Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İskandinav Ülkelerinde İş Kurmak İstiyorum

BaşlataninvazeTarih01/10/2017 01:15:25Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Sermayem var gıda sektörüne girişmek istiyorum. Aklımda Finlandiya mevcut ufak çaplı bir yemek mekanı açma düşüncem var . Tahmini olarak ne kadar sermaye gereklidir , işletmeye yardım için orada yaşayan bir Türk arkadaşta arıyorum işte tecrübem yok dediğim gibi yeterli olarak düşündüğüm sermayem mevcut yinede bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye90 yazı
Espri yapıyor gibi görüneceğim, bunun için de özür dilerim ama. daha bugün bir arkadaşımla İskandinavya'da boza salep satan bir dükkan açsak çok iş yaparız gibi bir laf etmiştik. Hazır sizin sorunuz da sorulmuşken acaba hakkaten bu fikrin bir oluru var mıdır ki? bölgeyi bilen arkadaşlardan öğrensek...

Yerleşim Türkiye / Bandirma
Yeni Üye3 yazı
Estağfurullah Finlandiyada yaşayan bir Türk arkadaştan bilgi aldım geçenlerde sağolsun yazdı detaylı bir şekilde . Fince bilmeden açmak dükkanı açmadan batırmak olur oradan bir türkle işletme birliğine girsek diye düşünmedim değil fakat riskliymiş şuan ortak olsan 1-1,5 yıl gibi bir sürede ancak gelebilirmişiz buda herhalde işletmeyi 2 kişi yönettiğinden 2 kişilik bir vergi ödenecek biz fin'e gidene kadar tabi gittikten sonrada devam eder bu durum yani ağır bir vergiye tabii olacak ortağımız batma ihtimali varmış. Ee peki ne yapacağız bana şuan mantıklı gelen düşünce sanırım yatırımın bi kısmını gidip fin'ce öğrenmeye yatırmak gerek gibi dil öğrendikten sonrada iş yeri açılabilir hem yol yordam öğrenilir fikirler gelişir vs. yinede finlandiyada yaşayan arkadaşlar bilgi konusunda yardım ederlerse iyi olur .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye84 yazı
Yurt dısında europa bolgesıne sirketi kurulabilir oturma calısma izinlerin hepsi alınabilir ciddi dusunen firma kişi olabilir yada Turkey şirketin subesini acabilir yardımcı olmak isteriz
Turkdevbir@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
abıcım fırsatın varsa su ukrayna da kıev de donerı adam akıllı yaparsan paraya pata demezsın. yağı desen yağ degil sosu desen sos değil bıktık arap donerlerınden.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye12 yazı
Ukrayna'da fast food (Burger,Döner vb.) tarzında yemek noktası ve ya noktaları açmayı düşünürseniz size yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
bende ukraynada fast food ve cafe açma konusunda araştırma yapıyorum .yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
SADECE HAYAL ET VE BAŞAR

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm