 GEÇEN YIL BU ZAMANLŞLARA NAZARAN ARTMIŞ SATIŞLAR.YÜZDE 64 ARTAN İLLER VAR. İZMİR İSTANBUL GİBİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE ÇOK CÜZİ 4-5 GİBİ AZALMA VAR ONUN DIŞINDA PAZAR ÇOK İYİ,BİR DE SORARIM TÜKEDİCİ KREDİSİ 0.84 OLMUŞ,150.000TL LİK EV 100000 LERDE,NE ZAMAN EMLAĞA YATIRIM YAPACAKSINIZ FİYATLAR YÜKSELDİĞİNDE YADA FAİZLER YÜKSELDİĞİNDE Mİ,BENCE EN İYİ YATIRIM EMLAK DERİM...ÜSTELİK 0 RİSKSİZ...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
BU SEKTÖRLER İYİ AMA ŞUANDA TURKIYEDE DUNYANIN YER YERINDE ASLAN KONUMUNDA İNŞAAT ŞEKTÖRU BU SEKTÖRDE TÜRKIYEDE BUYUK KAPIŞMA VAR ÖRNEK VERIYIM 3 AYDIR USTUNDE DURDUGUM KONUT PROJEM VAR MİMARINDAN MÜHENDISINE İÇ PERSONELINDEN DİŞ PERSONELINE KADAR HAZIRLANMIŞ BI PROJE 6 AY GIBI BELKI DAHA KISA BI SÜRE İÇİNDE SATIŞI GERÇEKLEŞİR 12 AY GIBI KISA BI SÜREDE MÜŞTERILERINE TESLIM EDILIR.2 AYDIR ORTAK ARIYORUM AMA 3-4 KIŞIYKE GÖRUŞTUM PARADA ANLAŞAMADIK 500 BİN KOYUCAN 12 AY GIBI KISA BI SURE İÇİNDE HATTA TAHMINI 6 AY DÜŞÜNUYO BU FIYATIN 8 KATI KAZANABILIRSIN BIRAZ RAHAT OLUCAN GENIŞ OLUCAKSIN HİÇ Bİ ŞEKILDE PARAN YANMAZ TAM TERSINE KAZANIRSIN BU PROJENIN TOPLAM KARI 8 MILYON %50SINE ORTAK ARIYORUM.HABERINIZ OLSUN ANLAŞMADAN SONRA EN AZ 1 HAFTA İÇİNDE BUTUN OPERASYON BITER. y_ozc@hotmail burdn bana ulaşabılırsınız. 05313877584

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2311 yazı
YASİN BEY PROJENİZİN DİĞER PROJELERDEN BİR FARKI VARMI YOKSA,SADECE ELİT KISMA HİTAP EDEN TARZ BİR ŞEY Mİ..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama