Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri Arıyorum Lütfen Yardım Edin

Başlatantokatlı60YayınlandıYorum41

İlk mesaj
Üye121 yazı
Kar marjı ve pazar alanı yüksek olan işler nelerdir
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Yeni Üye40 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tokatlı60
Kar marjı ve pazar alanı yüksek olan işler nelerdir

Hocam bu şekilde düşünerek ticaret cidden zararlı olur. O zaman parası olan herkes kar getiren işe girip yapsın insanlar trilyonlar batırıyor, evlerinden arabalarından oluyor bu ticarette herşey var ama içine girende kolay kolay çıkamıyor. bence biraz daha araştır kendin birşeyler düşün ne yapabilirsin ne sana uygun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye121 yazı
Peşin para alacağım iş lazım neler var sizce dönerci fln filan
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye292 yazı

Konu güncelmiş hala birileri varmış.

Cevap veriyorum. Bijuteri Kar marjı % 500 1000 5000 gibi gider bazen. Üreticiden tüketiciye.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye518 yazı
Bence forumu trolluyorlar. :)
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tradeengineer
Konu güncelmiş hala birileri varmış.

Cevap veriyorum. Bijuteri Kar marjı % 500 1000 5000 gibi gider bazen. Üreticiden tüketiciye.
ciddimisin
Tokatlı

Yeni Üye66 yazı
tokatlı60 arkadaşım. bence sorularını çok yanlış soruyorsun. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi öyle dehşet kar marjlı işler olsa herkes girer trilyonlar kazanır. ama sana şunu söyleyeyim farklı bir örnek vereyim. bu sabah su üretimi yapan bir firmanın genel müdür yardımcısıyla toplantımız vardı. birlikte İngiltere ye ürün göndereceğiz. nakliyeyi paylaşacağız. onun söylediğine göre su üretimi için (bardak su pet su vs.) tek bir hatta 4,5 milyon euro ödüyorlarmış. şaka değil yaklaşık 22 milyon Türk Lirası.
ve bu insanlar sattıkları malda öyle % bilmem kaç kar oranlarıyla satmıyorlar. adamlar kuruşlarla para kazanıyor. düşünsene tek bir hatta 22 milyon bağlıyorsun ve kuruş kuruş kazanıyorsun onun parasını. ve bu adamlar çok ciddi cirolar yapıyorlar ve güzel para kazanıyorlar. ama kar marjları çok yüksek olduğu için değil, bütün ekip canla başla çalıştıkları için. kar marjından ziyade hangi işi yaparsan böyle canla başla çalışırsın ona bak. gerisi Allah'ın taktiri. he illede öyle çok karlı iş olsun istiyorum diyorsan bir arkadaş daha var forumda musa8504 kullanıcı adıyla. ıslak mendil işine girmek istiyor işten anlıyormuş pazarlama yapamıyormuş. ben pazarlamayı yaparım diyorsan o arkadaşla irtibata geç birlikte bir şeyler yapın. kar marjıda fena sayılmaz ıslak mendilin ;)
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye121 yazı
Bahardır54 hocam parası peşin olan işe girmeyi düşünüyorum vade ile uğraşmak istemiyorum işin sürekli dönmesi için para lazım onun için arastırmamı peşin paralı işlere çevirdim onunla ilgili iş arıyorum
Tokatlı

Üye121 yazı
Arif bey bitmedi aktif
Tokatlı

Üye518 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Arif Vilnius
bu forum bence bitmis malesef ...

:) Trol yapıyorlar bence başka izahı yok.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet