Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
arkadaşlar ben fransada yaşıyorum. burdan türkiyeye turist göndermek istiyorum. nasıl yapabilirim acaba bi acentayla mı anlaşmam lazım yoksa direk otellerle anlaşıp müşterileri göndermem mi gerekiyor. birde büro felan açmadan kart bastırıp online kurduğum site üzerinden bilet keseceğim.
Fransa'da şirket kurulacaksa oranın yasalarını incelemeniz gerekmektedir. Oteller bireylere toplu satış yapacakları fiyatları göndermez(göndermemesi gerekir). Üstelik her yönüyle tam bir turizm acentesi bile olsanız istediğiniz her otelden fiyat alamazsınız.
Lakin büyük online acentelerin satış ortaklığı sistemine dahil olabilirsiniz. EAN(Expedia ortaklık ağı), Booking.com, Hrs vb. siteler satış ortaklığı marifetiyle size %5 civarı karlılıklarla satış yapma imkanı tanıyabilir.
Örnek vermek gerekirse Türk Hava Yoları bir hava yolu şirketi olmasına rağmen http://hotels.turkishairlines.com/ adresinde bu şekilde otel odası da satmaktadır.
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Ayni sekilde bende Hollanda'dan Türkiye'e gonderiyorum 20 adet sitem var ve sezonda ortalama 15 bin satis yapiyorum. Buyuk otellerle Turkiyedeki acenta uzerinden anlasma yaptim
A grubu seyehat acentasıyız. ortaklaşa birşeyler yapabiliriz. yok kendimiz yapacağız derseniz havaalanı karşılama ve transfer konusunda misafirlerinizi oteline kadar sorun çıkmadan bırakabiliriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz