İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Ambalaj Malzemesi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumK
Yeni Üye17 yazı
13/05/2020 : 03:31:46#1
Web sitesi
Alıntı
İndirimli Alışveriş İçin İndirim Kodu | https://www.kuponburada.com/
B
Yeni Üye50 yazı
13/05/2020 : 21:41:24#2
Web sitesi
Alıntı
C
Yeni Üye82 yazı
Streç üreticisiyim firmam sakarya da. Isterseniz yardimci olmak isterim.
A
Yeni Üye2 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Streç üreticisiyim firmam sakarya da. Isterseniz yardimci olmak isterim. |
C
Yeni Üye82 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Ambalaj malzemesi
|
Tabiiki elimden geldigince yardimci olmak isterim. 05367903555 numaramdan ulasabilirsiniz
B
Yeni Üye50 yazı
22/05/2020 : 04:06:29#6
Web sitesi
Alıntı
Çağatay 54 sana yazdım ya daha ben cevap bulamadım diye yazmışsın sen daha yazılanları okumayı bilmiyorsun bence sen ticarete girme, baştan kalırsın....
C
Yeni Üye82 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - bestfrht Çağatay 54 sana yazdım ya daha ben cevap bulamadım diye yazmışsın sen daha yazılanları okumayı bilmiyorsun bence sen ticarete girme, baştan kalırsın.... |
Dostum senin kafan yerinde degil sanirim.o cevap bulamadim diyen bana yazdigi yazi. Bence sen git bi doktora gorun sonra insanlarla konusmayi ogrenirsin #128521;
I
Üye407 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Ambalaj malzemesi
|
hocam ambalaj ve streç işi kar marjı çok düşük bir iş.
bu nedenle hem sürümün iyi olmalı hem de maliyetin düşük olmalı.
ilave olarak da kar marjı düşük olduğu için hilesi hurdası bol oluyor. bunlara dikkat etmen gerek.
adamdan 20 kiloluk paket diye bi paket poşet alıyorsun. tartıya vurunca 19-19,5 kilo geliyor.
yada yukarda da arkadaşın dediği gibi streç film kilo işi satılır. adam en ağır ruloya sarım yaptırıyor. sen streç film aldım sanıyorsun ama aldığın hurda kartondan yapılmış rulo.
malzemeyi nerden bulurum diyorsan: istanbul'dasın anladığım kadarıyla. istoç zaten herkesin adres göstereceği yer. ilave olarak yanlış bilmiyorsam davutpaşa taraflarında ufak imalathaneler var.
Bir de maltepe inönü caddesinden baya toptancıları var ambalaj işinin. biraz gez dolaş. fiyat al. hangisi neden ucuz neden pahalı çözmeye çalış.
icabında bi koli değil de bi rulo streç iste farklı yerlerden. git evde karşılaştır falan.
ama dediğim gibi en önemli konu satış yapabilmek.
mesela ben nakliyecilere satacağım diyorsan al bi doblo tarzı kamyonet. koy arkasına malzemeleri nakliyeciler nerede bekler nere takılır iş arar bilirsin. git orda bekle ilk etapta kira masrafın vs. de olmaz. öyle öyle hem işi öğrenirsin hem piyasa seni öğrenir.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz