Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ingiltere'de ıs Kurma Ve Girisimcilik Fikirleri

BaşlatanpincoTarih05/02/2018 20:54:42Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Koniks uyeleri. Ben Ingiltere'de yasiyorum. Turkiye'den Ingiltere'ye burada satmak icin urun getirmek istiyorum. Kadin ic camasirlari , gecelikleri, mayo-bikini vs. veya mutfak, banyo kabinet dolap,worktop, kapi, aksesuar, mobilya ev dekorasyonu vs urunler alip Ingiltere'de satmak istiyorum. Turkiye'de uretilen maliyeti dusuk,kalitesi yuksek urunleri Ingiltere piyasasinda uygun fiyatla satip kurdan kar yapmak niyetindeyim.

Bunun icin ne onerirsiniz?

Yerleşim İngiltere / BristolMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye31 yazı
Nargile sat bence..
"Boşversene, Suyun üstünde yürüsen yüzme bilmiyor diyecekler.."

Temizlik
Otelcilik
Yemekçilik

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Esnaf
Üye518 yazı
Merhaba pinco;
Biz 12 yildir dekoratif tablo uretimi yapiyoruz ve urunlerimizi yurtdisinda satan saticilar mevcut. 4 yili askin suredir de dunyanin her yerine gonderim yapiyoruz.
Urun fiyatlari cok dusuk degil tabii dolayisi ile kar marjlari saticilar icin de oldukca yuksek.
Kalite olarak AB ulkeleri ve ABD'de agirlikli satis yapiyoruz ve %100 musteri memnuniyeti almaktadir. Uzakdogu urunlerinin cok uzerinde kalitededir.
Gercekten bu ise egilip yaparim diyorsanız bize ulasin. Satis yaptiktan sonra urun gonderim usulu ile de calistigimizda, stok, depo v.s. maliyetleriniz olmaz,
risk almis olmazsiniz.
Eger belli bir pazariniz var ise daha kucuk ebatli ugun fiyatli urunlerden de bir portfoy yapabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye8 yazı

merhaba pinco;
Türkiyeden gönderilecek çok ürün var arzu ederseniz mail adresimi yazıyorum ordan iletişime geçebiliriz.herşeyi adresinize kadar gönderebilirim. iyi çalışmalar.
trader3440@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Sevgili Arkadaşlar,

Çanta imalatımız bütün hızıyla devam ediyor, Amerika, İngiltere, Almanya, Rusya Başta olmak üzere var gücümüzle üretiyoruz.
İlgilenen arkadaşlar ile iletişime geçebiliriz.
zenitaksesuar@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ben de kuruyemiş (fıstık badem) ihracatınyapmak istiyorum. Nasıl olur? Orada bu iş tutar mı. Tecrübesi olanlar var mı? Türkiye'de üretici tanıdıklarım var. Onlardan ilk elden alıp orada toptan ya da parekande olarak satmak istiyorum. Ya da belki bi dükkan açmak lazım..
Şahin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Üye248 yazı
Fatih bey irtibata geçebilirsiniz. Aycekirdegi ve kuruyemiş ihracatı hakkinda
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat