Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışında İmalat

BaşlatanakisTarih26/12/2008 00:18:28Yorum3

İlk mesaj
Üye192 yazı
Arkadaşlar bu sitede gerçekten çok fikri olanlar var,bende fikrimi yazmak istiyorum...
ben Güney Afrikada bulundum,inanın Türkiyeden çok ithalat yapmaktadırlar,benim bildiğim kadarıyla Mercedes,WV,BMW,Nissan,Toyata gibi firmalar orada montaj üretim yapmaktadır,genelde kaucuk malzemelerini ithal yoluyla karşılamaktadırlar,TR deki zor durumda olan kauçuk firmaları orada üretim imkanı bulabilirler,bu imalatla ilgili devlet teşviğide alabilirler,bunun için yapmanız gereken,resmi yoldan Güney Afrika konsolosluğu ile irtibata geçmeniz yeterli,fikir alma açısından,başka daldada üretim imkanları bulabilirsiniz,mesela ev tekstili,oturma gurubu gibi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye37 yazı
hammadde bulabilecekmiyiz orada

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye37 yazı
hammadde bulabilecekmiyiz orada

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye192 yazı

ne gibi hammadde isterseniz var,Güney Afrikada yok yok,yeterki orada iş yapacam deyin,konsolosluk her türlü kolaylığı ve imkanları size zaten sunuyor,tabii gidecek olan arkadaşta ön çalışma yapması gerekir,körü körüne al makinanı git olmaz,kriminal olayda cok var,fakat nerede ve nereye gidecegini bildikten sonra hiç bir sorun yok,baştan konsoloslukla görüşün.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er