Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan'la Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar.

BaşlatankereyTarih10/02/2009 16:04:58Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
Kazakistanla akliniza takilan bir soru,yapmak istediginiz bir is olursa benimle irtibata gecin.Lutfen ciddi olanlar yazsin. 3,5 yildir burada yasiyorum, Kazak pasaportuna sahibim, hanimim kazak, ve artik piyasayi cok iyi biliyorum. Herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye39 yazı
Selamlar,

Almaty havaalanı ve alışveriş merkezlerinde şeker çikolata satış noktalarım var,ilgilenenler irtibat kursun lütfen

muratsdik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
merhaba arkadaşlar ben yapı malzemeleri imalatı ıle uğraşmakatayım ihracat konusunda yardımcı olabılecek arkadaşlarla görüşmek isterim ilginize şimdiden tşk ederım bana ulaşabıleceğinız email adresim muhammedaliozcan@msn.com
Muhammet Ali Özcan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Yeni Üye39 yazı

Elbette indiririz:) fersa

Üye252 yazı
fersa bey atiraudayim,sali 21ne turkiyeye.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye90 yazı
merhabayin ben bulgaristandamim buradan makine isteyen varsa ben alederim vea burada bir is yapmak istersenis sorun dil beni arayin.+3590899389979

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye90 yazı
espazarlama koltuk gonderebiliris neden olmasim beni ara daha iyi anasa biliris.+3590899389979.

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye6 yazı
Sayın Mail sahibi

Kazakistana otomobil pasta ve cila satışı yapmak istiyoruz.Konuyla ilgili yönlendirme yapabilir misiniz?

Selamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
slm ambalaj ve icecek sektörü özellikle red bull energy icecegi nasil gidiyor
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Üye252 yazı
red bull burda fazlasi ile var. ama iceceklerden burda uludag cok talep gore bilir,bu benim sahsi fikrim.

Yeni Üye90 yazı
Subatin sonlarinda turkiyede olmayi dusunuyorum . 7 sene sonra ilk isim kurt boregi , arabada nohut pilav , balik ekmek , kokorec , tavuk gogusu ............... yemeklerini cok ozledim yaw. Bi defada sahil kenarinda sabahlamak lazim :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
merhaba; ben kazakistana gıda ürünü ihraç etmek istiyorum. marketlerde satılabilecek hazır gıda. bu konuda görüş almak istiyorum. mail: info@pastimsan.com.tr
erdincdag

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben kazakistan hakkında bilgi edinmek istiyorum kazakistanda küçük bir şirket kurmak isitoyrum fotoğrafcıyım kazakistana fotoğraf stüdyosu açsam nasıl olur bilgilendiriseniz sevinirim SAYGILAR...
Özge DİGİTAL

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Foto?rafçy
Üye252 yazı
sa.kazakhstan buyuk ulkedir,dunYada 9cu, en nufuslu almaty sehridir(4mln),sonra shymkent, karagandi,baskentimiz Astana. Fotografciligi abiyimden bilirim,kagiti kurus,ama kari iyi sayilir. cok unlu fotografcililari tanirim, bir baska abiyim video reklam yapar.

Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar istanbulda hazır giyimle uğraşıyorum kazakistan pazarlarına açılmak istiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye8 yazı
her türlü sürme sistemde kullanılan kıl fitil üreticisiyiz. yardımcı olur musunuz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Yeni Üye94 yazı
Arkadaşlar, Kazakistan ve diğer Türki cumhuriyetlerde yeni nesil 5D Sinema Sistemleri'nin çok iyi iş yapacağını düşünüyorum. İlgilenenler olursa; http://www.toymax.net

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır. Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için servis ve bakım ücreti alınmaz.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
Çikolata kalıpları imalatı yapmaktayız. Azerbeycanda müşterilerimiz bulunmaktadır. kazakistanda çikolata imalatçıları yada pastanelerden sipariş olması halinde komisyonlu olarak kalıplarımızın satışlarını yapabilirsiniz.

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=64353

Siteye yüklediğim resimleri burdan inceleyin. 250 ye yakın standart katolog için mail atın.

rodop_boy@hotmail.com

iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
merhaba kazakistanla çalışmak istiyorum mobilya işi yapıyorum görüşmek isterim tel 0532 741 85 72 dekorlu mobilya onur coşkun

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mobilya
Yeni Üye44 yazı
çorumda çanta imalatı yapmaktayız ilgilenirseniz..

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
selamlar izmirde fotoğraçılık ve fotoğraf malzemeleri Album üretimleri yapıyoruz , kazakistana düğün album fotoğrafçılık malzelemeri imalathanesi kurmayı düşünüyorum. kazakistan fotoğrafçılarının nederece nelere ihtiyacı vardır acaba ?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye39 yazı
selamlar ben türkiyede kot pantolon üretimi yapıyorum serili bay bayan çocuk ilginizi çekerse z_g_44@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye90 yazı
yumusak sekerleme konusunda kazakistan pazarina girmek isteyenler paslasalim :)

Yeni Üye74 yazı
Merhabalar, BABAYAKA. Sizin çalışmanızı okudum ve çok beğendim. Emeğinize saygı duyuyorum. Ben Kazakistandaki ham deri piyasa fiyat listesi elimde. Yalnız sizin çalışmanızda ki bu kısaltmaları anlayamadım. “Xingjiang”, “Sqft/ /kg cif/ori/c/off”, “Kromlu”, “Hankow teslim”, “Sqft/parça ve ort Kalınlık ABD doları/sqft”, “30/40/30 2,5/4,5 ort 3,5 0.7 mm/+ 1.20”, “crf/ori/c 1.30cif/ori/c/off”, “i/ii/iii 7.00”. Bu konu hakkında bilgi verirseniz yada bilenler var ise yaza bilirlerse sevinirim. Kazakistan'da İnek, Buğa, Manda, At, Koyun ve Keçi (Kuzu ve oğlak) derileri tuzlanarak kurutulmaktadır. Hazırda toplam 20-25 ton bulunmaktadır. Derilerin fabrikada çekilen fotoğrafı ve videosu bulunmaktadır. Mal Kazakistan'dan teslim alınacaktır. Ayrıca koyun ve keçi bağırsağı var (tıp cerrahide kullanılan iplik ve sucuk salamlarda kullanılan işlenmiş bağırsaklarda var.) İlgilenenler ciddi olanlar irtibata geçebilirler. Kazakistan'la ilgili bilmek istediğiniz piyasa bilgilerimi paylaşabilirim. galimcan@mail.ru, 05543842886 Galimcan.

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar
Astana ve Atrau'da 2. el muhtelif iş makinaları ve demir hurdası satılıktır. Makinaların arasında Kamaz kamyonlar, Man mikserler, beton pompası, JCB'ler, asfalt finişerleri, minibüsler yer almaktadır.
İlgilenenler 536.3707916 nolu telefondan bana ulaşabilirler.

Yeni Üye16 yazı
selamlar..biz çocuk bezi ve hasta bezi üretimi yapmaktayız orda pazarlayabilirseniz görüşmek isteriz..email ridvan_altuntas@yahoo.com

Üye448 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vizontele
Merhabalar
Astana ve Atrau'da 2. el muhtelif iş makinaları ve demir hurdası satılıktır. Makinaların arasında Kamaz kamyonlar, Man mikserler, beton pompası, JCB'ler, asfalt finişerleri, minibüsler yer almaktadır.
İlgilenenler 536.3707916 nolu telefondan bana ulaşabilirler.

vizontele, Kamaz ve JCB hakkinda detayli bilgi verebilir misiniz?

Yerleşim Kazakistan / ShimMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
fersa
Kamaz 6520- Euro 2, 2005 model 11 adet damperli kamyon,
Kamaz 54115 ise 2003 model 1 adet tır çekici,
JCB'ler ise 3CX 1993, 1996 model 3 adet backhoe loader.
İsterseniz eğer diğer makinaların listesini mail atabilirim.
İletişim bilgileri : +9005363707916

Yeni Üye6 yazı
Merhabalar
Astana ve Atrau'da 2. el muhtelif iş makinaları ve demir hurdası satılıktır. Makinaların arasında Kamaz kamyonlar, Man mikserler, beton pompası, JCB'ler, asfalt finişerleri, minibüsler yer almaktadır. İlgilenen arkadaşlara ayrıntılı listeyi mail olarak gönderebilirim.
İlgilenenler +905363707916 nolu telefondan bana ulaşabilirler.

Üye217 yazı
şoklanmış künefe verebiliriz
bunu market fasfood restorant ve lokanta gibi yerlere dagıtabilirler
0532 467 56 42 istanbul fatih
ferit_teğin

Yeni Üye8 yazı
astanada tekstıl ısı yapmak ıstıyorum ve turk malları satmak ıstıyorum.ılgılenen fırma ve kısılere duyrulur.

Yerleşim Kazakistan / Astana