Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Belçika'da İş Kurma Ve Yaşama

BaşlatankemalnuranTarih08/06/2009 21:57:17Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaslar merhaba,

Ben Belcika'da is kurup orada yasamak istiyorum. Bu konuda neler yapabilirim, oranın sartları kanunları nelerdir?

Bu konularda bana yardımcı olabilecek bilgi verebilecek arkadaslar varsa yardımlarını ve bilgilerini benimle paylasmasını temenni ederim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye351 yazı
Belcikaya ne sebeple gelmek istiyorsunuz?nasil gelmeyi dusunuyorsunuz yani?yada geldiginizde burda ne is yapmayi planliyorsunuz?detayli bilgi verirseniz belki yardimci olabiliriz ..

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
arkadasim oncelikle oyle internet uzerinden kopyala yapistir usulu belcika tanitilmaz gercekli olmak gerekir oncelikle fransizca hollandaca yada ingilizce dillerinden enaz birtanesini cok ii bilmeniz gerekiyo daha sonra konsoloslutan vize alip burda birkac ay yasmali ve olaylari tahkik etmeniz gerekiyo tabi burada bir tanidiginiz yok ise olay biraz daha zor.daha sonra gerekli yerlerden yatirimci olarak calisma ve oturum hakki almaniz gerekiyo tabi bunlari yaparkende oncelikle bir kisiden yardim almaniz gerekir eger trde buyuk bir sirkete sahipseniz ve extra yatirim yapmak istiyosaniz bunu mali musavir ve avukatlariniz yardimiyla yapabilirsiniz eger sirketiniz yoksa once buradan evlenip oturum alacaksiniz daha sonra dil ogrenip yatirim yapacaksiniz buda nerden bakarsaniz bakin bir bes senenizi alacaktir eger orada yatirim yapacak guce ve yetenege sahipseniz orda yapmaniz sizi daha cok kalkindiracaktir
Y.GUNEC

Yerleşim Belçika / GentMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk