Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arabam Ve 2500 Ytl Var Ama Bir İş Yapacak Fikir

BaşlatanGözüpekTarih27/10/2008 15:38:44Yorum9

İlk mesaj
slm arkadaşlar fiesta bir arabam var panelvan tipli 2500 ytl nakit param var. bir şirkette çalışıyom hafta sonları boşum ve çalışmak isityom.bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
NEDEN KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI ALARAK İŞLEK BİR DÜKKANIN ÖNÜNE KOYMUYORSUN?
BU ŞEKİLDE AYDA MİNUMUM 1000.ytl KAZANABİLİRSİN KAZANDIKÇA MAKİNE SAYISINI ARTTIRARAK KAZANCINIZIDA ARTTIRABİLİRSİNİZ.
AYRICA BU İŞTE BAYRAMLARI 8-9 GÜN TATİLDE MAKİNE KOMPLE PARASINI ÇIKARIR VE 45 GUN BEKLEMNIZ GEREKMEZ.
BİZ KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI İMALATI YAPMAKTAYIZ VE TÜRKİYENİN HERYERİNE GARANTİLİ YOLLMAKTAYIZ TÜRKÇE MENÜLÜ MAKİNELERMİZİ ALARAK BU İŞE HAFTADA 1 SAAT AYIRMANIZ KAZANMAK İÇİN YETERLİ OLUCAKTIR.

SAYGILARIMLA,

www.kepceoyuncakkapmamakinasi.com
www.karincaoutletpark.com
CANLI MSN:seckini@hotmail.com
0212-523-65-16
0539-647-95-25
0543-679-89-92

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
tşk ederim seçkinsutsurup kardeşim ama ben kendim emek harcayıp kazanmak istiyorum . o yüzden güzel fikirleri olan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama

güzel kardesim..
elindeki araba ülkemiz sartlarinda iyi degerlendirildigi taktirde hic mübalaga etmiyorum resmen altin yumurtlayan tavuk kadar degerlidir..neden bu kadar emin konustuguma gelince..berbudi nicli arkadasi avrupadan tanirim..adam taa avrupadan gelip külüstür bir aracla antepten fistik bilmem nereden findik afyondan dayanikli sekerlemeler alip(ama berbudi bu mallari ilk elden aliyordu) aldigi ürünleri daha yasadigi yer olan izmire gelmeden tükettigini biliyorum..SERMAYESI ISE koca arabayi 5000 ytl ye doldurmustu..sizde yarisini doldurursunuz..inanin her sey bir bismillah demeye kaliyor..hayirlisi..

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ticaret
tşk ederim yörük
düşüncelerine katılıyorum ve bu fikri inş deneyecem
bu arkadaşın yaptığı bu çalışma hakkında bana detaylı bilgi verirsen sevinirim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
illede emek harcamak terlemek yorulmak istiyorsan sana ona göre bir iş tavsiye edebilirim.
Bence ne yaparsan yap sen bu parayı kaybedicen,çünkü az bir sermaye ile o işin inceliklerini öğrenene kadar bütün ailenin fındık fıstık ihtiyacını karşılıycan bence bilmediğin bir iş yapıcaksan riski en az olanı seçmelisin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
İşin içine panelvan araç ve haftasonları boşum sözü girince insanın aklına direk sıcak satış, pazarlama geliyor. Yer,bölge ve konuma bağlı olarak ve tabiki talebe bağlı olarak ürün çeşitliliğinizi ve satış noktalarınızı belirleyip sıcak satışa çıkabilirsiiniz...
Semizler.Com

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Esnaf
Bu tip sorular ticaret yapacak veya yapmak isteyenlerin soracağı sorular değil cevaplarda keza aynı...
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Benim aklıma şu takılıyor?
Direk sıcak satış iyi güzelde,
Maliye ve maliyenin yolardaki görevlilerine kazancımızı ve malımızı nasıl anlatacağız.
Yani yasal boyutu ne olacak?
Sonra şehirde belediyelerden izin almak gerekecekmi?
Maliye ve belediye kısmına da açıklık getirebilirsek sevinirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - topraksu
Benim aklıma şu takılıyor?
Direk sıcak satış iyi güzelde,
Maliye ve maliyenin yolardaki görevlilerine kazancımızı ve malımızı nasıl anlatacağız.
Yani yasal boyutu ne olacak?
Sonra şehirde belediyelerden izin almak gerekecekmi?
Maliye ve belediye kısmına da açıklık getirebilirsek sevinirim

Bu konuda yardım edebilecek yokmu acaba?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur