Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Milyonlarca Müşteriniz Olsa Ne Satardınız?

BaşlatanzxcvbnmTarih29/12/2018 10:46:14Yorum8

İlk mesaj
Üye146 yazı
İnternette bir ürün satmak isterseniz bu ne olurdu?

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar. imkanınız varsa elektronik ürün olabilir. Amazon Türkiye de sanal mağaza açmak istiyotum bende kahve ürünleri var şu anda aklımda.
hipotez

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
Gıda ürünü satmak isterseniz, Gemlik zeytini konusunda görüşebiliriz
Syg

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı

Kahve konusunda üretim bandında bulunuyoruz ihtiyaç halinde yardımcı olabilirim. Kahve bitki çayları salep sıcak çikolata vs.
Kahveye dair herşey...

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye104 yazı
sattığınız ürünlerin yanında kış aylarında eldiven, bere, atkı, şemsiye yaz aylarında şapka, güneş gözlüğü gibi ürünler satabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye8 yazı
Ali Expressten o kadar uzun surmuyor, iletisim kurabilmek onemli.Hızlı kargo ikmanlari var. Ben Çin’de yaşıyorum daha önce ürün yolladım 4 günde ulaştı Türkiye’ye. Lakin dediğim gibi önemli olan iletişim kurabilmek be sağlam kaynak bulabilmek. Bu konuda bir aracıye ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim,her türlü malı temin edebiliriz. Özelden bilgilerimi atabilirim ilgilenirseniz.

Yerleşim Çin / PekinMeslek Ö?retmen
Yeni Üye8 yazı
+8613260168365 bu benim WhatsApp ve Wechat numaram. gegaenea@yahoo.com da e-mailim. İstediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

Yerleşim Çin / PekinMeslek Ö?retmen
Üye146 yazı
Güncel

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zxcvbnm
Selamın aleyküm

Bijuteri çanta sektöründeyim mağazam var ayriyetten sanal mağazalara ağırlık verdim epttavm-n11-Gittigidiyor ve hepsiburada da mağaza açtım n11 çok şükür iyi gidiyor diğerleri yeni ve çok ürünüm yok günde milyonlarca insana ulaşma imkanım var ama ne satacağımi bilemiyorum portföyümü genişletmek istiyorum hızlı satılan kar marjı yüksek ne satabilirim ürün bedeli kargo kdv site komisyonu ekleyince bana bişey kalmıyor ne satabilirim akıl verin

kardeşim çok süperrrr zeytin satabiliriz hem kar marjıda yüksek
z

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda