Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İlerisi Olan Bir İş. . .

Başlatanlonely77Tarih03/12/2008 02:59:21Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaşlar. bn yalova da yasıorum askerden yeni geldim ve bugüne kadar hiç bi iş yerinde çalısmadm. şu an elimde 150.000 ytl civarında sermayem var bunun bi kısmı ile günlük para getirmesi için güzel ve şık bir cafe acıorum. elimde yaklasık 120.000 ytl kalcak bununlada ilerisi olan büyyebileceğim bir iş yapmak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum... sizce nasıl bir iş yaparsam geleceğe güvenle bakabilirim...yardımlarınızı beklüyorum...
bugün bir fenerbahçe li kolay yetişmiyor...

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye180 yazı
Aynı durumdayiz hemen hemen ilk başta mantıklı bir tercih yapmişiniz kesinlikle gunluk getirili bir kafe açarak ve sermayenin önemli kısmını bi yerde bekletip yeni bir alanda degerlendirmek için bakalım verilen örnekler olursa bende ona göre bişeyler uretebilirim konudan şimdiden hayırlı olsun...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye30 yazı
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle sizi tebrik ediyorum girişimci olabilme isteğinizden dolayı elinizdeki rakamlar ile orta halli bir işletme kurulabilir ve bence hatta en önemlisi olanı satmayıp ürettğini satmaktır aracı koymadan kendin satmak bunun anlamı şu aracıya yedireceğin ortalama % 35-40 karı kendi bünyende % 20 olarak almak ve sürümünü hızlı tutmak vs. vs. bu konuda bir kaç proje var hatta bu konuda çok iyi derecede hazırlanmış fizibilite raporları da var ve yardımcı olacak bir çok arkadaş var bu konuda sizlere benim katkım size ancak bir kaç konuda olabilir ama öncelikle sizin bir kaç konuda karar vermiş olmanız gerekir. 1. sadece patron olup para kazanmak mı istiyorsunuz 2. maksadınız sadece para kazanmak mı 3. başarıyı yakalamk için yeterli motivasyonunuz varmı 4. günde 5 saat uyku ile ne kadar yaşabilirsiniz 5. yaptığınız işin en kötü biriminde dahi çalışmaya hazırmısınız. ve en önemlisi bu zamana kadar hangi iş üzerine hedef koydunuz yada idealiniz neydi teşekkür ederim ( bana kızmayın çok bilmişlik yaptığımıda düşünmeyin lütfen ama bunlar bir işletmenin temelinde olmazsa olmazlardan.)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek