Ana içeriğe geç

Otomotiv, Makine - Özel

Motosiklet Yedek Parça İmalatı

BaşlatancrkzYayınlandıGüncellendi

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazarcrkz
Topluluk katkısı29 katkı
Profil alanıİmalat
Profil konumuBursa, Türkiye
Yayın
Güncelleme
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Motosiklet üzerine bilğisi olan varmı yada motosiklet tamiri yapan motosiklet parçası yapmak istiyorum fakat pek fazla bilğim yok sağdan soldan duyma bilğiler var sadece bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bu gurupta, başlangıç olarak ne yapılır ve pazar durumu nedir kauçuk parça olarak mesela tekerlek kaplin lastiği

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 69Profil alanı İletişimProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Dalga geçmek için yazmıyorum başka plarformlardada aynı kelimeyi yazarsanız alay konusu olabilirsiniz diye yazıyorum. MotoRsiklet değil motosiklet' tir doğrusu.
Doğruluktan Şaşma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 29Profil alanı İmalatProfil konumu Bursa, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Uyarı için sağol cepten yazıyorum genelde bu yüzden yanlışlıklar oluyor

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →

Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar

Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
Motosiklet üzerine bilgisi olan yok herhalde 10 gün olmuş bir yorum bile yok :)

Güven bağlamı

Topluluk katkısı 75Profil alanı EmekliProfil konumu Yalova, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Motosiklet hakkında bilgim yok demişsin ama yedek parça üreteceğim diyorsun aslında senin bu paylaşımına yer veren Admin makaradan yazdığını anlaması lazım dı diye düşünüyorum. Yakında bir çıkıp ben ayda gezen araç yedek parçası yapacağım dese ona da yer verilecek herhalde bu Site ciddiyetini kaybetti sanırım...
sadikoglu

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Emekli
Güven bağlamı

Profil bağlamını gör →
ofluyusuf yorumun için teşekkür ederim
Öncelikle bu formun amacı bilgi almak bilmediğimiz konuları öğrenmek fikir sahibi olmak diye biliyorum ben zaten motosiklet üzerine yeterli bilgi sahibi olsam sizden yardım istemem.
Ben kauçuk imalatı yapıyorum genelde araç paçaları üzerine çalışıyoruz fakat herkes gibi bende bir arayış içindeyim bir kaç arkadaş motosiklet parcasını söyledi hatta teker kaplin lastiğinden başla dediler,elbette bende çevremde araştırma yapıyorum ama burada türkiyenin her bölgesinden üyeler var bu yüzden buradanda bilği almak istedim
Kimse doğarken bu işleri öğrenmiyor araştırıp,fikir alıp bir yol belirleyecegiz kendimize

KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet