Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikrime Finansör Ortak Arıyorum :)

BaşlatanmuhammetfthTarih15/01/2019 12:40:05Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar uzun zamandır internet eksenli bir iş yapmakla alakalı düşüncelerim vardı, pek çok işle ugraştırım ama tatmin olamadım bu seferki iş projem gerçekten beni tatmin edeceğini düşünüyorum ama maddi konusunda şuan bazı özel sebeplerden dolayı sıkıntılarım var, kendime bir finansör arayışındayım bana ortak olucak yalnız öncelikle iş fikrini anlatmadan önce karşı tarafa güvenmem yüzyüze görüşmem gerekiyor bu tarz parasını değerlendirmek yeni şeyler paymak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçebilirim kendileriyle :) şimdiden hayırlı uğurlu olması dileklerimle

Yerleşim Türkiye / ZeytinburnuistanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye42 yazı
Değerli arkadaşım, iş fikriniz hangi sektör ile alakalı ve ortağınızdan beklentiniz nedir... maddi olarak gerekli sermaye miktarı hangi aralıkta, bu bilgileri verirseniz daha sağlıklı geri dönüşler alabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye4 yazı
iş fikrim 2.el ve 0 ürünlerle alakalı e-ticaret sitesi üzerine, ortaklıktan beklentim vizyon sahibi olan elinde 25000 - 35000 tl civarı birikmiş sermayesi olan uzlaşağım kafa dengi birini arıyorum. - tüm detayları burada vermem doğru olmaz :)

Yerleşim Türkiye / ZeytinburnuistanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye18 yazı
Ne güzel is :) bi fikrim var ama onu hayata geçirecek param sıfır . Senin parayı ver ben değerlendireyim kazanırsak sanada kazanç veririm kaybedersek avcumuzu yalariz ne güzel :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama