Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan'la Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar.

BaşlatankereyTarih10/02/2009 16:04:58Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
Kazakistanla akliniza takilan bir soru,yapmak istediginiz bir is olursa benimle irtibata gecin.Lutfen ciddi olanlar yazsin. 3,5 yildir burada yasiyorum, Kazak pasaportuna sahibim, hanimim kazak, ve artik piyasayi cok iyi biliyorum. Herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye2 yazı
bursa firmasıyıs kazakistanda mekanik tesisat lar ile ilgili çalışma yapabilirmiyiz
aytekin yapar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
abicim bi ödev hazırlıyorum ve kazakistanla ticaret yaparken nelere özen gösterilmeli nelere dikkat edilmeli dürüstlükleri ve ilişkileri nasıl biraz bilgi verirmisinz acaba
mert(ve)1103

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı

merhaba
ben yurtdisinda yasiyorum ve izmir liyim Kazakistanda ozellikle yilbasi oncesi Han Cadiri gibi buyuk bir alis veris merkezinde Osmanli tarzi taki satisi yapmak icin kioks yada cart tarzi bir yer acmak istiyorum ama bu tarz islerin orada tutabilecegi konusunda cok da emin degilim. Kazakistanda insanlarin alim gucu ve potansiyel olarak yer acma konusunda en uygun zamanlama ve bu tarz bir ticaret yapabilmek icin nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda bana yardimci olabilirmisiniz ?

Yerleşim Kuveyt / HawallyMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
kazakistanda piyasa araştırması yapmak isyorum bir hafta yanında kalabilecegim türk arkadaş alma ata şehri

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
selam , suni deri mont imalatı yapmaktayım, elimde stok 5000 adet tek model 3 renkten oluşan suni deri mont var, 11 euro dan toptan veriyorum, piyasada perakende satış fiyatı mevsimin başlamasıyla 100 tl civarında, yurt dışına da satmak istiyorum özellikle türk cumhuriyeti ülkelerine, alıp satmak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir, onun dışında türkiye içinde de çok rahat satılabilecek bir ürün, kaliteli malzeme ve kaliteli dikiş , en az 100 adet vermekteyim toptan almak isteyenlere , ilgilenen arkadaşlar buradan yazarak bilgi alabilirler, teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye13 yazı
Gaziantep de Toz içecek ,Lokum,Nescoffe üretimi yapıyoruz. Bu ürünlerin de türki cumhuriyetlerin de talebi var diye biliyorum. Şayet ilgilenmek İstrerseniz. Beraber bir Ticaretimiz olasılığı yüksek ve de kar marjı yüksek ürünlerdir.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye30 yazı
iyi günler istanbulda markalı tekstil ürünleri imalatı yapıp satıyoruz sizi orda pazar nasıl getrsek satabilirmiyiz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye57 yazı
muratlacivert@mail.ru

ozelden gorusebilirmiyiz?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - demirok
iyi günler istanbulda markalı tekstil ürünleri imalatı yapıp satıyoruz sizi orda pazar nasıl getrsek satabilirmiyiz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat