Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Selam aleyküm 150 200 bin kadar para geçecek elime iş kurmak istiyorum normalde hurdacıyım kendi yerim var fakat bu işin pisliginden ve belediyenin sıkıştırmasından bıktım. Bi iş yapmak istiyorum. Ama böyle cafe dükkan vs gibi bir iş degil yapmak istediğim bi makine alıp birşeyler üretmek sabun temizlik ürünleri vs peçete işini araştırdım onu yapmayı düşünüyorum farklı bir iş de olur öyle ilk etapta çok kazanma gibi bi arzum yok sadece masraf çıksa yeter gibi. Kimse bi günde zengin olmuyor şimdiden teşekkürler Bu arada antepliyim hanifisari094@gmail.com
Kardeşim, 200 bin para, az sermaye sayılmaz. Bence ne yaparsan yap bildiğin işi yap. özellikle veresiye gerektiren hiç bir işi yapma. küçük görülen küçük paralarla küçük parçalardan oluşan iş yap, onların kar oranı çok fazla oluyor. hediyelik eşya,nikah şeker ve süsleri gibi. birde asla yanına ortak alma ve kendi işini kendin yap. tüm sermayeni o işe bağlama ve en fazla % 50 bağla. vadeli malzeme alma ve satma. hiç bir bankadan içeri girme. zamanı geçecek,bozulacak,kokacak malzeme işine girme. Allah yardımcın olsun
Ne iş yaparsanız yapın pazarlama ve müşteri portföyü çok önemlidir. Hem online hem offline her alandan reklam şart ve ne kadar çok insana ulaşırsanız o kadar iyi, Bu şekilde istediğiniz müşteri ile çalışıp çalışmama kararı verebilirsiniz.
Önerim size ve diğer üyelere çok sıcak gelmeyecek tahminimce. Ancak, girişiminizdeki en makul yolun bu olduğunu anlamanız uzun sürmeyecektir emin olun.
Gaziantep, üretimin oldukça yoğun olduğu bir bölge. Siz de üretime başlamak için mevcut durumdan faydalanmalısınız. Öncelikle güvenilir yakın çevrenizde üretim yapan veya üretimle doğrudan ilgili (finans, muhasebe vb) işlerde bulunan kişilerle irtibata geçin. Bu kişilere açıkça elinizde bir sermaye olduğunu, bununla küçük bir üretim atölyesi kurmak istediğinizi, onların üretimlerinde kullandıkları ve dışarıda üretilmesini (fason) istedikleri parçalar için yatırım yapabileceğinizi anlatın. Eğer yakın çevrenizde bulamazsanız pes etmeyin, tanıdıklarınızın tanıdıklarına ulaşın. Neticede bu işe paranızı yatıracak, emek harcayacak, karşınızdaki insana da para ve zaman kazandıracaksınız. Utanılacak, çekinecek bir durumu yok.
Bu bağlantıyı kurup, fason üretime başlayıp bir kaç yıl içinde üretim konusunda çok gerçekçi bilgi ve tecrübeye dayalı sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Naçizane tavsiyem ancak bundan sonra pazarlama yükü sizde olan bir ürünün üretimi konusunda kafa yormaya başlayın.
İyi çalışmalar.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz