Yeni Üye Toplam 2 yazı |
|
kuponburada Yeni Üye Toplam 17 yazı | İndirimli Alışveriş İçin İndirim Kodu | https://www.kuponburada.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
bestfrht Yeni Üye Toplam 50 yazı | Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Emekli |
cagatay54 Yeni Üye Toplam 82 yazı | 14/05/2020 : 00:33:22 ![]() Streç üreticisiyim firmam sakarya da. Isterseniz yardimci olmak isterim. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
Ambalaj malzeme si Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
cagatay54 Yeni Üye Toplam 82 yazı | ![]() ![]()
Tabiiki elimden geldigince yardimci olmak isterim. 05367903555 numaramdan ulasabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
bestfrht Yeni Üye Toplam 50 yazı | Çağatay 54 sana yazdım ya daha ben cevap bulamadım diye yazmışsın sen daha yazılanları okumayı bilmiyorsun bence sen ticarete girme, baştan kalırsın.... Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Emekli |
cagatay54 Yeni Üye Toplam 82 yazı | ![]() ![]()
Dostum senin kafan yerinde degil sanirim.o cevap bulamadim diyen bana yazdigi yazi. Bence sen git bi doktora gorun sonra insanlarla konusmayi ogrenirsin #128521; Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
ikare Üye Toplam 407 yazı | ![]() ![]()
hocam ambalaj ve streç işi kar marjı çok düşük bir iş. bu nedenle hem sürümün iyi olmalı hem de maliyetin düşük olmalı. ilave olarak da kar marjı düşük olduğu için hilesi hurdası bol oluyor. bunlara dikkat etmen gerek. adamdan 20 kiloluk paket diye bi paket poşet alıyorsun. tartıya vurunca 19-19,5 kilo geliyor. yada yukarda da arkadaşın dediği gibi streç film kilo işi satılır. adam en ağır ruloya sarım yaptırıyor. sen streç film aldım sanıyorsun ama aldığın hurda kartondan yapılmış rulo. malzemeyi nerden bulurum diyorsan: istanbul'dasın anladığım kadarıyla. istoç zaten herkesin adres göstereceği yer. ilave olarak yanlış bilmiyorsam davutpaşa taraflarında ufak imalathaneler var. Bir de maltepe inönü caddesinden baya toptancıları var ambalaj işinin. biraz gez dolaş. fiyat al. hangisi neden ucuz neden pahalı çözmeye çalış. icabında bi koli değil de bi rulo streç iste farklı yerlerden. git evde karşılaştır falan. ama dediğim gibi en önemli konu satış yapabilmek. mesela ben nakliyecilere satacağım diyorsan al bi doblo tarzı kamyonet. koy arkasına malzemeleri nakliyeciler nerede bekler nere takılır iş arar bilirsin. git orda bekle ilk etapta kira masrafın vs. de olmaz. öyle öyle hem işi öğrenirsin hem piyasa seni öğrenir. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |