Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan'la Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar.

BaşlatankereyTarih10/02/2009 16:04:58Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
Kazakistanla akliniza takilan bir soru,yapmak istediginiz bir is olursa benimle irtibata gecin.Lutfen ciddi olanlar yazsin. 3,5 yildir burada yasiyorum, Kazak pasaportuna sahibim, hanimim kazak, ve artik piyasayi cok iyi biliyorum. Herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye8 yazı
Namazlık(seccade) satışı hakkında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum... bildiğiniz gbi müslüman ülkelere gidiyor bu yaptığımız mallar...eğer çevresi olan ben pazar bulurum diyen kişilerle ciddi ciddi görüşebiliriz...komisyon da verebilirim...konuşuruz... ben yine de msn adresimi yazayım bu konu ile ilgili yardımım olur diyen kişiler bana ordan ulaşabilir.. coool_2634@hotmail.com...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye8 yazı
yetişen alıyor seccade ürünlerimiz mevcuttur...

Yeni Üye8 yazı

Yeni Üye1 yazı
Merhabalar;
Bana aşağıdaki email sismankel@gmail.com adresinden ulaşırsanız bölgedeki beyaz eşya pazarı hakkında sizden bilgi almak isterim.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Mühendis
Üye161 yazı
merhaba arkadaşım... Rusya Kazan şehrinde yaşıyorum... Burada 0 km Kamaz marka kamyonlar pazarlıyoruz... Fiyatları piyasanın çok çok altında (örneğin fabrika satış fiyatı 101.000 $ olan 25 ton kapasiteli damperli Kamaz kamyon bizde 60.500 $)... Irak pazarına sizin aracılığınızla girebiliriz... www.kamaz.ru adresinden modelleri inceleyebilir, beğenilen model için fiyat sorabilirsiniz... Buradan adrese teslim nakliyesini de yapıyoruz... İlgilenirseniz sevinirim...

e-mail: edipaykut@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Serbest meslek
Yeni Üye88 yazı
ADAPAZARI MERKEZDE BULUNAN CNC İŞLETİM MERKEZLERİ TORNA MAKİNELRİMİZ BULUNMAKTA
EĞER HERHANGİ BİR İHTİYACINIZ OLURSA YARDIMCI OLABİLİRİZ NUMUNELERLE NE KADAR KALİTELİ ÇALIŞTIĞIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
ev tekstili imalatım var ilgilenirseniz buyrun

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
İRTİBATA GEÇELİM MAİLDEN ozgul_44@hotmail.com
İsmail özgül

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
malatyadan yaşıyorum burayla ilgili araştırmalarınıza yardımcı olurum
İsmail özgül

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı
merhabalar biz bursada makine imalat firmasıyız başlıca konularımız cnc ağaç işleme makineleri,inşaat iskeleleri delme makinaları,demir kıvırma makineleri,bunların dışında özel üretim makineler yapmaktayız.Ayrıntıları web sitemizden görebilirsiniz www.mekronik.com irtibat için fatih@mekronik.com adresinden ulaşabilirsiniz ilgililerin dikkatine...
Mekronik Mühendislik

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye28 yazı
Kazakistanda ağır vasıta ( kamyon - çekici ) sektöründe yan sanayii yada orjinal her türlü parça pazarlama/gönderim için düşüncesi olan var mı? Konuyla ilgilenen olursa ciddi rakamların konuşulduğu sektör için iş birliğine acığız.
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
Bildiğim kadarıyla Kazakistan Almaata'da bu işi yapan bir şirket var. Damperli Kerax modelinde bahsediyorsun. Türkiyede 2. el piyasasının düşük olduğunu tahmin ediyorum. Ağır vasıta senktörünle ilgiliyseniz ( Y.parca / servis )irtibat kurabiliriz.
Daha iyisini görmediniz...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Profesyonel fizibilite,piyasa arastirmasi,is plani ve is adami rehberligi icin beni arayabilirsiniz. +7 777 846 0448 e-mail : ulexite@mail.ru

Yerleşim Kazakistan / Almaty
Yeni Üye1 yazı
merabalar ben kazakistanda kazak biriyle ortak elektrik malzememsi üzerine bir magaza acmak iştiyorum

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar;
abicim sana bisiler sormustum cevaplarsan biraz vaktini ayırıp cok minnettar olurum biliyorum benim sorduklarım işle ilgili degil dogrudan ama verecegin her bilgiye inan cok ihtiyacım var.Lütfen!...tesekkürler.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye59 yazı
Selam arkadaslar ben kazak turk vatandasi aslen kazak turkiyede dogup yasiyorum kazakistan da cimkent ve aktau basda olmak uzere almata da genis cevreye sahipim kazakistanla ilgili ticari dusuncelerinize acigim burda size her turlu kolayliklari saglar ve ortak olarak hareket etme imkanina sahibim ilgilnen arkadaslara e-mail ve telefon numaralarim nimetaday@hotmail.com tel kzk:+7702 786 87 32 tel tr:+905359208213
LUTEN CIDDI ARKADASLAR
Nimet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
herkeze selam.ben de kazakistanın başkenti astanada 5 ay bulundum.öncelikle şunu herkez iyi bilsin çok soğuk bi ülke .ama astana için geçerli bu diğer yerler o kadar soğuk olmasada -25 falan oluyo.ben orda kasaplık yaptım ve gördümkü orada para kazanılacak o kadar iş var ki saymakla bitmez.ne iş yapsan gider işte adamlar hiç bişey bilmiyo mesela bi sabah kahvaltı yapacan pastane hiç yok büyük marketlerde türkler poğça çıkarıyo kuaförler genelde türk traş 30 lira paraya para demiyolar anlayacağınız yalnız orda adam başı nerdeyse 20 tane kadın düşüyo herkez dikkatli olsun .ev kiraları çok pahalı mesela benim kaldığım evde 4 tane bayan kuaförüyle kalıyodum ben bi oda 250 lira oda tutyon mecburen ev kiralasan 1 milyar.bi odada 4 kişi kalıyo orda insanlar.at eti çok yenir ruslar domuz eti yiyiyo genelde bizim türkler belli ne yediği orda hayat yerine göre çok ucuz mesela parlement 2 lira kıyafet çok pahalı çünkü hep dışardan geliyo gidecek arkadaşlar bol bol kıyafet ***ürsün uzun lafın kısası bende şimdi orada bir iş kurmak istiyoırum az çok eşimiz dostumuz oldu orada kasap dükkanı açmak istiyorum 10.000 dolara ortak arıyorum astanada iş kuracaz belki daha sonra başka dükkanda açarız ama kadın düşkünü olanlar meil atmasın sadece ciddi olanlar email adresim.attacante_30@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / LüleburgazMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
nerede açacaksın astana çok güzel bir şehir oluyo evler çok iyi herkez oraya geliyo başka şehirlerden.ben şaka yapmıyom gerçekten çok kadın var tel yazarsan görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / LüleburgazMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Sayın Kerey; Firmamız Geri dönüşüm ile ilgili olarak atık kalmış kağıt, demir, plastik, pet şişe gibi konularda faaliyet göstermektedir. İtalata uygunluğumuz nedeniyle bu konuda fırsatları değerlendirebiliriz. Saygılarla

info@ozmengeridonusum.com
Özmen Geri Dönüşüm Hurda ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti.
Web: www.ozmengeridonusum.com
Telefon : 0.212.687 86 06 - Faks : 0.212.687 86 07 - E-posta: info@ozmengeridonusum.com
Adres: Tahtakale Mah. İstanbul Cad. Servis Sok. no:73 Altınşehir/Avcılar/İST.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Kimyager
Üye252 yazı
www.kasip.kz herkes buyursun!

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye90 yazı
Ben yeni baslik actim hic kimse yazmadi millet burdaymis shimkentteki arkadaslar size sesleniyorum bulusalim tanisalim kaynasalim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye252 yazı
www.kasip.kz kazakhstanda ya da eski sovyette isi olmayanlar bizden bayilik alsinlar.

Üye252 yazı
dogru soyluyorsunuz,kazakhstan shymkent kanalinda zaten hergun dogum gunu kutlama programi var ya oraya iyi gider. shymkentliler epey var burda. turkiyenin vatandasi kazakh abiyimiz gecende studiomizda cocugunun filmini yaptirdi, belki tanirsiniz ahmmet berke idi ismi cocugun.

Yeni Üye59 yazı
selam arkadaslar yalniz bu shymkenteki arkadaslar nereli acaba
Nimet

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye252 yazı
shymkentli )))

Yeni Üye90 yazı
Evet evet shimkentliyiz :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
türkiyede soğan tohumu üretimi yapıyorum bildiğim kadarıyla almaata şehrinde tohum toptancıları var eğer komisyon karşılığı çalışmak isterseniz serkanturker44@hotmail.com mail adresimden bana ulaşablirsiniz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Çevirmen
Üye148 yazı
Merhaba!Ben aslen kazakistanlıyım ama şu an türkiyede yaşıyorum.Bende, ailem orda olduğu için Kazakistan ile tekstil ticareti yapmak istiyorum.Ama nasıl yapilır,nasıl başlanır,nasıl gönderilir bilmiyorum.Ben internetten katalog ile göstermeyi, müşteri beğenirse çok az miktarda alıp göndermeyi düşünüyorum.Orda kardeşlerim var onlarda ulaştırmaya yardımcı olur,yani ben önce numune gönderip sonra istedikleri miktarda göndermeyi düşünüyorum.Bilmiyorum nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Kargo nasıl gönderilir.gümrük işlemleri nasıl yapılır,yoksa az miktarı kargo ile gönderebilirmiyim?Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim TürkiyeMeslek Memur
Üye252 yazı
selamlar fersa bey) neden hemen shymkentli dediniz arkadasa) onyargilisiniz)