arkadaşlar uzun zamandır kafamda lokmacı açma fikri var ve çok sukur bırıkmıs paramda var işten artık kendi işimi kurmak maksadıyla ayrıldım sizce bu zamanda lokmacı açılmalımı ve açılırsa nasıl daha farklı kılınabilr? ve birşey daha onun dışında oluşacak farklı iş kollarından fikirler var mı ? param olsa şu işi yaparım dedğiniz iş?
Lokmacı işi bu ara popüler. Kısa sürede yüksek likidite ve kar oranı sağlayabilir. Burada kilit nokta konum durumudur. En iyi yeri bulmak en iyi satışı getirecektir. Maliyeti düşük satışı yüksek izinleri kolay alınır. Detaylı bilgi isterseniz 0532 175 36 03 ten destek ve yardımcı olurum. Kolay gelsin.
Açma kardeşim... iyi bir semtte, iyi bir lokasyonda açma imkanın yoksa hiç girme (o iyi lokasyonda açanlarda belli bir süre sonra kapatacaklardır, emin ol)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz