Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
perge.import Üye Toplam 244 yazı | 13/05/2020 : 21:59:41 ![]() Pardus Food 10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg 93300 Aubervilliers/ France Yerleşim : Fransa / Aubervilliers | Meslek : Satış / Pazarlama |
Yusuf45 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 14/05/2020 : 06:24:28 ![]() Yusufkanal Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Gıda |
kuponburada Yeni Üye Toplam 17 yazı | MaşaAllah. Tebrik ediyorum. Ben şöyle belirteyim özellikle günümüzde kendinizi ve ürünlerinizi ne iş yaptığınızı en net ifade edebileceğiniz alan web siteniz olacaktır. Dolayısı ile önce kaliteli ve kapsamlı bir web site yaptırmanızı tavsiye edebilirim. Web sitenizi yaptırdıktan sonra zaten bir çok alıcı sizi bulup teklif iletecektir. Web siteniz vasıtasıyla çok fazla kişiye çok fazla uğraş göstermeden ulaşabileceksiniz. İndirimli Alışveriş İçin İndirim Kodu | https://www.kuponburada.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
trbiz Yeni Üye Toplam 12 yazı | 22/05/2020 : 11:39:55 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Yusuf45 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 22/05/2020 : 12:09:09 ![]() Teşekkür ederim öneriz için şuan bu site üzerinde çalışmam var. İnşaallah yakında gerçkleşmiş olur ama Her yönden çalışmaya ürünümü elimden geldiğince her fırsatı değerlendirmek istiyorum Yusufkanal Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Gıda |
caliskanh Üye Toplam 142 yazı | 22/05/2020 : 22:10:33 ![]() arkadaşa bir soralım, dediğiniz şekilde kaç firma çalışıyor. adı U ile başlayan firmalar ne kadar zamanda ödeme yapıyor bunlardan hiç bahsetmemişsiniz. fiyatınız nedir? hal fiyatına göre kaç iskontoludur bundan bahsetmemişsiniz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Yusuf45 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 23/05/2020 : 01:22:20 ![]() Herkesin. Kendi görüşleri haklı önemli olan herşeyi. Toparlayıp doğru olanı yapmak yorumlarınız için teşekkür ederim herkese @çalışkan kardeşim. Firma olarak kooperatif kuruluşu çalışıyor üzümde ama tabi oda kuru üzüm olarak paket yapıp vs. Ben yaş üzüm olaraktan toplu satış yapabilirim ürünümü Halciye ihracat firmaların simsArları olur gelir bakar beğenirse fiyatta anlaşır isek veririm. Ürünümü ürün. Kesim nakliyat şirkete alıcıya ait sistem bu yaş üzümcü tüccar gelir beğenirse fiyatta anlaşır isek ürünü bağdan keser kantar da kaç ton geldi kamyon 18 ton. MisAl redglob kesildi fiyat örnek veriyorum 2.5 TL kilosu. 18 çarpı 2.5 =. 45000 TL yapar ürün paramı alırım bitti Nakliyat kesim vs alıcıya ait alıcı gider halde 5 TL ye satar Ki öle Şöyle de. Gerçekçi olalım peşin iş al gülüm ver gülüm paran. Senin üzüm benim gel abi bak ürüne işine gelio mu ürün fiyat ta benim işime gelirse peşin para da olursa Efendim önden para yolla vs işler işim yok gel bak uyarsa. Al Yusufkanal Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Gıda |
Yusuf45 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 23/05/2020 : 01:32:14 ![]() Bakınız alıcı her kim olursa olsun süperior redglob crimson Sultaniye hangi üründen satın almak isterse önce gelsin. Ürünü bağda asmanın üzerinde bakıcak tüccar test yaptırsın beğenirse kaliteyi üründe sonra pazarlık kısmı şeffaf bir şekilde böyle olursa 2 tarafta üzülmez ilgilenen arkadaşlar olursa Manisa Alaşehir bölgesindeyim hatta Tepeköy üzüm ticareti yapan herkes bilir bölgeyi Yusufkanal Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Gıda |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |