Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Öğrenciye Yönelik Yeme İçme Üzerine

Başlatanonur60Tarih27/02/2018 14:23:08Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye64 yazı
Merhaba arkadaşlar.
Diyelimki bir kafe açtık öğrencilerin boş vakitlerinde hem karnını doyurup hemde takıldıkları Bu alanda yemek olarak ne suna biliriz
Hem karın doyursun hem çok usta marifeti gerektirmesin ve en önemlisi pahalı olmasın sonuçta öğrenci 5-7 liraya karın doyuracak tarzda birşey olmasını istiyorum ama dürüm gibi de degil farklı birşey
ayrıca franchise( isimhakkı) olmadan tamamen kendimize ait olmasını istiyorum

Sizce neler olabilir teşekkürler..

GençGirişimci

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye31 yazı
http://www.senasspizza.com.tr/senass-urunler-urunler.html

Merhaba dondurulmuş hazır pizza sunumu yapabilirsiniz, yukarıdaki firma size ücretsiz pizza pişirme yada ısıtma makinasıda veriyor. dolaptan çıkarın ısıtıp servis edin çok basit ve zahmetsiz...
Diğer taraftan cafenizin yakınlarında fotokopi veya kırtasiye yoksa, orta halli bir fotokopi makinası ile öğrencilerin ana ihtiyaçları olan versatil kalem, tükenmez kalem, silgi, defter buna benzer ürünleride bulundurursanız ekstra bi gelir kalemi olabilir, fotokopi maliyeti sayfa başı maximum 3 kuruştur.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye64 yazı
dertlicaylak teşekkür ederim inceleyeceğim. Peki lezzeti nasıl bunun normalde hazır pizzalar pek talep görmüyor diye biliyorum?
GençGirişimci

Yeni Üye31 yazı

Tadını bilmiyorum, illa o urun veya o firma olacak diye bi kaide yok ben size bir fikir vermesi açısından hazır pizza diye bir seçenek sundum acizane,..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
Tost olabilir klasik, dilim pizza olabilir. Bence en güzellerinden makarna olabilir çeşit çeşit değişik soslarla sunum yapılır örnek veriyorum porsiyon 8 lira gibi çeşit olsun diye salata değişik mezelerle sunulabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye407 yazı
Tavuk şnitzel yada nugget menü yapabilirsiniz. yanına biraz patates kızartması biraz pilav...
mis.

yada tost yazmış arkadaş ama klasik tostlardan değil de farklı ekmeğe değişik bişeyler deneyin.
youtube da sanırım tostçu erol vardı. onun videolardan ilham alınabilir...

son olarak da şu arbys falan tarzı sandviçler olabilir...
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
Evet fikirleriniz gerçekten çok iyi ilham oldu hepsini araştıracağım.

bakalım daha neler çıkıcak beklemedeyim....)
GençGirişimci

Yeni Üye30 yazı
İmkanınız varsa büyük şehirlerdeki büyük üniversiteleri gezin. Ayrıca Beşiktaş ve kadıköy gibi yerlerde gençlerin gittiği mekanları inceleyin
Arbeit Macht Frei-Çalışmak Özgürleştirir!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye292 yazı
Anadoluda bir yer diyorsun nladığım kadarıyla.
Öncelikle çayın biraz ucuz olması lazım ki bir öğrenci vakit geçirirken 4-5 tane içsin.

- Tavuk sote garnitür ( kırmızı yeşil biber patetes ) hem ekmek arası hem porsiyon iyi gider. Çok basit.
- Nohut Pilav- Kurufasulye + Çiğ köfte
- Ev keki gir nete çok basit bi sürü tarif var. Kek poğaça kuarbiye için ev hanımlarına hammadde verip işçilik ücretiyle yaptırabilirsin.
- Hazır burger köftesi alabilirsin fiyatı uygun.
- Tavuk ağırlıklı çalışırsan uygun fiyata karın doyurursun.
6 -7 lirayada pizza var arkadaşlar demiş. Bir sürü şey var sana kalmış.
Sabahları yöresel kahvaltılıkları sıcak sıcak sunabilirsin yaya trafigine yakınsan.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis