Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistan'la Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar.

BaşlatankereyTarih10/02/2009 16:04:58Yorum101

İlk mesaj
Kazakistanla akliniza takilan bir soru,yapmak istediginiz bir is olursa benimle irtibata gecin.Lutfen ciddi olanlar yazsin. 3,5 yildir burada yasiyorum, Kazak pasaportuna sahibim, hanimim kazak, ve artik piyasayi cok iyi biliyorum. Herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
selamlar,

Biz Bursa'nın en büyük matbaalarından biriyiz. Yurtdışına açılmak ve pazar payımızı büyütmek istiyoruz. Sizlerle burada nasıl bir çalışma yapabiliriz. Firma bilgileri ve diğer bilgileri sizlerle msn de veya mail de görüşelim. umitayaz7@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
hotmailden goruselim ziya_er@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek

Kayseride inşaat dış cephe iskeleti ve malzemelri metal sokak lambaları çöp kova ve konteyneri yangın merdivenleri, metal ranza ve buna benzer çeşitli metal malzemeler üretmekteyiz,uygun görduğunuz taktirde bayiilik veya işbirliği içerisinde çalışabiliriz

www.pratikiskele.com
pratik iskele

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Gıda (çeltik, mısır, sebze vb. )kurutma makinaları ve tarım aletleri imal etmekteyiz bunların kazakistandaki pazar araştırması ve satışı için orda bize yardımcı olacak arkadaşlar aramaktayız ilgilenenler temas kursun lütffen
Detaylar üzerinde yüz yüze konuşabiliriz
ÖZSU TARIM TİC. LTD. ŞTİ
Şeref özuzun
05362341016
serefoz@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Mühendis
Sayın Kerey,
Bursa'da oldukça karlı bir sektör olan su bazlı inşaat ve dekoratif boyalar üreten bir firmayız. Kazakistan'da ister bayilik ağımızı oluşturmanız ister müşteri başına komisyon almanız üzere sizlerle çalışabiliriz.
ziya_er@hotmail.com adresinizi msn'ime ekledim buradan görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
slm sayin kerey..
bir hafta once kazakistanda idim.ben makina imalati ithalati ve ihracati yapan bir firmanin sahibiyim.yaptigimiz cnc strafor kesme,köpük kesme,söve kesme ve mantolama yapan makinalarimiza inanilmaz talep vardi.kazakistanin cesitli bolgelerinde makinalarimiz var.bu konuda bir girisimde bulunmak isterseniz sizde görüsebiliriz.
tugrulsan kadiroglu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Biz karayolu ile uluslararası taşımacılık yapıyoruz ve Hedef pazarımız Orta Asya , bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız . Bilginize..... saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
poşet ambalaj işiyle uğraşıyoruz sizede cazip gelirse birlikte hareket edebiliriz çok karlı bir iş

Yerleşim Türkiye / Antalya
çanta kemer cüzdan ve deri ürünleri imalatı ve toptan satışı yapmaktayız bu mallar her ülkede satan malllar irtibata geçebiliriz murat1428@hotmail.com
muratalp

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
çanta kemer cüzdan ve deri ürünleri imalatı ve toptan satışı yapmaktayız bu mallar her ülkede satan malllar irtibata geçebiliriz murat1428@hotmail.com
muratalp

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
kerey selam numaram 87021040990 beni arasan bir goruselim

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Di?er
ben nuray istanbulda tekstil imalatçıyım toptan laleliye satış yapıyorum tekstille ilgileniyorsanız görüşelim cep telefonum 0532 501 24 94
nes tekstil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Hurda kağıttan yeni kağıtlar üretecek makinalar arıyoruz.
Mustafa Kıroğlu

TOO BOSFOR EXPORT- IMPORT
KAZAKİSTAN
Cep…….: + 7 701 459 91 71
Tel / Fax : +7 7252 47 91 33

Başlangıç : 08.03.2009 Bitiş : 07.04.2009 Hit : 108

İletişim Bilgileri :

Adı :
Soyadı :
Adres : Cep…….: + 7 701 459 91 71 Tel / Fax : +7 7252 47 91 33

Posta Kodu :
E-Posta :
Telefon : +7 7252 47 91 33
Faks : +7 7252 47 91 33
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
KAZAKİSTAN#8242;DA BAYİNİZ,DİSTRİBİTÖRÜNÜZ YOK MU ? BU PAZARA GİRMEK İSTİYOR MUSUNUZ ? O HALDE BİZİMLE İRTİBAT KURUNUZ.

