Malumunuz düğün sezonu açıldı açılmak üzere.. Kına ve düğünlerin olmazsa olmazıdır kuruyemiş... Herkes zevkine ve damak tadına göre belli bir bütçe ayırır ve düğünlerde dağıtılmak üzere kokteyl kuruyemiş yaptırıverir.
Bunu çoğu zaman düğün salonları organize ederken, bazen de kişiler kendileri satın alma yoluna giderler. Yakın zamanda düğün yapacağım için biliyorum, düğün salonlarının çoğunun menüsünde karışık kuruyemiş de mevcuttur.
Düğün salonlarını gezerken böyle bir fikir oluştu aklımda... Buradan yola çıkarak, düğün salonlarına veya nihai tüketiciye isteğine göre karışık kuruyemiş satalım.
Ürün temini ve diğer ihtiyaçlar noktasında (kokteylin siparişe göre hazırlanıp paketlenmesi, ihtiyaç halinde fatura, pos cihazı vs.) sorumluluğu ben alıyorum. Zaten bu işin içinde çalışıyorum... (Toptancısındayım)
Size düşen BAĞLANTI KURMAK, SİPARİŞİ ALMAK, FİYAT VERMEK, ÜRÜNÜ SEVKETMEK...
Bu bir fikirdir.. Yorumlara göre düzeltilebilir, değiştirilebilir, güncellenebilir ve yahut bir orta yol bulunabilir.
Hepimizin amacı para kazanmak, iş yapmak, ticaret yapmak.
Lütfen yorumlarınızı buna göre yapın ve bu fikri bir şablona oturtup, ekmek yiyebileceğimiz bir tezgah çıkartalım ortaya...
Görüş, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Saygılar