Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mikro Hes Elektrik Üretim Projesi

BaşlatanLyanousTarih07/04/2009 12:38:16Yorum83

İlk mesaj
Yeni Üye75 yazı
Değerli Arkadaşlar,

Basında yer alan hükümet açıklamalarından da bilgi sahibi olduğunuz gibi Kyoto Protokolu onaylanmış olup bu vesile ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından üretilecek elektrik için çok cazip destekler verilmektedir. Sermaye şirketleri Mini HES ( 1.000 kWh den büyük ) projeleri için 35 Milyar Doları aşan yatırım yarışı içine girmişlerdir.

Biz de Mikro HES Elektrik üretimi ile ilgili olarak çalışıyoruz ve bu konuda teknoloji sahibiyiz. Mevcut teknolojimiz ile 500 kWh üreten bir tesiste yılda 935.000 TL kazanabilmek mümkün. Bu kapasitelerle üretim içinse lisans almak gibi veya başka herhangi bir yasal zorunluluk bulunmamaktadır.

Biz de bu konuya ilgi duyan kişileri bir araya toplayıp kendimizin de hissedarı olacağı kooperatifler kurarak hepimizin gücünün bir arada olduğu bir platform oluşturmak istiyoruz. Proje önerimiz küçük sermaye payları ile küçük ( maks. 500 kWh ) ancak karlı bir elektrik üretim platformu oluşturmaktır.

Bu tür bir sermaye birlikteliğinde tesis 60 günde kurularak derhal üretime geçilecektir ve her ay sonunda kar dağıtımı yapılacaktır. Daha sonraki aşamada kapasitenin artırılması ya da daha fazla sayıda ünite kurulması mümkündür.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
83 yorum
Üye599 yazı
bildiğim kadarı ile 2009'un sonlarında,böyle projeler değerlendirilecek.yani devlet enerji alımı için ciddi adımlar atacak.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye44 yazı
evet hes projelerinden haberim var ankarada ag-og elektrik işi yapıyorum.boluda samsunda çorumda iş alanlar var işi alanlara teklifler verdim boludaki işin elektrik malzemesini bizde kalırsa vereceğim.iş alırsanız malzeme ihtiyacınızı karşılayabiliriz saygılar..
ata2521@mynet.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye30 yazı
arkadaşlar ben geçenlerde böyle bir haber izlemiştim karadeniz dalgalarından adam elektrik enerjisi üretmiş ve bunu devlete satıyormuş sanırım devlet de karadeniz bölgesinde bu konuda yatırım yapanlara destek veriyormuş sanırım. konu sahibi arkadaş bende sizden bilgi istiyorum banada yazarsanız sevinirim erhanakbas78@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye33 yazı
merhaba detaylı bilgi almak isterim.özelimden tekrar yazmıştım ama dönülmedi. samkur@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı
Merhaba yenilenebilir enerji konusunda bende bir süre araştırma yapmıştım konu hakkında bilgi ve maliyet bildiriseniz sevinirim kolay gelsin.
bteknik69@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye438 yazı
Lyanous konu çok güzel ve bu konuda

http://www.temsan.gov.tr/index.htm mini hes üretimide yapılmakta olup tamamı yerli üretimdir.Zaten her yere elektrik ***ürmek hem zahmetli ve aşırı yatırım gerektiren bir konudur.O yüzden her bulunan yerin kendi elektriğini kendisi üretmesi hem ekonomik olup bakım masrafları asgariye iner.İyi bir organizasyon ve şeffaf bir yönetim ve sürekli bilgilendirme ile ortaklara haber verilmesi bu işin en önemli unsurlarından birisidir.Bu çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Antalya dan Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı
Merhaba,konuyla ilgili detaylı bilgi gönderirmisiniz? kolay gelsin.
bteknik69@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye599 yazı
YEK tasarısı bu yıl mecliste görülecekti.inşallah meclisten geçer.türkiye bu konuda büyük bir pazar.