Mustafa Kıroğlu

TOO BOSFOR EXPORT- IMPORT
KAZAKİSTAN
Cep…….: + 7 701 459 91 71
Tel / Fax : +7 7252 47 91 33
Msn : bosfor.kz@hotmail.com
E-mail : bosfor.kz@gmail.com

Başlangıç : 08.03.2009 Bitiş : 06.06.2009 Hit : 800

İletişim Bilgileri :

Adı :
Soyadı :
Adres : Cep…….: + 7 701 459 91 71 Tel / Fax : +7 7252 47 91 33

Posta Kodu :
E-Posta :
Telefon : +7 7252 47 91 33
Faks : +7 7252 47 91 33
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Kağıt Makineleri
ikinci el

1) - Yıllık Lot 1 kağıt makine PM 4 61.000 ton

Fiyati 3.000.000 Euro

Yeni Fiyati 30.000.000 €

2)-Yıllık Lot 2 kağıt makinesi AM 44.000 ton

Eski 2.500.000 euro
Yeni Fiyati 25.000.000 €

3)-Lot 3 işleme hammadde tedarik kağıt makinesi

Eski 3.500.000 euro fiyat çalışır
Yeni Fiyati 20.000.000 Euro

4) - 10 MW Santrali

Eski 6.800.000 euro
Yeni Fiyati 40.000.000 İsviçre Frangı

4,5 MW gaz türbini
4,7 MW buhar türbini

Yerleşim ALMANYA / MünsterMeslek Serbest meslek
BİZ KAZAKİSTAN A 1 EYLÜL 2009 İTİBARİ İLE HAM DERİ ALIMI BAŞTA OLMAK ÜZERE GİDECEĞİZ.PAZAR ARAŞTIRMALARIMIZIN ALTINDA FİYAT VEREBİLİCEK VE KAZAKİSTAN DA SEKTÖRÜ TANIYAN CİDDİ ŞİRKET YA DA ŞAHISLARLA İŞTİŞARE ETMEK İSTERİZ.
AYRICA YARI MAMUL NOKTASINDA BU ALIM MAMUL MAL OLARAK TEKRAR KAZAKİSTAN,RUSYA,(DERİ MONT)SATMAYI HEDEFLİYORUZ.KONU İLE İLGİLİ OLAN KİŞİLER LÜTFEN MAİL YAZSINLAR
SAYGILARIMLA
ORKAN ÇAM

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
kazakistan da otellerin doluluk oranı nasıl v ne zamalar,
ben istanbulda ve türkiyedeki otellere açık büfe dizaynı yapıyorum,
solhangunay@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
kazakistan da otellerin doluluk oranı nasıl v ne zamalar,
ben istanbulda ve türkiyedeki otellere açık büfe dizaynı yapıyorum,
solhangunay@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
modaci otelcilik biizim ihtisas alanımız değil.yardımcı olmak isterdim üzgünüm

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
mrhabalar ankarada her türlü ag-og elektrik malzemeri satışında eren enerji a.ş. olarak faaliyet göstermekteyiz.yurtdışına yönelmek için kendimize partner arıyoruz bulunduğu ülkede elektrik sektöründe çevresi olan işi birlikte yapabileceğimiz ortaklar ilgilenenler ile irtibata geçebiliriz.
mail: ata2521@mynet.com (msn)
tel: 0 312 395 21 01

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
merabalar,
kendi markamızla makarna ve bulgur ihracatı yapıyoruz.
export@ekranmall.com adresinden bağlantıya geçebilirsiniz.
www.ekrangida.com adresinden de ürünlerimizi inceleybilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Düşünür ve çalışma yaparsanız Tıbbi Malzeme Verelim Kazakistana

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
nuray hanım ben kazakistan almaatadan kağan tekstille uğraşıyorum 4 yıldır burdayım 3 toptan 2 parakende mağazam var .tekstil hakkında sormak istediiniz bişey olursa bu piyasa hakkında yardımcı olabilirim saygılar msn adresim ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Arkadaslar ben Cimkentte yasiyorum.4 yildir buradayim almaata yada astanaya bir kac defa gezmek icin gitmisimdir.Su anda bijuteri isi ile ugrasmaktayim. Artik turkiye ile calismayi su anda dusunmuyorum.Cunku en az 25000 dollar gibi bi para lazim en az ve o bende yok.Allaha sukur burada ufak bir dukkan tuttum ve islerim yavas yavas yoluna girmeye basladi. 7-8 ay onceki yazima bu kadar talep geldigini gormek beni sevindirdi.Ileride insallah artik sadece kazakistan ile ilgili sorulariniz olursa cevap vermek isterim.Herkese hayirli isler bol kazanclar...

Tel : + 7 702 429 08 42 ziya er

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
KAZAKİSTANLA ALAKALI SORMAK VE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİM KONULARI PAYLAŞMAK İÇİN LÜTFEN MSN ADRESİMİ KAYDEDİN GÖRÜŞELİM kml_06@hotmail.com
PASHA

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
iyi günler ben kazakistanda uluslararası ilişkler bitirdim almata ve cimkent şehirlerini iyi derecede biliyorum almatada ticari acıdan resmi kuruluşları ilede baglantım var ilgilenen arkadaşlar olursa msn de görüşelim şuan istanbuldayım özel bi şirketteyim ama yeniden kazakistana dönmek istiyorum eger bir projes olan arkadaş olursa seve seve yardımcı olurum
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
slm bende ticarai araç klima ve soğutucuları ithalatı ile uğraşıyorum.stokta çeşitli ürünlerimiz var yani ürün sıkıntımız yok.kazaklarabu frigo soğutucu ürünlerinden satmak istiyorum ilgilenen olursa bekliyorum
cihan------sakarya
05327462118

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Otomotiv
İyi günler mail ile görüşebilirmiyiz, uskudarali@windowslive.com
Teşekkürler,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama