Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Fikri Arıyorum Lütfen Yardım Edin

Başlatantokatlı60Tarih22/02/2018 19:51:06Yorum41

İlk mesaj
Üye121 yazı
Kar marjı ve pazar alanı yüksek olan işler nelerdir
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
41 yorum
Üye104 yazı
bunun cevabı bulunduğunda forum işlevini yerine getirmiş olup kendini imha edecek :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Justorcun
bunun cevabı bulunduğunda forum işlevini yerine getirmiş olup kendini imha edecek :)

kesinlikle doğru cevap :)
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye121 yazı

Peki kar marjı yüksek olan iş nelerdir üretim veya imalat istiyorum
Bu arada forum bizden yeterince para kazanıyor bnce
Tokatlı

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı
ucuza mal alıp satmak en karlısı toptan al toptan yada tek tek ver
Ana gibi yar olmaz
Bağdat gibi diyar olmaz ama
Bağdat bombalanır...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye121 yazı
İş fikri istiyorum hocam 50-100bin arası iş fikri Kâr marjı yüksek olsun 3kişide olabiliriz ya da tek ben
Tokatlı

Yeni Üye66 yazı
kar marjından ziyade hangi işten anlıyorsun ne yapabilirsin elinden ne iş geliyor? kar marjı yüksek iş baskı peçete 40-50tl ye koliyi mal edersin 70-80 tl ye satarsın hemen hemen %100 kar. ama bu işten anlıyomusun? yoksa bu işi yapmak için usta mı tutacaksın? eğer anlamayıp usta tutacaksan yapacağın işte giderlerin artacağı için karın düşecek. o yüzden ne işten anladığını neye yeteneğin olduğunu önce keşfet.
Bahadır KARA

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye121 yazı
Usta tutacağım kar marjı yüksek olsunki kar edelim
Tokatlı

Üye153 yazı
bu başlığa cevap yamayı düşündüm ancak sonra vaz geçtim. bu şekilde bir iş varsa ve 50 60 bine kurulursa
Turkiyede herkes bu işe girer sonuçta herkes aç kalır )))

Adamın biri Of' dan Rizeye gidecek bi arabayı durdurup Sormuş "Rize çak dakka çeker" Şoför 50 dk demiş,
Adam sizinle gelebilirmiyim demiş binmiş arabaya, aradan 1 saat geçmiş tekrar sormuş " Rize ne kadar çeker diye "
Şoför demiş 1 saat 50 dakka çeker,
adam kızmış hani 50 dakka çekiyordu
Şoför demiş iyide hemşerim ben Rizeye gitmiyorumkiiii..

Yanlış soruyla doğru cevap alınmaz.
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Üye121 yazı
Lacivertmurat eğer aklınızda varsa söyleyin lütfen
Tokatlı

Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tokatlı60
Kar marjı ve pazar alanı yüksek olan işler nelerdir

Microsoft firmasını bilir misiniz?
Office ve Windows programlarını işletim sistemlerini üreten firma...
hem deli gibi pazarı var hem de kar marjı...

Yada Apple? Ipone başta olmak üzere son kullanıcıya yönelik ürünleri var. milyonlarca ıphone satıyor. yani pazar payı yüksek. Kar marjı da 50-100 dolara mal ettiği telefonu 700-800 dolara satıyor.

Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye121 yazı
İkare nasıl bir şey detaylı bilgi verirmisin lütfen
Tokatlı

Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
İkare nasıl bir şey detaylı bilgi verirmisin lütfen
Tokatlı

Üye153 yazı
öncelikle sorunuzu dogru sorun, elinizde olanları, ve imkanlarınızı ortaya koyun, ne yapılabilr sorusunu zaten bu forumdaki herkes sormakta.
birinin aklına yatmayan işten bir başkasına manyak para kazanmakta.

hurdadan anlıyorsanız, o paraya ufak çaplı bir tesis kurulur, yada 100 200 bine kadar sermaya bulabilrseniz hurda ihalelerine girip alır satarsınız ayda 15- 50 bin arasında kazanc sağlanır.

ben koştururum diyorsanız piyasada yeni çıkan ürünlerin takibini yapıp çevrenizde satarsınız. guzel para kazanırsınız. bir suru fikir veren de olacaktır forumda dediğim gibi siz dogru soruyu sorarsanız dogru fikirler gelecektir

aklımda çok iyi olacağını düşündüğüm bir proje var ancak sağlam bir yazılımcı ve güvenilir bir ortak lazım. hızlı para kazanmak isteyen için uygun değil

enucuzfiber.com/

Üye518 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lacivertmurat
öncelikle sorunuzu dogru sorun, elinizde olanları, ve imkanlarınızı ortaya koyun, ne yapılabilr sorusunu zaten bu forumdaki herkes sormakta.
birinin aklına yatmayan işten bir başkasına manyak para kazanmakta.

hurdadan anlıyorsanız, o paraya ufak çaplı bir tesis kurulur, yada 100 200 bine kadar sermaya bulabilrseniz hurda ihalelerine girip alır satarsınız ayda 15- 50 bin arasında kazanc sağlanır.

ben koştururum diyorsanız piyasada yeni çıkan ürünlerin takibini yapıp çevrenizde satarsınız. guzel para kazanırsınız. bir suru fikir veren de olacaktır forumda dediğim gibi siz dogru soruyu sorarsanız dogru fikirler gelecektir

aklımda çok iyi olacağını düşündüğüm bir proje var ancak sağlam bir yazılımcı ve güvenilir bir ortak lazım. hızlı para kazanmak isteyen için uygun değil

Lacivertmurat kendi projelerimiz için çalışan yazılımcılarımız var. Konu ile ilgili bir ön bilgi özelden iletirseniz birlikte değerlendirebiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye121 yazı
Karlı iş fikri veren yokmu ya
Tokatlı

Üye121 yazı
İş kurmak istiyorum 50bin lira limitim var plastik geri dönüşüm kurulurmu
Tokatlı

Üye518 yazı
tokatlı60 bilmediğin bir sektöre 50-100 bin arası girilmez.
İşler kar marjına göre değil, kişinin beceri ve yeteneğine göre seçilmelidir.
Eğer plastik geri dönüşüm düşünüyorsan, o işle ilgili bir yerde 6 ay - 1 yıl arası çalışıp işin işleyişini görmen, aynı zamanda analiz ederek kendinin
neleri daha doğru yaparak müşteri bulabileceğini düşünmen, kar marjlarının gerçekten düşündüğün gibi olup olmadığını görmen gerekli.
Unutmamamız gereken üç önemli husus da:
1) Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.
2) Kimi kan kusar kızılcık şerbeti içtim der.
3) Kimi de var yemezdir. Milyonlar kazanır ama ağlar.
bu üç hususu asla yaşamadan bilemeyeceğimiz için hiçbir sektör için net bir yorum yapılamaz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye213 yazı
Şu dusunceyi bırak hangi iş en karlıysa o işi yapcam diye bir düşünce olamaz. Sen yaparsın kar edemessın x kişi yapaar kar eder. Bir işe girmek istiyosan ya o işi bileceksin ya o işte sektorune gore değişir. calışıp pişeceksin. Bir ornek mesela Yemeksepeti 2000 yılında kuruldu 2015 yılında 800 miyon dolara satıldı şimdi ben buna bakıp dersemki bu işte cok para varmıs bende kuruyum bir yemeksepeti gibi site dersem sonucu husran olur. Yada yerel bir market zinciri var ankara 1994 falan bakkal olarak kuruldu sene 2018 70-80 subesi var . şimdi ben dersem ben bı bakkal acıyım 10 senede 10 sube yaparım guzel bır hayal olur. ama sonuc husran olur. Sen sen ol bıldıgın işten baska iş yapma elındekınede yazık edersin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye121 yazı
Hocam siz pazar alanı geniş olan bi iş söyleyin ben zten onu arastıracagım o işte 1-2sene calışacgım ztn işi iyice anlıyınca kndi işimi kurcm ama ilk önce iş fikri lazım ki o işle ilgili gerekli araştırmayı yapayım
Tokatlı

Üye153 yazı
hurda işi karmarjı yüksek ve sürekli bir iştir. devlet çok ciddi destek verir ancak her iş gibi çalışmak ve tevkkul etmek asıldır.
enucuzfiber.com/

Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lacivertmurat
hurda işi karmarjı yüksek ve sürekli bir iştir. devlet çok ciddi destek verir ancak her iş gibi çalışmak ve tevkkul etmek asıldır.

Hocam detaylı bilgi verirmisin kurulum maliyeti elde ettiğimiz ürünü kime nsl satcgız
Tokatlı

Üye153 yazı
valla ürünün alıcısı çok. ancak urunu toplamak yada işlemek noktasında karar vermek lazım.
çok detaylı bilmiyorum. bir ara girmeyi planladık ancak ermaye yok o yuzden basaramadık.
butip işlerde devvlet ciddi destekler veriyor.
araştırın yapabieceğiniz bir alanmı ona bakın.
enucuzfiber.com/

Üye121 yazı
Kurulum maliyeti nedir
Tokatlı

Üye121 yazı
Barış bey kar ediyomusun
Tokatlı

Üye121 yazı
Barışhank pazar alanı genişmi pki
Tokatlı

Yeni Üye64 yazı
Bu devirde veresiyesi olmayan ve pazarlama derdi olmayan iş yapıcaksın örneğin Ana caddede işlek bir yerde dükkan kirayalıp dürümcü aç her türlü satarsın bi dürümün maliyeti 2 lira satıyorsun 5 lira günde en az 1000 adet gider hesapla sen parayı
GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
Üye121 yazı
Onur60 dogru diyosun para peşin olması lazımki iş yapabilesin
Tokatlı

Üye407 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Karlı iş fikri veren yokmu ya

Hocam hiç kusura bakmayın. Siz bu bakış açısı bu kafa ile dolandırılırsınız...

Hangi alanda para varsa o işi öğreneceğim sonra da o işe gireceğim diyorsunuz ama siz o işi öğrenene kadar o işin hala karlı olacağı ne malum...
Size tek soru soruyorum. Siz ne yapabilirsiniz?
* Pazarlama? Mesela insanları bişeyi almaya ikna edebilir misiniz? Daha önce buna benzer deneyiminiz oldu mu?
* Üretim? bişeylerin organizasyonunu yaptınız mı? Aynı anda iki üç konuya birden odaklanma gibi?
* Yemek yaptınız mı? yada insanlara himzet verdiniz mi? bunu yaparken onların şikayetlerini oflayıp puflamadan dinlendiniz mi?

Burada bana bi iş önerin demek ile lokantaya gidip bana yiyecek bi şey verin demek aynı şey...
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk