Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Başlayacağımız İçin Ucuz Kargo İmkanları

BaşlatanbulnesTarih09/08/2018 17:00:22Yorum6

İlk mesaj
Üye450 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
Zeytinyağı işine giriyoruz hayırlısıyla.
Şu an için şöyle bir sorunum var.
Kargo.......
Standart olarak 1 lt lik zeytinyağını göndermeye kalksam 16 TL den başlıyor haliyle toplamda ürün çok pahalıya gelecek.
Bu maliyeti nasıl düşürebiliriz?
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye407 yazı
Hayırlı olsun.
Bu fiyatı kargo firmasından mı aldınız?
Eğer sürekli çalıştığınız bir firma olursa belli oranlara kadar indirim (%20 azami sanırım) olabiliyor.
Daha da aşağı nasıl iner bilmiyorum.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
Hayırlı olsun.
Bu fiyatı kargo firmasından mı aldınız?
Eğer sürekli çalıştığınız bir firma olursa belli oranlara kadar indirim (%20 azami sanırım) olabiliyor.
Daha da aşağı nasıl iner bilmiyorum.

Bu fiyatı PTT kargonun internet üzerinden (Balıkesir-İstanbul) fiyatı diğer kargo firmaları üzerinden de bakınca 20-23 TL lere kadar çıkıyor.
Biz daha yeni girişimciyiz. Onun için kargo firmalarından hangileri yeni girişimcilere yardımcı olur acaba?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye67 yazı

Merhaba kurulu bir şirketiniz var ise https://www.ofispaneli.com/kargo/ firmasından yardım alarak kargo fiyatını düşürüp sabitleyebilirsiniz. Hayırlı olsun bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye213 yazı
Merhaba, Yeni basladıysanız surat kargonun kredili kargo hızmeti var ilk bi kaç ay deneyin baktınız gunde 20 kargonun ustune cıktınız bır kargo sırketı ıle anlasma yaparsınız.
Not : zeytınyagı kargoda yasaktır. şübe sıkıntı cıkarabılır. once gıdın calısacagınız sube ile gorusun. yada içindeki farklı urun olarak soyleyın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - melaks
Merhaba kurulu bir şirketiniz var ise https://www.ofispaneli.com/kargo/ firmasından yardım alarak kargo fiyatını düşürüp sabitleyebilirsiniz. Hayırlı olsun bol kazançlar.

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Evet onu duydum, görüşeceğiz zamanı gelince....

Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bitirim06
Merhaba, Yeni basladıysanız surat kargonun kredili kargo hızmeti var ilk bi kaç ay deneyin baktınız gunde 20 kargonun ustune cıktınız bır kargo sırketı ıle anlasma yaparsınız.

Evet sürat kargoyu duydum, inceliyorum.

Alıntı Yapılan Metin:
[i]
Not : zeytınyagı kargoda yasaktır. şübe sıkıntı cıkarabılır. once gıdın calısacagınız sube ile gorusun. yada içindeki farklı urun olarak soyleyın

İlk defa sizden duydum. Çünkü herkes zeytinyağını kargo ile göndermekte hatta bu zamana kadar ben hep kargo ile sipariş vererek aldım zeytinyağlarını......