Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Nane Yağı Üretimi Ve Pazarı

BaşlatanKiyoshiTarih01/07/2018 14:13:05Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye40 yazı
merhaba arkadaşlar

nane yağı üretimi ve ithalat ihraçat politikasını bilen var mı

yurt dışında kazakistanda yatırım yapmak istiyorum iszce başarılı olunabilir mi

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye56 yazı
Merhaba,

Konu ile bende ilgilileniyorum. Aslında sadece Nane değil diğer aromatik bitkilerlede ilgileniyorum. Sizin bu konuda ne gibi bir çalışmanız var?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye40 yazı
Ek meyi planlıyoruz 50 - 100 hektar arası deneme amaçlı ; fakat sermayemize göre hareket etmemiz gerekiyor onun için en az zarar almamız için geniş kapsamlı yapan arkadaşlardan bilgi rica ediyoruz

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye56 yazı

50-100 Hektar deneme için çok büyük bir alan, acaba dekar kastetmiş olabilir misiniz? Bu arada ben zaten ekim yapıyorum ancak kuru yaprak (drog) halinde satış yapıyorum, ancak yağ ile ilgili de bir düşüncem var. Arzu ederseniz özelden numaramı iletebilir ve sizinle bilgi alış verişinde bulunabiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye40 yazı
olabilir satış yurt içi mi oluyor yurt dışımı çelik yada kök ayarlaya bilirsem ona göre ekim planlıyorum dönüm olarak da algılayabilirsin fakat amaçım 100 hektar ve ilerisi satış pazarı ayarlayabilirsem ve yetiştirebilirsek kuru olarak düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye167 yazı
Nane işi kolay değil zahmetli işclikli iş..mesela biz gaziantep nizipde sırf bizim köy bu işi yapıyor.ama biz kuru yada yaş satıyoruz.fason yada işbirliği yapılabilir

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye54 yazı
Naneden iş olmaz naneyi yersin benim gibi tam bir fiyasko. Yapılan masrafamı yanalım emeğemi yoksa zamanami bende şaştım aman aman.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Serbest meslek