Yeni Üye2 yazı
İyi günler.Bizde mühendis ağırlıklı bir ekip olup yatırım arayışındayız .HES ler ile ilgili olarak mevzuatlar yatırım maliyeti süreç ve devletin verdiği alım garantisine dair yönetmelikler konusunda bilgilendirme mail gönderebilrmisiniz.İyi çalışmalar...
KKT

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye18 yazı
merhaba detaylı bilgileri mail gönderirseniz sevinirim.teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
merhaba,
proje hakkında bilgilendirirmisiniz.
IBS

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye13 yazı
1 300 000 avroya 500 kw güneş santrali kuruyorum isteyen destek isteyen ortak olabilir
3500 çarapnı ile yılda 1 750 000 kw elektrik üretip mevcut durumda yılda
183 000 tl yasanın çıkmasıyla 550 000 tl yıllık kazanç elde edebiliriz.
HES projelerinin aksine yer kapma kavgası , Zorlu gibi devlerle savaşmaya bile gerek kalmaz.
Ortak proje çağrısına girmek isterseniz iletişime geçiniz
UrVe Teknoloji Temiz Enerji Sera Sistemleri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Lyanous
Değerli Arkadaşlar,

Basında yer alan hükümet açıklamalarından da bilgi sahibi olduğunuz gibi Kyoto Protokolu onaylanmış olup bu vesile ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından üretilecek elektrik için çok cazip destekler verilmektedir. Sermaye şirketleri Mini HES ( 1.000 kWh den büyük ) projeleri için 35 Milyar Doları aşan yatırım yarışı içine girmişlerdir.

Biz de Mikro HES Elektrik üretimi ile ilgili olarak çalışıyoruz ve bu konuda teknoloji sahibiyiz. Mevcut teknolojimiz ile 500 kWh üreten bir tesiste yılda 935.000 TL kazanabilmek mümkün. Bu kapasitelerle üretim içinse lisans almak gibi veya başka herhangi bir yasal zorunluluk bulunmamaktadır.

Biz de bu konuya ilgi duyan kişileri bir araya toplayıp kendimizin de hissedarı olacağı kooperatifler kurarak hepimizin gücünün bir arada olduğu bir platform oluşturmak istiyoruz. Proje önerimiz küçük sermaye payları ile küçük ( maks. 500 kWh ) ancak karlı bir elektrik üretim platformu oluşturmaktır.

Bu tür bir sermaye birlikteliğinde tesis 60 günde kurularak derhal üretime geçilecektir ve her ay sonunda kar dağıtımı yapılacaktır. Daha sonraki aşamada kapasitenin artırılması ya da daha fazla sayıda ünite kurulması mümkündür.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Arkadaşlar bu konuyu canlı tutalım.Güzel bir sektör ve gelişmeleri haberdar edelim.
Herkese kolay gelsin.

Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye41 yazı
bu konuyla ilgili türkiyenin önde gelen çok büyük iki firması ile görüşmüştüm. Yalnız istedikleri rakamlar kredi anlamında çok büyük (60 mio euro) ve vadeleri 2-3 yıl ödemesiz 10 yıl vade tarzında olunca yapamamıştık. Gelecek adına yatırım yapılacak eşsiz sektörlerden birisidir. Koç grubu bile perakende sektöründen çıkıp enerjiye girmedi mi!!! Başlığı açan arkadaştan bilgi almak isterim, ama başlık eski umarım bize de bilgi ulaştırırsınız.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Eski?ehirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı
merhaba ,
bu mikro hes elektirik üretim projesini gercekleştirebilen oldumu abaca

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Di?er
Üye599 yazı
Sahi başlığı açan arkadaş nerelerde??????

Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar şuanda bu işi yapan ve bir getirisi olan varmı acaba?

Yerleşim Türkiye / Adyyaman
Yeni Üye2 yazı
Detaylı bir bilgi alabilir miyim mailburaya@gmail.com
welcometurkey.net
egefidan.com
akaret.com
izmirkofte.com
naklenspor.com
gundemspor.com

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Resim de eklediğim yerde iki tane mikro hes yapmak istiyorum . Gayet rantable iki proje ama gereken izinleri hemen nerden almam gerekiyor ve sizden acil olarak fiyat almak istiyorum. Saygılar.

tunelci@msn.com
BB

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye129 yazı
konuyla ilgili bilgi alabilirmiyim. cyktr@yahoo.com
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek