Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
cevik Yeni Üye Toplam 31 yazı | "Boşversene, Suyun üstünde yürüsen yüzme bilmiyor diyecekler.." Temizlik Otelcilik Yemekçilik Yerleşim : Türkiye / Sivas | Meslek : Esnaf |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Biz 12 yildir dekoratif tablo uretimi yapiyoruz ve urunlerimizi yurtdisinda satan saticilar mevcut. 4 yili askin suredir de dunyanin her yerine gonderim yapiyoruz. Urun fiyatlari cok dusuk degil tabii dolayisi ile kar marjlari saticilar icin de oldukca yuksek. Kalite olarak AB ulkeleri ve ABD'de agirlikli satis yapiyoruz ve %100 musteri memnuniyeti almaktadir. Uzakdogu urunlerinin cok uzerinde kalitededir. Gercekten bu ise egilip yaparim diyorsanız bize ulasin. Satis yaptiktan sonra urun gonderim usulu ile de calistigimizda, stok, depo v.s. maliyetleriniz olmaz, risk almis olmazsiniz. Eger belli bir pazariniz var ise daha kucuk ebatli ugun fiyatli urunlerden de bir portfoy yapabiliriz. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
trader3440 Yeni Üye Toplam 8 yazı | 22/05/2018 : 14:18:08 ![]() merhaba pinco; Türkiyeden gönderilecek çok ürün var arzu ederseniz mail adresimi yazıyorum ordan iletişime geçebiliriz.herşeyi adresinize kadar gönderebilirim. iyi çalışmalar. trader3440@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
Zenit Aksesuar Yeni Üye Toplam 24 yazı | 06/05/2019 : 18:12:53 ![]() Çanta imalatımız bütün hızıyla devam ediyor, Amerika, İngiltere, Almanya, Rusya Başta olmak üzere var gücümüzle üretiyoruz. İlgilenen arkadaşlar ile iletişime geçebiliriz. zenitaksesuar@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
Fatih şahin Yeni Üye Toplam 2 yazı | 28/05/2020 : 03:15:50 ![]() Merhaba ben de kuruyemiş (fıstık badem) ihracatınyapmak istiyorum. Nasıl olur? Orada bu iş tutar mı. Tecrübesi olanlar var mı? Türkiye'de üretici tanıdıklarım var. Onlardan ilk elden alıp orada toptan ya da parekande olarak satmak istiyorum. Ya da belki bi dükkan açmak lazım.. Şahin Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğretmen |
kyoshi333 Üye Toplam 248 yazı | 06/06/2020 : 02:10:28 ![]() Fatih bey irtibata geçebilirsiniz. Aycekirdegi ve kuruyemiş ihracatı hakkinda d.ibrahim007@hotmail.com asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır. Yerleşim : Türkiye / İngiltere Antalya Mersin | Meslek : İthalat / İhracat |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |