kendi şahsi aracım var normal binek kasalı değil.
Acaba tekellere vs neler satabiliriz spot olarak , sigara işi yapıyorum şuan ancak kazanç çok az .baharat vs neler satılır , fikirlerinizi bekliyorum , istanbul anadolu yakasındayım
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - dertlicaylak merhaba, sadece tekel değil diğer bakkallara da uğrarım diyorsanız. 1) Mikrofiber bez alıp satabilirsiniz 2) Ernet tarzı koku gidericiler alıp satabilirsiniz 3) Çakmak satabilirsiniz 4) Son dönem baya popüler olan kokusuz küllük satabilirsiniz 5) sigara filtreleri satabilirsiniz 6) standlı kalem parfüm satabilirsiniz 7) Araba markalarına ait anahtarlık satabilirsiniz 8) Kulaklık satabilirsiniz 9) sihirli sünger satabilirsiniz 10) çocukların yeni gözdesi küçük oyuncaklar mesela yeni gözde oyuncak whirly ilk etapta aklıma gelen şeyler bunlar bu dediklerimi direk imalatçılarından alabilirseniz güzel kar edersiniz. |
Yazıyı gönderen - İlker avcı Merhaba spot sigarada kar marjı % kaç ? Ürünü nasıl tedarik ediyorsunuz ? Spot işi yapıyorum tekel ürünlerinin spotu hakkında bilgi verebilirmisin |
Yazıyı gönderen - İlker avcı Beylikdüzü Oğuz bey |
Yazıyı gönderen - cihan.akcan Merhaba, Restorantları dolaşıp baharat, salça vs. ürünleri için sipariş toplayabilirsen ürün tedarikini ben yapabilirim. |
Yazıyı gönderen - cnkslmn Merhabalar, tekellere sigara satışı yapıyorsanız mutlaka kuruyemiş satışı yapın. Hem karı yüksek hem de hızlı tüketimdir. Kafe restaurant gibi yerlere de uğrayabilirseniz bizim ürünlerimizi de pazarlayabilirsiniz. kahvedehersey.com adresini inceleyebilirsiniz. (Not: Sitemiz yeni bitti. Ürün girdisi yapılıyor.Ana kategorilerden ürünlerimizi anlayabilirsiniz) |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - cihan.akcan
Merhaba sitenize göz attım. Kuruyemiş satışı da yapacak mısınız sitenizde? |
Yazıyı gönderen - wolkan2641 tekel eczane ve medikallere ürün tedarik edebilirim piyasa fiyatının çok altında eğer uyar dersen bilgi verebilirim |