Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İzmir Cafe İşletmeciliği. Üniversitenin Dibinde

Başlatanmurat__turkmenTarih01/11/2014 23:32:51Yorum11

İlk mesaj
Üye200 yazı
merhaba. ben izmir de , bir üniversitenin giriş kapısının 50 metre yanında,, küçük bir cafe işletiyorum.. işyerimin potansiyeli çok yüksektir,, isteğim şu; bu işte geçmişi olan,, bana değer katabilecek, cafemize artı katabilecek bir arkadaşı ortak alabilirim,, ben sadece parasını koyacak birini aramıyorum asla arkadaşlar,, bu işi bilen ya da öğrenebilecek olan,, bana maddi ve manevi anlamda destek olabilecek birini arıyorum,, bay ya da bayan mühim değil,, maddi şartlar ise şöyle,, ben fiziksel emeğini de verebilecek bu kişiden ,, onu bu potansiyele ortak etmek için 20 bin lira alırım,,, ondan sonra da cafenin gelişmesi adına harcanması gereken 10 bin lira gibi bir parayı da ortak olarak veririz,, yani 20 bin bana 5 bin lira da cafeye vermeli,, bu durumda 25 bin lirası olmalı minimum,, eğer,, doğru bir ortaklık kurabilirsek ,, bu arkadaşımı diğer projelerime de ortak edebiliirm.. sorularınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum .. saygılar
muratttt

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye200 yazı
bu arkadaşım ,, mesaisini vermeli cafeye,, birbirimizi yedeklemeliyiz,, kçük organizasyonlar yapıyoruz,,, canlı müzik gibi,, onlarda da aktif olarak çalışmalı
muratttt

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye248 yazı
Selam.İzmirde yakın bir arkadaşım bu tarz bir girişimde bulunmak istiyor epeydir,hatta geçen hafta çalıştığı işyerinden de bu sebeple ayrıldı.Üniversite ve cafenizin adını paylaşırsanız ileteyim kendisine,ilgilenirse görüşürsünüz.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye200 yazı

selam,, özelden sorunuza cevap yazdım...
muratttt

Yeni Üye42 yazı
Merhaba hangi unıversite ? Bu işte 15 yıllık tecrubem var. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Eğer bir şeyin hayalini kurabiliyorsanız, onu yapmayı başarırsınız..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye200 yazı
özelden yazıyorum... ilginize teşekkür ederim
muratttt

Üye200 yazı
özelden yazıyorum .. iyi akşamlar
muratttt

Yeni Üye26 yazı
Selam.Maddi ve işgücü desteği sağlandığı takdirde iş potansiyeli ne oranda artar acaba.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
Üniversite ismi nedir.

Üye200 yazı
selam,, geç yazdım kusura bakmayın.. iş potansiyeli oldukça artacak ,, bunun gelen kişiyle de alakası tam yok aslında,, çünkü yapılması gerekenler var,, canlı müzik karaoke dans vs gibi etkinlikler yapıyoruz.. bunların ekipmanları,, reklamları vs,, olmalı,,, burada , bu iş her şekilde olacak,, ben kredi çekeceğim en kötü,, konu para değil yani,, ben ,, bana da yardımcı olacak,, bir yol arkadaşı arıyorum aslında,,,
muratttt

Yeni Üye26 yazı
Hangi üniversite.

Yeni Üye2 yazı
üniversitede ve cafenin adını mesaj olarak yazabilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek