Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne İş Yapabilirim? Yardımınıza İhtiyacım Var Lütfn

BaşlatanBatu59Tarih28/08/2017 04:49:41Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba abilerim, kardeşlerim.

Tekirdağ ın Muratlı ilçesinde yaşıyorum, 25.000 nüfus u bulunuyor.

Burada 30-40 bin tl bir bütçeyle ne iş yapabilirim? Her türlü fikre açığım teşekkür ederim şimdiden.. :)

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye6 yazı
Kimseden ses seda çıkmadı eyvallah herkese :)

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Tekstil
Yeni Üye30 yazı
Merhaba Batu59,
Paylaşımını okuyunca bir şeyler yazmak istedim ancak herkes her işi yapamaz. Tecrübeli olduğun bir konu varsa oradan başlayabilirsin.
İlk aklıma gelen şeyleri yazayım belki bir faydası olur. Muratlı'nın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum ama;

1.İlk olarak ilçede yetişen önemli bir tarımsal veya hayvansal ürün varsa İstanbul ve çevre illerde onları pazarlayabilirsin.
2.Kümes veya küçükbaş hayvancılık yapabilirsin. Tabi uygun bir yer arazi vs varsa.
3.Büyük şehirlerde tutulan kumpir,bardak mısır,waffle vs. tarzı özellikle gençlerin sevebileceği gıdaları satmaya çalışabilirsin.Eğer lise,meslek yüksekokul fakülte falan varsa onlara yakın bir yer bulabilirsen..
4.Oyun-Playstation cafe iş yapabilir.
5.Balık ekmek sevilen bir gıdadır sadece kokusu bile kendi başına reklamdır. Eğer taze ve hızlı bir şekilde tedarik edebiliyorsan o konuya girebilirsin.
6.Oto aksesuar ve yıkama işi küçük bir yerde tutar mı bilmiyorum denenebilir.
7.Temizlik ve sarf malzemelerinin toptan perakende satışı üzerine çalışabilirsin.
8.Civardaki fabrika ve büyük iş yerleri ile anlaşıp vending makineleri koymayı düşünebilirsin. Kolay bir iş ama ulaşım için araç gerekir.

İlk aklıma gelenler bunlar...

Arbeit Macht Frei-Çalışmak Özgürleştirir!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye52 yazı

Muratlı 25000 nüfusun yanı sıra çevresindeki köylerinde etkileşimiyle en az 50000 nüfus potansiyeli olan bir yerdir tahminimce göre. Sorunu sorarken mesleğin nedir. İlgi bilgi alanların nelerdir yaşın kaçtır. Bu ların da yazarsan değerli büyüklerimiz daha iyi yönlendirebilir. Birde illa aklına gelen birşeyler vardır. Onları sorabilirsin

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Yeni Üye6 yazı
Dijital baskı operatörüyüm bir fabrikada, yaşım 25

Erkek giyim dükkanı düşünmüyor değilim bu aralar bulundugum yerde herkes ben dahil Tekirdağ merkez e gidiyoruz oralarda bakıyoruz bilmiyorum açsam nasıl olur

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Tekstil
Yeni Üye52 yazı
Sokak modası diyorlar galiba gençlere göre pantolon gömlek v. b. Bu tarz giyim alanlar sadece böyle yerlerden alıyor. Yaşında uygun takibin kolay olur. Tek sorun nerden alınır. Ve alırken uygun nasıl alınır. Allah kolaylık versin

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Yeni Üye77 yazı
İnsanlar,zengin fâkir her mevsim,her şartta,her halükârda yemek ve giyinmek zorunda ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır..!

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Emekli
Üye114 yazı
Tns Telecom İpTv Bayisi Olmak istermisiniz. ? . Hiç bir teknik bilgi olmaksızın bu işi yapabilir kazanç sağlayabilirsiniz.
Önümüz kış sezonu herkes evlere kapanacak ve alternatif yayınlar aranacak ..

Detaylı Bilgi için bize ulaşabilirsiniz : whatsapp no :+1(507) 353-1139
veya
https://www.facebook.com/hizliiptv/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye185 yazı
Azla yetinirim dersen,açık parfüm bayiliğini bi düşün derim.Halihazirda 30000 nüfuslu bir yerde mağazam var ,ortalama aylık kazancım yıl bazında 1500-2500 arası masrafları çıktıktan sonra kalan kar,elindeki sermayende buna fazla fazla yeter güzel bir dükkan bul cadde üzeri insan trafiği olan yerde ,açık parfümde önde gelen markalarla görüş bayilik al,Loris mesela kendi işin olur,
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
05324342579 whatsapdan yazarsanız net konuşalım kısa zamanda yatırdığını geri alabileceğin bir iş yapabilirsin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye105 yazı

Aşağıdaki konular fikir verebilir, yazıları incelemekte fayda avr.

SERMAYE GEREKTİRMEYEN YENİLİKÇİ İŞ FİKİRLERİ
http://www.ihracat.co/2017/01/sermaye-gerektirmeyen-yenilikci-is.html

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN 7 TEMEL YOLU - ONLINE İŞ FİKİRLERİ
http://www.ihracat.co/2017/01/internetten-para-kazanmanin-7-temel.html
ihracat ithalat bilgi platformu.
ihracat, ithalat, lojistik, e-ticaret, pazarlama, yenilikçi iş fikirleri www.ihracat.co

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye43 yazı
2 tane almak istediğim eğitim var ama param olmadığı için alamıyorum . Sadece bu işin yatırımı icin param var .

Eğer bana yatırım yaparsanız bu eğitimleri sizde alın benle de paylasın . ben bu eğitimleri 1 ay da öğrenecek kapasiteye sahibim .

Bu şekilde yazmışsınız HasanN01

Neyi öğreneceksiniz ne eğitimi bu. Forekse yatırıma paran varda eğitim falana mı paran yok.

Bırakın insanların emekleri ile oynamayı artık.

Yeni Üye43 yazı
Aman dikkat arkadaşlar. Sakın bu tarz şeylere inanıp paralarınızı kaptırmayın. Hikaye işler bunlar.

Yeni Üye28 yazı
en uygunu aç bir tostçu dönerci en az sermaye kazanç oranı bu işlerde eğer tutarsa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
Hasan no 01 ne oldu ya senin foreks eğitim işi. Çarpacak adam bulamadın mı.

İnsan bir cevap yazar daa... Konudan bir haber bu işleri buraya yamak kolay tabi...

en son durumu zaten belli oluyor da karar sizlerin arkadaşlar..

https://forum.donanimhaber.com/---129508709#129525817