İş Yeri Nasıl Olmalı? - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım          

İş Yeri Nasıl Olmalı?


cemalefendi
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
20/07/2019 :  19:06:15 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Selam arkadaşlar,

Fıstık ezmesi yapacağımız bir iş yerinin şartları nelerdir. Hangi ekipmanların olması zorunlu. Ne gibi izinler alınmalı. Bu tarz gıda işi ile uğraşan varsa cevap yazarsa sevinirim?

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İnternet

1.06 saniye.
22:41:17, 13 Mayıs 2021, Perşembe

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2021 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım