baskı denen şeyin bir iki yıkamayla geçtiğinden yaptıramıyorum. Yoksa yaptırılabilecek çok fazla yer mevcut.
Çeşitli markaların baskıları "resim,vektör" için güzel üretimleri var ama sanırım bu kişiler imal ediyorlar.
Ben iki çeşiit biliyorum fakat aklımda isimleri dahi kalmadı biri pamuk zorunluluğu var. Sublimasyon, Serigrafi.
Ayrıca baskıda verilen tshirtlerde kalite olarak gerçekten çok kötü.
Benim sorum, nerede ne şekilde bastırabilirim. Satışı yapılan ürünlerin baskıları çok farklı ve kalıp şeklinde değil. Örnek olarka veriyorum omza da işlenebiliyor.
Bunları nasıl tedarik edebilirim. Bastırmak istediğim çok güzel tasarımlar var ama günlük hayatta giyilemeyecek beyaz tshirt üstüne kalıp sıcak ütü ile bastırılmış 5lira bile etmeyecek bir şey ne yazıkki kullanılamaz.
Kendimde bastım. Normal tshirtlerden çok ayrılar.
Misal kaft, misal normal satılan tshirtlerde ki baskılar böyle problemleri olmuyor. Bu standart kalitede veya daha kalitelelerinde nasıl bastırabilirim ?
Bunu serileştirebilir miyim maliyeti ne kadar olur ? Ne kadar bütçe getirir normal bir birey olarak.
Ya da kendim imal etmek istesem evde veya bir atolye şart ise toplam sermaye nedir ?
Tshirt hakkında çok fikrim de var ama insanlara birşey sunacaksam baskı merkezlerinden ediilen talep kadar kötü birşey vermek istemiyorum.