Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kendi Markamı Kurmak İstiyorum

Başlatantokatlı60Tarih01/04/2018 14:08:31Yorum33

İlk mesaj
Üye121 yazı
İyi günler arkadaşlar ben kendi markamı kurmak istiyorum işi ilk basta fason yaptırıp kendi etiketimle pazarlamak istiyorum herşeyi yaptıracağım şirket yapacak ve benim etiketimi basacak ben ise bunu pazarlıyacagım mağaza online siteler pazarcılar felan artık yalnız hangi sektöre atılayım tam bilmiyorum gıda mı tekstilmi yoksa başka sektörmü orasını kararlaştıramadım hangi sektör iyidir sizce sizinde fikrinizi almak istiyorum
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ikare
Demek istediğim o zaten...
Adidas olsun nike olsun vs. vs. bunların doğru dürüst fabrikası yoktur. tasarımcıları yapar tasarımı. verir fasoncuya o yapar.
Sonra ya kendi pazarlar yada onu da başka şirkete verir. o sadece oturur para sayar...
Ama adidas nike zara o aşamaya gelene kadar hangi yollardan geçti kaç yılda bu noktaya geldi iyi hesap etmek gerek bunu diyorum.
Üretim işi sıkıntılı bilmediğin iş ise hep uzun vadelerle çalışılacak bir iş ise sıkıntılı tabi.

Bakalım hocam yavaş yavaş ilerleriz şuan arastırıyorum tekstilcilerle kumascılarla felan konuşuyorum bi tşört aslında cok ucuza imal oluyor
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye204 yazı
TEKSTİL GRUBUNDA MARKAM VAR
SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM
MARKAMIN ADI : HRL ( H eryerde R ahat L üks )

0 553 963 43 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye121 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hrlshn
TEKSTİL GRUBUNDA MARKAM VAR
SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM
MARKAMIN ADI : HRL ( H eryerde R ahat L üks )

0 553 963 43 35

Neden satıyosunuz
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er