Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Kaliteli Tshirt Baskı Çeşitleri

BaşlatancoyYayınlandıGüncellendiYorum3

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarcoy
Topluluk katkısı2 katkı
Profil alanıBilgisayar-Bilişim
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
Güncelleme
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Merhabalar, benim ilgim var fakat belirli bir müddet, baskı merkezinde çalıştığımdan promosyon ürünlerin ne kadar kötü mallar olduğundan,
baskı denen şeyin bir iki yıkamayla geçtiğinden yaptıramıyorum. Yoksa yaptırılabilecek çok fazla yer mevcut.
Çeşitli markaların baskıları "resim,vektör" için güzel üretimleri var ama sanırım bu kişiler imal ediyorlar.
Ben iki çeşiit biliyorum fakat aklımda isimleri dahi kalmadı biri pamuk zorunluluğu var. Sublimasyon, Serigrafi.
Ayrıca baskıda verilen tshirtlerde kalite olarak gerçekten çok kötü.

Benim sorum, nerede ne şekilde bastırabilirim. Satışı yapılan ürünlerin baskıları çok farklı ve kalıp şeklinde değil. Örnek olarka veriyorum omza da işlenebiliyor.
Bunları nasıl tedarik edebilirim. Bastırmak istediğim çok güzel tasarımlar var ama günlük hayatta giyilemeyecek beyaz tshirt üstüne kalıp sıcak ütü ile bastırılmış 5lira bile etmeyecek bir şey ne yazıkki kullanılamaz.
Kendimde bastım. Normal tshirtlerden çok ayrılar.
Misal kaft, misal normal satılan tshirtlerde ki baskılar böyle problemleri olmuyor. Bu standart kalitede veya daha kalitelelerinde nasıl bastırabilirim ?
Bunu serileştirebilir miyim maliyeti ne kadar olur ? Ne kadar bütçe getirir normal bir birey olarak.
Ya da kendim imal etmek istesem evde veya bir atolye şart ise toplam sermaye nedir ?
Tshirt hakkında çok fikrim de var ama insanlara birşey sunacaksam baskı merkezlerinden ediilen talep kadar kötü birşey vermek istemiyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 2Profil alanı Bilgisayar-BilişimProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
güncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 4Profil alanı TicaretProfil konumu Kocaeli, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kaliteli baskılar bildiğim kadarıyla uv baskı makineleri ile yapılıyor, tamamen sağlıklı su bazlı boya kullanılıyor. Uv baskı makinelerinin en ucuzu 15bin dolardan başlıyor ve uçuk rakamlara çıkabiliyor. Baskı maliyeti ise beyaz tişörtlerde 0.25 dolardan başlıyor baskıdaki renk ve yoğunluğa göre fiyat artıyor. Siyah yani koyu renk tişörtlerde baskı maliyeti beyaza oranla daha fazla.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 51Profil alanı TicaretProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Merhaba,

Toptan baskılı 4'lü serili standart kalite t-shirt'ler vardır. En az 500 adet ve üzeri olmak üzere uygun fiyatlı satışımız vardır.

İzmir veya İstanbul'dan teslim edebiliriz.

Detaylar için özelden iletişime geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet