Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba,
Sebze yeşillik üretimi ile iştigal etmekteyiz. Sezonda günlük 1500 plastik kasa tüketimimiz var. Artı bulunduğumuz bölge itibari ile plastik kasaya çok ihtiyaç var. Burdaki amacımız hem kendi ihtiyaçlarımızı hem de kısmi diğer çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Bu sektör bize çok yabancı yardımcı olurmusunuz.
4 makina almak istiyoruz. Makinaları takribi maliyetleri ne olur? Bu dört makina günlük 5000 kasa üretimi yapabiliyormuş. Plastik hammade peşinmiş, satışları nasıl olur,piyasa vadeli mi peşin mi dönüyor hiç bir fikrim yok? Yardımlarınızı dönüşlerinizi bekliyor olacağım.
Bende plastik kasa üretimi yapmak istiyorum.ığdırda.organize sanayi bölgesinde 500 m2 kapalı alan ve 4500 m2 acik alan olmak üzere yerim mevcut.ama bu iş hakkında bilgim yok.yardimci olabilirmisiniz.
merhabalar, Bize bazı bilgiler verirseniz biz üretim maliyetini karşılarız.Ortak bir kazanç noktası oluşturabiliriz. Kurulu fabrikamız bulunmaktadır.İlgilenirseniz yazın lütfen. info@medcom.tc medcom@medcom.tc
Yazıyı gönderen - astra07 Eğer bu işi ciddi bir biçimde yapacak iseniz kesinlikle 2.el makina ve 2. el kalıp işine girmeyin.Çünkü zaten sektöre yabancısınız.Bu işten para kazanmak istiyorsanız 4 yerine 1-2 makina alın.Eğer maddi imkanlarınız iyi ise Haitian Servo serisi makina alın veya en fazla 3-4 yaşında bir makina olsun.Kalıp konusuna gelince de 2. el kalıptan fazla bir hayır görmezsiniz.Ya gramajı fazladır yada baskı süresi uzundur.Zaten ekmek yediren bir kalıbı kolay kolay kimse satmak istemez.Model değişmiştir vs vs.Ne tür plastik kasa kullandığınızı bilmiyorum ama tek kullanımlık kasa ise artık kalıplar çift gözlü oldu ve yeni bir makinada 24 saatte 10-12 000 kasa alınabiliyor.Böyle bir kalıpla 2-3 makinanın 1 günde yaptığı işi aynı zamanda çıkarabilirsiniz.Ersa kalıp en iyisi ama Ersaya yakın kalitede kalıp yapan tanıdığım bir kalıpçı var.İsterseniz bilgilerini verebilirim Hammadde konusuna gelince peşin para her zaman mal almak için avantajdır.Ama devamlı çalıştığın sürece 5-6 aya kadar vadeli mal alma şansınız var. Satışlar genelde peşin dönüyor bildiğim.Ama sektörde geçmişi olan firmalar var bunlar devamlı müşterilerine illaki vade imkanı tanıyordur.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Alıntı 1 bölüm
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz