turkıyede ucuz olup orda pahalı olan orda ucuz olup burda pahalı olan urunlerı bırbırımıze pasla**** tıcaret yapabılırız.
mesela ben bursada oturuyorum tekstılın beşiği özellikle cocuk elbiseleri müthiş ucuz bunlardan size gönderebilirim orda belli bi mıktar karla satarsınız toptancıya
ev tekstili düşünürsen imalatçılarla iletişime geçmeni sağlayabilirm. denizli'de yaşıyorum. bürümcük koltuk örtüsü, peştemal, havlu bornoz ve tekımları, nevresim takımları, yastık ve çarşaf gibi konularda doğrudan üretim yapanlarla iletişime geçmek istersen yardımcı olurum. irtibat için tel numaranı özelden yazabilirsin.
sevtapolis cinsi lavanta tohumu lazım. sertifikalı içerisinde yüksek miktarda linalil asetat olan en düşük miktarda kafur içeren cins olmalı ki bu oranlar sertifikasında yazar. bulgaristanda bulunuyormuş. bana bunu tedarik edecek bir arkadaş arıyorum. ilgilenenler özelden msj atabilir.
sevtapolis cinsi lavanta tohumu bulurum ama küçuk miktarde sertifika vermezler.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz