Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Ve Arbitaj Firsati Urun Pazarlamasi Yardim

BaşlatankajmeramTarih22/10/2017 00:56:30Yorum4

İlk mesaj
Üye537 yazı
Arkadaşlar ben tanesi 4 TL ye hediyelik secccadeler buldum biraz pazarlık felan zorlarsam 3,5 hatta 3 tl ye bile alabilirim bunları istanbuldan alıp ankaraya getirip demetevleer serhat Demirören Mamak etimeagut Sincan bölgelerinde elimde kapı kapı gezip 4 tl kar ile satmak. Niyetindeyim yani sütünden Maximum kar yapıp el işinde ugrasmakbdan kurtulmak amacindayim amacım sermaye toplamak bu iş ile yani 15 bin tl lik bi kazanç yapsam bana yeter sizce bu mantiklimkidir tutarmi

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye139 yazı
Bence 2 tanesini 15 tl den satmış olsan daha cazip ve kazançlı. çünkü fiyatı gereğinden düşük mamuller halkın gözünde daima şüphe uyandırır. yani diğer bir bakış açısı ile bir ürünün fiyatını alıcının öaksimum ve minimum ölçüler arasında tutmak gerek.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Üye537 yazı
Ya çok haklısınız kestiremedigim nokta bu sonuçta dini bir ürün hediyelik seccade duygu sömürüsü yaşayanlar ille karistirilmaktan çekiniyorum artı elimde seccade dükkan veya cuma cukkisarinda satış yapmayı planlıyorum. Ben bu ürünü toptan alcam minimum 500 adet elinde kalmasından çekiniyorum neden beni tercih etsin

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye42 yazı

Sn. kajmeram hocam selamlar...
yasar5955 arkadaşımız doğru söylemiş ikisini 15'e satmak daha mantikli... kusuratlı olmasın ki pazarlığa girmesin insanlar.... hatta benim nacizane fikrim tanesini 10 tl'ye bile satabilirsiniz direkt düz hesap... bir paket sigaranın 12-13 tl olduğunu düşünürsek 10 tl göze görünecek bir rakam değil bence... duygu sömürüsüne gelirsek rahat olun bence karşılıksız bir şey istemiyorsunuz insanlardan karşılığında bir ürün veriyorsunuz....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye42 yazı
Sn. kajmeram hocam selamlar...
yasar5955 arkadaşımız doğru söylemiş ikisini 15'e satmak daha mantikli... kusuratlı olmasın ki pazarlığa girmesin insanlar.... hatta benim nacizane fikrim tanesini 10 tl'ye bile satabilirsiniz direkt düz hesap... bir paket sigaranın 12-13 tl olduğunu düşünürsek 10 tl göze görünecek bir rakam değil bence... duygu sömürüsüne gelirsek rahat olun bence karşılıksız bir şey istemiyorsunuz, karşılığında bir ürün veriyorsunuz....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk