Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Zeytin Ve Girisim

BaşlatancosmosTarih01/06/2009 00:03:56Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
kucuk bir market dusunuyorum
zeytin zeytinyagi ve kahvaltilik ( peynir cesitleri ama yoresel, mesela edremit sofrasi acmak istiyorum)
kahvalti da vermek istiyorum dukkanimda( tam original tam ege li) Tabii ki sebzeleri de iletmem gerekicek (radika falan) . kahvalti da zeytinyagli sebze mezeleri olmazsa olmaz benim bildigim (sarkuteri gibi olcak sanki)..
her neyse sirf zeytinyagi ve saglikli yasam uzerine bir market acsam ve az birazindan bunun cafe olarak ornegini ortaya koysam istanbulun herhangi bir semtinde basarili olabilirmiyim

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye185 yazı
Fikir güzel,şu an buna benzer birçok işletme var İstanbul da ve güzelde para kazanıyorlar...Köy ürünleri adı altında buna benzer hizmet veren ve oldukcada güzel piyasa yapmış firmalar var Kaya kardeşler diye bilinen ve İstanbul un birçok semtinde onlarca şubesi bulunan bir yer tanıyorum..Neden olmasın !!!
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye1714 yazı
Bu tarz işletmeleri Bulgaristan'da da çok görür oldum. Şık bir tasarım, içeride herşey bembeyaz, güzel masalar, örtüler. İçeri baktığınızda 'sağlıklıyım temizim gel' diyor sanki. Çok şık garson kızlar, hijyene çok önem verildiği tabak ve çatallardan da belli oluyor. :)

Böyle bir kahvaltı salonu iyi bir konumda bence tutabilir.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı

yorumlariniz icin tesekkurler..

cesaretlendirici olmus. Kazakistan dan bir an once donup bu isin fizibilitesine yogunlasacagim.

saygilar

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye40 yazı
selamlar ayvalık taş baskı zeytinyağıüreticiyiz .asit oranı 0,3 ve orgnik sertifikalıdır.ilgilenirseniz yardımcı olabiliriz .toptan ve parekende satışımız bulunmaktedır,
tüm türkiyeye ücretsiz kargoyla gönderim yapıyoruz.isterseniz tüm belgelerimizi vatsap üzerinden gönderebiliriz
05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat